Sayfa 326 / 896 İlkİlk ... 226276316324325326327328336376426826 ... SonSon
9,751 ile 9,780 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Güiza sezon sonunda "Takımda kalmak istiyor, kontratımı tamamlamak istiyorum, mutluyum" demişti.

Güiza birden kötü ilan edildi, 2 senedir hiçbir problem çıkarmayan futbolcu birden sorunlu ilan edildi. Buna şaşırıyorum.

Yeni kaptanın Alex değil, Lugano olmasından yanayım. Takımı ateşleyen, yeri gelip kanlar içinde futbol oynayan Lugano'nun kaptanlığı takımda en çok hakeden isim olduğunu düşünüyorum.

Madem ki Kocaman ile yeni dönem ve kendisin her fırsatta yeni Fenerbahçe sinyalini veriyor, madem ki oyuncu kadrosu değişmiyor, takımda değişen hiçbir şey olmuyor, bari kaptan değişsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Egemen, Güiza'yı çok seviyorsun anlıyorum ama sezon başından beri Güiza olumlu ne yaptı? Takımda kalmak, formayı hak etmek adına ne yaptı? Geçen gün de yazmıştık, ben de kalsın isterim, takım içinde alternatif olur ama ilk günden beri sorun çıkaran oyuncu 1 tane takımla idman yapmamış bir oyuncu, bunları yapan birisi nasıl kalmak ister?

Lugano'yu severim, sahada mücadelesini verebildiği kadar veriyor, elinden gelmeyeni bile yapmaya çalışıyor ama kaptanlık için düşünmem. Geçen seneden kırgınım ona, aylarca Fenerbahçe'yi bekletip, daha çok para veren kulüp bulamayınca dönmüştü, oyuncu elbette daha iyi yerlere gitmeyi düşünebilir, saygı duyarım ama geçen sene sözleşme uzatma döneminde çok uzatmıştı işi, zaten sözleşmesine 3.5 milyona gider maddesi koydurması da, bu parayı verecek kulüp bulduğu anda gitmesine işaret ki böyle bir oyuncuyu kaptan yapmak da hoş olmaz.

Lugano kaptan olsa da olmasa da aynı oyununu oynayıp, takımı ateşlemeye ve takımda liderlik eden oyunculardan biri olmaya devam edecektir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Lugano'yu çok seviyorum,sahadaki duruşu,mücadelesi,hırsı,oyunuyla Fenerbahçe'ye birşeyler katan çok önemli bir oyuncu.Ancak mantıklı düşündüğüm zaman da geçen sezon başında sırf İtalya'ya gitmek için 2 ay Fenerbahçe'yi bekletmesi ve 3.5 M €'ya serbest kalır maddesini koydurmasından dolayı kırgınım.

Çıktığı her maçta aynı oyunu sergileyeceğini düşünüyorum ben de,zaten herşeyden önce burda olmayı seven bir futbolcu.Aksi bir durumu konuşmaya gerek yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Guiza'nın herhangi bir yerde savunulması bile gerginlik yaratıyorken Guiza kalırsa eğer çok kötü şeyler olabilir.Alex'i harcayıp Guiza'yı kral ilan etmeyelim bence...

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    tahminimce sarı çiyan, kara gyan olacak transferler.

muhtemelen krasic'i bekliyoruz.

Insallah bu 2 oyuncu alip transferi kapatir FB, boylece stoper, onlibero, yedek sagbek, yedek kaleci eksiklikleri devam eder ve Selcuk ve Ilhan Eker/Bekir ilk 11 oynamak zorunda kalir. Ben olsam BJK ve GS yerine 30 agustos'ta FB'ye 3.5 milyon euro verip Lugano'ya da yillik 3 milyon euro verip alirim adami, FB de Bekir ve Bilica ile orta kalir oylece.

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Ben olsam BJK ve GS yerine 30 agustos'ta FB'ye 3.5 milyon euro verip Lugano'ya da yillik 3 milyon euro verip alirim adami, FB de Bekir ve Bilica ile orta kalir oylece.
    Bu madde sadece yurtdışına transfer için.Yurtiçinden Lugano'yu transfer etmek isteyen kulüpler Fenerbahçe'nin istediği bonservisi vermek zorundalar.

Bu söylediğiniz eksiklerden stoper ve ön libero almamamız durumunda ancak Avrupa'da sıkıntı yaşarız.Lig için yeterli kadro.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Lugano gidecekse 30 Ağustos olmadan gider ve yine gidecekse yerine adam alınır. Gitmesi gibi bir durum söz konusu değil dedi Aykut Kocaman.

Yedek kaleci alınacak, sağbeke oyuncu alınmaz çünkü Fenerbahçe kendi değerlerini de yetiştirmeli dedi, Okan muhtemelen A takımda yer alıp, zaman zaman değerlendirilebilir.

Ayrıca tüm basın yabancı transferine odaklanmış ama yerli transferi de yapacağız dedi. Muhtemelen orta sahaya olur bu transfer de.

Sonrası ise takımdan gönderilecek oyunculardan sonra belli olacak, takımdan mutlaka birileri gönderilecek, eğer bunlar yabancılar olursa (Bilica/Cristian) yerlerine yabancı transferi yapılır, Deivid gönderilirse yerine yapılacak transfer zaten bu hafta içinde açıklanacak.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Insallah bu 2 oyuncu alip transferi kapatir FB, boylece stoper, onlibero, yedek sagbek, yedek kaleci eksiklikleri devam eder ve Selcuk ve Ilhan Eker/Bekir ilk 11 oynamak zorunda kalir. Ben olsam BJK ve GS yerine 30 agustos'ta FB'ye 3.5 milyon euro verip Lugano'ya da yillik 3 milyon euro verip alirim adami, FB de Bekir ve Bilica ile orta kalir oylece.
    Rakiplerimiz bu kadar akıllıyken zor tabi sen de haklısın.Lugano öyle parası verilip alınacak adam değil.Fenerbahçe için çok önemli o da Fenerbahçe'yi seviyor.Zaten öyle olsaydı geçen sene giderdi GS veya BJK'ye.Ayrıca söylediğin eksiklerle o bahsettiğin Lugano'yu alması gereken takımlara 10'ar puan fark attık bilmem farkında mısın?Ayrıca bunun üstüne Stoch'la beraber 3 tane de hücum oyuncusu alınıyor.

Bu kadar düşünceli olman güzel tabi de gerçekler bahsettiğin gibi değil senin adına.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Gerçeklerle yaşaman en iyisi. GS ve BJK İtalya'da değil. Bu adam Türkiye'de başka bir takımda hayatta oynamaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yurt içinde Fener ile anlaşmadan almak imkansız.. Lugano gitse bile Biz açıkta kalmayız.. Heryere transfer yapılır.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

adamın amma üstüne gitmişsiniz yahu . nasıl heryere transfer yapılır son günde gelip 3,5'u basarsa bi avrupa takımı lugano da gitmek isterse ne olacak onu demiş . hemen taraftarlığa geçmenize gerek yok .

türkiye'de başka bi takıma gideceğini sanmıyorum ama feneri çok sevdiğini de sanmıyorum geçen seneki hareketten ..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hayır GS-BJK demiş..

Yorumum kişisel olarak değil, sadece yurt içinde bu transferin imkansız olacağını belirttim. Çünkü bonservis bedeli vermek zorundalar, onuda kabul edip etmemek bize bağlı. Eğer satarsakta yerine transfer yaparız zaten. (BJK-GS'ye) Açıkta kalmak gibi birşey olamaz. Onu söyledim.. Kişisel olarak algılanmasın lütfen..

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Ben Lugano'yu bizim Mirsad Türkcan'a benzetiyorum. Parayı çılgın gibi sever, her transfer döneminde "gidebilirim, kalabilirim, Türkiyeyi özledim, ülkeme dönebilirim, euroleague'de final-four oynayacak bir takıma gitmek istiyorum, Efes beni yetiştiren yer, neden olmasın..." Özellikle Fenerbahçe Ülker'e gelmeden önce Mirsad her sezon sonu bu tür beyanatlarla kendi piyasasını kızıştırır, oynadığı kulüpleri panikletir, kendine müşteri bulur, paraya para demezdi. Ama harbiden müthiş piyasası vardı Avrupada... (Bereket versin; Lugano'nun o kadar talibi yok... Yoksa ocağımıza incir ağacını dikerdi.) İşte en son Mirsad'ın marifeti, 2009 final serisi sırasında Efes'le gizlice transfer görüşmesi yapması... (Gerçi devamını getirmedi, başkana söylemiş, "kontratım uzatılmadı, onun için görüştüm" filan... Hemen kontratı yenilendi ama bedelini de ödedi.) Şimdilerde "bu son senem, emekli olacağım" ayaklarına yatıyor ama benim bildiğim Mirsad ağız arıyor...

Lugano'ya benzeyen ikinci yönü ise SAHAYA ÇIKTIĞINDA GİYDİĞİ FORMA İÇİN CANINI DİŞİNE TAKMASI, AĞZINDAN KÖPÜKLER SAÇARAK KANININ SON DAMLASINA KADAR SAVAŞMASI ve KAZANDIĞI PARAYI SON KURUŞUNA KADAR HAKETMESİ...

Bu iki oyuncunun ne PARA HIRSI biter, ne de sahaya adım attığında KAZANMA HIRSI azalır. HIRS işte...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ama bence kazanma hırsı olanlara fazladan para vermek lazım yok öyle oyuncular pek

bence haklılar
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lugano'nun ailesi de kendisi de Fenerbahçe'li bunu kabul etmemek istiyor olabilirsiniz.Lugano Avrupa'ya gidebilir bu beni şaşırtmaz ama üzer.Ama ne Galatasaray'a ne de Beşiktaş'a gitme gibi bir durumu olamaz.Zaten geçen sene de menajerinin böyle bir açıklaması vardı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Zaten Lugano için kimse kesin Fenerbahçe'de kalır demiyor, Aykut Kocaman da, yarın çıkıp sözlemesinde yazan maddeyi uygularsa benim dediklerim de boşa çıkmış olur dedi. Eğer varsa o parayı verecek olan zaten gider Lugano, tabi Lugano'yu alacak kulüp, bu 3.5 milyonun yanında, Lugano'ya Fenerbahçe'den daha yüksek ücret vermeli bir de Figer'e imzalama bedeli ödemek durumunda.

Bunu da transferin son günü yapacak kulüp yoktur, Lugano'yu istese bu dönemde başlar ilgilenmeye ve Lugano gideceğim derse, yerine alternatif düşünülür. Ama böyle bir durum söz konusu değil, Lugano bu sezon takımda kalacak.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Zaten Lugano için kimse kesin Fenerbahçe'de kalır demiyor, Aykut Kocaman da, yarın çıkıp sözlemesinde yazan maddeyi uygularsa benim dediklerim de boşa çıkmış olur dedi. Eğer varsa o parayı verecek olan zaten gider Lugano, tabi Lugano'yu alacak kulüp, bu 3.5 milyonun yanında, Lugano'ya Fenerbahçe'den daha yüksek ücret vermeli bir de Figer'e imzalama bedeli ödemek durumunda.

Bunu da transferin son günü yapacak kulüp yoktur, Lugano'yu istese bu dönemde başlar ilgilenmeye ve Lugano gideceğim derse, yerine alternatif düşünülür. Ama böyle bir durum söz konusu değil, Lugano bu sezon takımda kalacak.
    Zaten bu sezonu atlatalım daha da gidemez Avrupa'ya. Çünkü seneye 30 yaşında olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

aykut hocanın belkide en sıkı destekçisiyimdir ama şu konuyu anlamıyorum hani kendi değerlerimiz sağ bekte okanı oynatmıyo gökhan yokken hazırlık maçlarında bile...yani oynatmıyosa bi sağ bek alalım sıradan olabilir ama sağ bek özellikleri olan bi yedek.önder bekir gibi stoperden bozma oyuncular oynayamıyor orda
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Son Genk maçında şans bulduğu süre içerisinde olumlu işler yaptı Okan.

Geçen sene de A Takım ile bir süre idmanlara çıkmıştı.Sonuçta her ne kadar yetenekli ve potansiyelli bir oyuncu olmasına rağmen takımda forma şansı bulabilmek için çok çalışması lazım.Ben Aykut Kocaman'ın "Kendi değerlerimizi yetiştireceğiz" sözünün arkasında duracağını düşünüyorum ve sadece Okan değil bu sene takımda oynamak için belirli bir yeterliliğe ulaşacak olan her genç oyuncu şans bulacaktır.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Önce iyi bir takım kurulmalı ki, gençler başarısızlıkta hedef tahtası olmasın... İyi ve kazanan, koşan, dinamik bir takımda gençler birer-ikişer yer bulur ve hiç göze batmaz. Kötü bir takımda ağızlarıyla kuş tutsalar, ilk onlar eleştiriye maruz kalır. Hatta şimdi gençlere destek veren çoğu kişi dahi "burası oyuncu yetiştirme yurdu mu" diye başlar.
    Gençleri kazanmanın en güzel yolu onları KAZANAN bir takıma monte etmektir. Bir takıma KAZANMA KÜLTÜRÜ yerleşmişse, farzedin ki, maçın başında bir kırmızı kart gördü ve 10 kişi kaldı, yine kazanır. Aynı şekilde bir veya iki vasıfsız oyuncu da arada kaynar gider. İşte o bir veya iki vasıfsız oyuncu arada kaynayacağına gelecek vadeden yıldız adayı gençler arada kaynasın. Belki patlama yapar ve bir anda yıldıza dönüşürler. Ama bunun için önce İYİ BİR TAKIM kurmak ve o takıma KAZANMA KÜLTÜRÜNÜ yerleştirmek lazım... Yoksa yazık olur gençlere... Aykut hoca bunu düşünüyordur. Mutlaka dönem dönem bir veya iki genci -abartmadan- monte etmeye çalışacaktır.

Nesil
    2006

Aykut Hoca'nın transfere netlik getirmesi güzel oldu, iki üç gün içinde belli olacak, forvet alınacak ve sadece maddi konu konuşuluyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Hayır GS-BJK demiş..

Yorumum kişisel olarak değil, sadece yurt içinde bu transferin imkansız olacağını belirttim. Çünkü bonservis bedeli vermek zorundalar, onuda kabul edip etmemek bize bağlı. Eğer satarsakta yerine transfer yaparız zaten. (BJK-GS'ye) Açıkta kalmak gibi birşey olamaz. Onu söyledim.. Kişisel olarak algılanmasın lütfen..

Sadece yurt disi icin oldugunu bilmiyordum. Ama sonucta boyle bir opsiyon var, transferin son gunu boyle birsey olursa ne yapacaksin? Ki zaten stoperde (bana gore) kalite sikintisi var FB'de. FB/BJK olmasa bile bir anda bir kulup cikar alabilir, gerci almaz buyuk ihtimalle, ama buradaki olasilik onemli. 30 agustos'ta gitmis bir Lugano'nun yeri hicbir sekilde doldurulamaz....

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Yine başladı boş açıklamalar.

Yok efendim başarıya aç oyuncualr istiyoruz falan filan.

Takımda başarıya aç olmayan kim var ?

Eğer Türkiye Ligi Şampiyonlukları başarıysa bizim için Ersen Martin'i falan alalım nede olsa onlarda Türkiye Ligi Şampiyonluğuna aç.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'nin isimli oyuncuya değil, kendi ruhu gibi bir oyuncuya ihtiyacı var. Profesyonel, hırslı, mücadeleci ve zeki; bence bu kadar basit..

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Yine başladı boş açıklamalar.

Yok efendim başarıya aç oyuncualr istiyoruz falan filan.

Takımda başarıya aç olmayan kim var ?

Eğer Türkiye Ligi Şampiyonlukları başarıysa bizim için Ersen Martin'i falan alalım nede olsa onlarda Türkiye Ligi Şampiyonluğuna aç.

Gormus gecirmis oyuncu yerine daha ziyade FB'yi sicrama tahtasi olarak goren veya daha henuz kariyerinin tepesine cikmamis oyunculardan bahsediyorlar herhalde. Basariya ac derken bunu kastediyorlar herhalde.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Malesef Turgut; sana katılmıyorum. Takımda KAZANMA KÜLTÜRÜNDEN mahrum, şu maç bitse de gitsek diyen, mağlubiyetlerden sonra pişkin pişkin demeç veren ve her haliyle umrunda olmadığını belli eden çok ama çok RUHSUZ futbolcu var? Tek tek isim vereyim mi bilmiyorum; ama ben Deivid karakterinde çok oyuncu olduğunu düşünüyorum. Tek dertleri alacakları para... (Hırslı olanların birçoğunda yetenek yok, belli bir standartta yetenek sahibi olanlarda hırs...)

Bu operasyon -ki birden değil, zamanla yapılacak- çok geç kalmış bir operasyondur. Bence bazılarının gitmesi, bazılarının gelmesi kadar mühim...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Gormus gecirmis oyuncu yerine daha ziyade FB'yi sicrama tahtasi olarak goren veya daha henuz kariyerinin tepesine cikmamis oyunculardan bahsediyorlar herhalde. Basariya ac derken bunu kastediyorlar herhalde.
    Onu kastediyorlarsa eğer o takım ne Fenerbahçe olur Türkiye'de Ne Galatasaray Ne Beşiktaş..

Avrupa arenasına gidecek başka takım oyuncuları olur olmalı.

Mesela 2 sene önce Sivasspor bu sene Bursaspor.

Kimse sıçrama yapmak isteyen aç bir oyuncuyu getirince yönetimden tebrik kazanmaz Bizim taraftarımızda.Zaten duyumcu saçmalıkları yüzünden herkesde bir dünya starı beklentisi var gidiyor.Birgün Forlan birgün Gyan deniliyor.Kısacası birgün Dağ birgün fare deniliyor.

Ben Şahsım adına dağ'ı alamıyorsak fareyide istemem eldeki oyuncular en azından birbirini tanıyor derim.Aykut Hoca eğer kendisi yapmışsa bu yorumları gerçekten boş konuşmuş bana göre.

Aç oyuncu demiş mesela.Aç oyuncuysa bu tamam bir stoch olabilir ama İlhan olamaz.Veya aç oyuncuları getirmek için tok oyuncuları yollaman gerekir mesela Bilica adam 30 undan sonra dünyaları aldı ne açı yani ! Kısacası yine elimizde patlayacak oyuncuları beklemeye devam.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Malesef Turgut; sana katılmıyorum. Takımda KAZANMA KÜLTÜRÜNDEN mahrum, şu maç bitse de gitsek diyen, mağlubiyetlerden sonra pişkin pişkin demeç veren ve her haliyle umrunda olmadığını belli eden çok ama çok RUHSUZ futbolcu var? Tek tek isim vereyim mi bilmiyorum; ama ben Deivid karakterinde çok oyuncu olduğunu düşünüyorum. Tek dertleri alacakları para... (Hırslı olanların birçoğunda yetenek yok, belli bir standartta yetenek sahibi olanlarda hırs...)

Bu operasyon -ki birden değil, zamanla yapılacak- çok geç kalmış bir operasyondur. Bence bazılarının gitmesi, bazılarının gelmesi kadar mühim...

Hakan abi bu operasyon içinde önce bir yaprak dökümü olmalı.O konuda birleşiyoruz zaten orta yolda.Bilica gibi Deivid gibi paraya FENERBAHÇEMİZDE doymuş adamların daha ne açlığı olabilirki.Madem aç oyuncu istiyoruz neden doymuş adamları kadroda tutuyoruz demezlermi Hakan Abi ?

Bunun şuanda açıklanmasının bana göre tek bir sebebi var her sene yıldız muhabbeti sayın Yıldırım'ın bu senede suya düştü ve aç oyuncu imajıyla bu kavram biraz kapatılmaya çalışındı bence

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Amiyane tabirle aç diyorum dedi, gazetelere manşetlik olsun diye, açıklamasını da şöyle yaptı, Fenerbahçe'den alacakları kadar Fenerbahçe'ye verecekleri de olan hatta daha fazlasını verebilecek oyuncuları almayı düşünüyorum, sordular Carlos gibi oyuncular gelmeyecek herhalde diye ve evet gelmeyecek dedi ve yine ekledi, Hagi hakkında konuşmuştum, ne dediğimi biliyorsunuz, yaş önemli değil Hagi gibi olursa yaşa bakmadan alırız.

Reklam için yaşlı yıldız transferi yapmayacağım diyor, Hagi aç mıydı mesela geldiğinde? Ama içinde kazanma hırsı vardı, o hırsla zaten yaşı kaç olursa olsun takıma katkı yapıyordu. Bu tarz oyuncu istiyor Aykut Kocaman da, vurdumduymaz oyuncu değil, aldığı paranın hakkını sahada verecek oyuncu istiyor, saha dışı katkıdan önce.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    ....

İşin içinde Başkan olsaydı kesinlikle aynısını düşünürdüm. Çünkü başkanın -FUTBOL konusunda- her yaptığı hamleden şüphe duyarım. (Yanlıştır demiyorum; yaptıkları yapacaklarının teminatı kaygısıyla şüphe duyarım...)

Ama Aykut hoca gerçekten prensipli birisi ve bizi avutmak gibi bir derdi olduğunu sanmıyorum. Ona inanmak istiyorum. Onun istediği transferlerin yapılacağını umuyorum. Umarım onun daha bir ay önce söylediği, "yıldız veya değil; bu önemli değil... Fenerbahçeye değer katacak oyuncular istiyoruz. Yaşlı veya genç olması da önemli değil... Hızlı oynayacak, ileriye top taşıyacak, takıma bir değer katacak..." Yani daha göreve geldiği gün bunu söylemişti. Bu sebeple ona güveniyorum. Şu olur: Ona tamam deyip, kafalarına göre birini getirirler. Ama sanmıyorum. O kadarcık uyanmışlardır herhalde... Onların burnunu sokmadığı ve emaneti ehline teslim edip kendilerinin sadece denetmen olarak hesap sorduğu ve imkan sağlama görevini yerine getirdiği her branşta başarı geliyor. Bunu görseler ve Aykut hocaya sadece istekleri doğrultusunda imkan sağlasalar herşey çok daha güzel olur.

Mesaj Yetkileri