Sayfa 250 / 1204 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350750 ... SonSon
7,471 ile 7,500 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

İsterse 0 numarayı giysin Kewell tekrar bu formayı giyecekya o yeter.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

remzi abi de bir şeyi beğenemedi
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

99 benim de forma numaram yahu. en sevdiğim sayılardan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Allahım yapma Kewell yapma ya forma alacağıma dair söz vermiştim allahım beni mi sınıyosun

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

99 olucağına numarasız çıksız daha iyi

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Pino hakkinda olumlu konusup umutlusunuz da adim gibi eminim hicbiriniz GS'ye gelmeden evvel adamin adini daha once duymamistiniz, ben sahsen Avrupa futbolunu yakindan takip ederim ve daha once hic duymamistim adini. Bunu kotu transfer veya kotu futbolcu vs anlaminda soylemiyorum, tamamen beklentiler ile kalite arasindaki farki anlatabilmek adina soyluyorum....

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Pino hakkinda olumlu konusup umutlusunuz da adim gibi eminim hicbiriniz GS'ye gelmeden evvel adamin adini daha once duymamistiniz, ben sahsen Avrupa futbolunu yakindan takip ederim ve daha once hic duymamistim adini. Bunu kotu transfer veya kotu futbolcu vs anlaminda soylemiyorum, tamamen beklentiler ile kalite arasindaki farki anlatabilmek adina soyluyorum....
    Ribery'nin de kimse adını duymamıştı fakat sonra büyük futbolcu oldu. Büyük ihtimalle çoğu kişi Fransa ligini yeterince takip etmediği için duymamıştır. Takip etse bile Monaco eski günlerinden uzak olduğu için pek göz önünde olan bir takım değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Pino'dan bahseden herkes zaten daha önce hiç adını duymadığını, izlemediğini ama sadece umutlu olduğunu söylüyor.. Ondan beklenti şuan sadece Serdar'dan daha iyi performans göstermesi

Bu arada geçtiğimiz 1 saat içinde Aydın'a etmediğim küfür kalmadı Turksportal Interactive aracılığıyla ondan özür diliyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Ribery'nin de kimse adını duymamıştı fakat sonra büyük futbolcu oldu. Büyük ihtimalle çoğu kişi Fransa ligini yeterince takip etmediği için duymamıştır. Takip etse bile Monaco eski günlerinden uzak olduğu için pek göz önünde olan bir takım değil.

Ribery Metz'i tasiyan ve baska Fransiz kuluplerin de gozdesi olan adamdi, Pino Moncao'da bile performans sergileyemeyen bir adam. Her transferin Ribery gibi cikmasini beklemek utopyadir, boyle 10 tane oyuncu alirsin 1'i iyi cikar, ki Ribery zaten cok cok ucuk bir ornek.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Pino'dan bahseden herkes zaten daha önce hiç adını duymadığını, izlemediğini ama sadece umutlu olduğunu söylüyor.. Ondan beklenti şuan sadece Serdar'dan daha iyi performans göstermesi

Bu arada geçtiğimiz 1 saat içinde Aydın'a etmediğim küfür kalmadı Turksportal Interactive aracılığıyla ondan özür diliyorum

Beklenti buysa ona zaten otomatikmen uyar, bunu Serdar Ozkan'i takip etmis bir BJK'li olarak rahatlikla soyleyebilirim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şimdilik beklentimiz bu uzun vaadeli beklentimiz de Keita'yı aratmaması ve yaşı henüz genç Rijkaard ve ekibi onu yetiştirebilir

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

ben biliyordum .. ayrıca yeni transferdir her zaman beklenti olur . bişey beklemediğin adamı transfer etmezsin zaten

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Şimdilik beklentimiz bu uzun vaadeli beklentimiz de Keita'yı aratmaması ve yaşı henüz genç Rijkaard ve ekibi onu yetiştirebilir

Rijkaard'a gencler konusunda cok guvenmeyin derim. Adam sonucta sihirbaz degil, olmayan bir yetenegi cikaramaz. Is yine oyuncuya bakar sonucta.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rijkaard'a gençlere verdiği şanslar ve onları yetiştirdiği için çok güveniyoruz, sihirbaz olduğu için değil

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Acikcasi Rijkaard'in hep konusulanin aksine bu konuda pek basarili oldugunu dusunmuyorum. Sparta doneminden bahsetmiyorum zaten, orada ekonomik olarak kulubu batirdi, sportif olarak da kume dusurdu. Barcelona'da onun himayesinde sicrama yapmis kac oyuncu var? Iniesta ciddi ilerleme kaydetti, ama o zaten oynayan bir oyuncu idi. Valdes'i aldi oynatti, ama hangimize gore Valdes cok cok iyi kaleci? Bana gore degil. Messi zaten Rijkaard doneminde cikti, ama asil sicramayi ve patlamayi Guardiola doneminde yapti. G. dos Santos'u cikardi, ama iyi performans gosteremedi ve gitti zaten.

Gecen sene hangi oyuncuyu parlatti? Sene basinda 8 milyon euro reddedilen Topal kotu sezon gecirip 5'e acele bir sekilde satildi. Arda muthis bir Avrupa Kupasinin ardindan 20 milyon euro idi, kotu bir sezon gecirdi ve su an fiyati dustu. Servet keza sene basinda 8 milyon euro'ya gidecekken kotu bir sezonun ardindan simdi 2-3 milyon euro veren zor bulunur. Bunlar disinda H.Balta da kotu bir sezon gecirdi, Elano, Jo, dos Santos ve L.Franco keza oyle. Sadece Keita ve sonradan gelen Neill toparladi diyebiliriz. Baros, Kewell ve Sabri surekli sakatti zaten, Ugur da beklenen performansi veremedi ve E.Gungor gibi o da satildi. Genclerden ise S.Eylik birkac mac oynadi, simdi gitti yine. E.Colak yine birkac mac oynadi, ama diger oyuncularin verimsiz/sakat olmasina ragmen o da tam olarak parlayamadi, seneye de cok mac oynamasi zor. Yani Rijkaard icin hep oyunculari duzeltir, performans alir vs deniyor ama pratikte bu hic boyle olmuyor......

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hiç bir oyuncuyu izlemeden iyi yada kötü diyip yorumlamak , akıllıca olmaz oynasın belki tutar Monaco'da ki performansını 5 'e katlar yada kötü oynar verim alamayız o zaman olumlu yönlerini yada olumsuz yönlerini konusuruz.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Acikcasi Rijkaard'in hep konusulanin aksine bu konuda pek basarili oldugunu dusunmuyorum. Sparta doneminden bahsetmiyorum zaten, orada ekonomik olarak kulubu batirdi, sportif olarak da kume dusurdu. Barcelona'da onun himayesinde sicrama yapmis kac oyuncu var? Iniesta ciddi ilerleme kaydetti, ama o zaten oynayan bir oyuncu idi. Valdes'i aldi oynatti, ama hangimize gore Valdes cok cok iyi kaleci? Bana gore degil. Messi zaten Rijkaard doneminde cikti, ama asil sicramayi ve patlamayi Guardiola doneminde yapti. G. dos Santos'u cikardi, ama iyi performans gosteremedi ve gitti zaten.

Gecen sene hangi oyuncuyu parlatti? Sene basinda 8 milyon euro reddedilen Topal kotu sezon gecirip 5'e acele bir sekilde satildi. Arda muthis bir Avrupa Kupasinin ardindan 20 milyon euro idi, kotu bir sezon gecirdi ve su an fiyati dustu. Servet keza sene basinda 8 milyon euro'ya gidecekken kotu bir sezonun ardindan simdi 2-3 milyon euro veren zor bulunur. Bunlar disinda H.Balta da kotu bir sezon gecirdi, Elano, Jo, dos Santos ve L.Franco keza oyle. Sadece Keita ve sonradan gelen Neill toparladi diyebiliriz. Baros, Kewell ve Sabri surekli sakatti zaten, Ugur da beklenen performansi veremedi ve E.Gungor gibi o da satildi. Genclerden ise S.Eylik birkac mac oynadi, simdi gitti yine. E.Colak yine birkac mac oynadi, ama diger oyuncularin verimsiz/sakat olmasina ragmen o da tam olarak parlayamadi, seneye de cok mac oynamasi zor. Yani Rijkaard icin hep oyunculari duzeltir, performans alir vs deniyor ama pratikte bu hic boyle olmuyor......
    Servet'in kazmaliklari Rijkaard'in sucu mu.

İşe tek taraflı olarak bakmak yanlış,sonuçta Rijkaard'ın elinde sihirli değnek yok.Rijkaard'ın işi bu genç oyuncular arasından takımda oynamaya yeterli gördüklerine şans vermek.Futbolcu çalışmıyorsa tüm suç Rijkaard'da değil.

Ayrıca burasının bir Hollanda veya bir İspanya olmadığını Rijkaard geçirdiği bu sezon içerisinde anladı.Malesef gençlere şans verme konusunda çok sabırlı değiliz ve oyuna değil de skora endeksli yorumlar yapıyoruz futbolcular hakkında.Bu da Rijkaard'ın tavrında etkili oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dediklerinin bazısında haklısın evet ama bazı şeyler var ki bahsettiklerinden bunlar Rijkaard'ın elinde değil. Valdes'i oynattı da Guardiola geldiğinde de oynatmaya devam etti ve olgunlaştı. Ama bana sorarsanız iyi kaleci değil. Giovani'ye Messi'ye Quaresma'ya gereken şansı her zaman tanıdı. Quaresma tutunamadı pek, Giovani istikrarı sağlayamadı, aralarında da en disiplinlisi olan Messi rahatlıkla formayı kaptı.. Oyuncuyu oynatıp onun üzerine titremek Rijkaard'ın elinde disiplini sağlamaksa oyuncunun. Jo'nun nasıl bir disiplinsiz olduğunu hepimiz gördük bunun sebebi Rijkaard mı? Arda'nın neden moralinin bozulup formsuz olduğunu hepimiz biliyoruz bunun sebebi de mi Rijkaard? Kewell da Baros da oynadığı bütün maçlar çok iyi işler çıkardı. Uğur gelecek vaadediyordu belki de çok iyi bir sağ bek olacak ama sakatlıklardan kurtulamıyor, keza Emre Güngör de öyle. Emre Çolak da Elano'nun 1 numaralı alternatifi. Elano sözleşmesi bitene kadar takımda kalıp sonra ayrılırsa yerini Emre Çolak alacak.. Sadece Elano konusunda katılıyorum defansif oynattı Elano'yu çok büyük hata etti..

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

bu saydıklarının kaçının suçlusu rijkaard ? bence eleştirmiş olmak için söylemişsin birkaçını . Gençler bizim ülkemizde hep çok şişirilir . Gerçekten o kadar iyi olmadığı anlaşılınca suçlu rijkaard . yok böyle bi dünya . arda da kiralık verildi geldikten sonra noldu belki aynı şey serdar eylik'e de olacak . belki de iyi olmadığı için satılacak . pat diye oynayacak hali yok gençlerin . yavaş yavaş olur bu işler .

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Ribery Metz'i tasiyan ve baska Fransiz kuluplerin de gozdesi olan adamdi, Pino Moncao'da bile performans sergileyemeyen bir adam. Her transferin Ribery gibi cikmasini beklemek utopyadir, boyle 10 tane oyuncu alirsin 1'i iyi cikar, ki Ribery zaten cok cok ucuk bir ornek.
    pino iyidir kötüdür ona girmicem de, ribery'yi biz ö.canaydın döneminde, yani fiyasko transferler devrinde sadece 2 milyon avroya almıştık. ne gözdesinden bahsediyorsun allah aşkına... bir golü vardı metz'de bize gelmeden önce...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Pino oynadıkça herkese cevap kendiliğinden verilecektir. Daha fol yok yumurta yokken konuşmak çok mantıksız.

Bu arada bence transferi Ağustos başına kadar bitiririz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ribery konusunda bjk4ever a katılıyorum , zaten bu marsilyanın bi tuzagıydıda neyse.

Ribery Fransa Ligi'nden gidince , Fransız basını Lige Yıldırım Düştü demişti. Zaten daha önceden milli takımada cagrılıyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Pino'nun adını duymamıştım daha önce. İzleyip görelim, umarım iyi bir oyuncu çıkar biz de izlemekten keyif alırız.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bence son 3 yabancı hakkı banko oynayacak FM tabiriyle box to box midfielder, tribünde beklemesini bilecek yetenekli, genç bir santrafor ve aynı şarta uyacak çok yönlü bir defans oyuncusu olmalı. Sağ bekte Sabri'nin yokluğunda sıkıntı yaşanır, sol bekte de Çağlar istenilen düzeyde oynamazsa problemimiz olacak. Orta saha kesin alınacak ama diğer ikisinin dediğim kriterlerde olması pek mümkün görünmüyor.

Nesil
    2006
    Yer

messi yi rijkaard çıkarttı, rijkaard parlattı. orta sahadan alıp 7 kişiyi çalımlayıp attığı golü de, tanrı'nın eli v.2 yi de rijkaard varken yaptı. yani parlama dönemi guardiola'nın çok öncesine dayanıyor bu bir.

iniesta'yı altyapıdan çıkarıp a takıma monte eden de rijkaard'dır. iniesta nın öncesinde van bommel, deco gibi adamlar oynuyordu sonra iniesta'yı o aldı o oynattı. yani o yokken iniesta vardı falan demek çok saçma.

puyol'un yine asıl sıçraması riijkaard'ın geldiği döneme denkti.

ve asıl unutulan, xavi... xavi rijkaard yokken sıradan bir altyapı oyuncusu kalibresi ve tanınırlığındaydı. rijkaard orta sahanın ortasına onu monte ettikten sonra "profesör" "hatasız kul" gibi lakapları almaya başlayacaktı.

ve hatta yanılmıyorsam eto'o yu da rijkaard transfer ettirdi ve bildiğimiz efsanevi forvet performansını onun döneminde yaşadı.

giovani dos santos'u yine a takıma çıkaran isim rijkaard'dır. 2008 sezonunun sonuna kadar 2. bir messi patlaması bekleniyordu ondan. ta ki rijkaard ayrılınca ilk 11 garantisi isteyip bunun sonucunda takımdan aforoz edilinceye kadar. yani onun kötü bir dönemi yok asla barça'da. aksine müthiş beklentilerleyken ayrılmak zorunda kaldı...

bojan krkic. ilk olarak rijkaard'ın döneminde şans bulmaya başladı. hatta şöyle diyeyim. rijkaard'ın son senesinde 31 la liga maçına çıkmış(14 ü ilk 11 olarak). guardiola gelince bu sayı 2009'da 23'e( sadece6'sı ilk 11), 2010'da ise yine 23'e(11 tanesi ilk 11) düşmüş.

falan filan...
    Last edited by GeNç KaRTaL : 21.Temmuz.2010 at 11:19

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Ribery konusunda bjk4ever a katılıyorum , zaten bu marsilyanın bi tuzagıydıda neyse.

Ribery Fransa Ligi'nden gidince , Fransız basını Lige Yıldırım Düştü demişti. Zaten daha önceden milli takımada cagrılıyordu.
    ribery ilk a milli maçını bizden ayrıldıktan tam 1 yıl sonra mayıs 2006'da yaptı.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Fransa milli takımı dedim , a milli yada ümit milli demedim , bize gelmedn önce ümit milli deydi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Marsilya Metz'e 2 milyon € bonservis ödememek için bunca oyuna mı kalkıştı yahu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForCimbom
    ve asıl unutulan, xavi... xavi rijkaard yokken sıradan bir altyapı oyuncusu kalibresi ve tanınırlığındaydı. rijkaard orta sahanın ortasına onu monte ettikten sonra "profesör" "hatasız kul" gibi lakapları almaya başlayacaktı.
    hatta Xavi bu performansında Rijkaard'ın çok etkisinin olduğunu söyledi bu sezon, birebir hatırlamıyorum ama Xavi'ye forvet hattından 25-30 metre geride oynayarak daha çok iş yapabileceğini ve ileriyi daha iyi görebileceğini söylemiş Xavi ilk olarak buna anlam veremesede oynadıktan sonra kendiside fark etmiş tabi ben Xavi'nin yalancısıyım
    Screw you guys, I'm goin' home

Mesaj Yetkileri