1 ile 30 arası toplam 57 sonuç

Konu: Muhammed Barcelona yolcusu...

Hybrid View

bende diyomki türk futbolu bu hallere düştüyse yazıklar olsun...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Ne demek ya çocuk dövülmez falan.Zaten ortada bir dayak falan yok.Sadece kulağını çekmiş ki tekrarlıyorum kimse çalım yedi diye gidip 10 yaşındaki çocuğu dövmez.Kesin bir şeyler söylemiştir.Buna adım gibi eminim.
    Zaten o çocuk bir yerlerden torpilli gibi geliyor bana,neyse ama yetenekli bir çocuk yinede fakat Türk futbolunun yeni Sergen'lere ihtiyacı yok.
    Zaten bu gidişle kendi kaybedecek gibi,keşke basın hiç bu çocuğu bulmasaydı.
    Türk futbolunun geleceği falanda değil henüz.Çocuğun daha ne olduğunu bile bilmiyoruz.

Son olarak seni bilmem enesao ama benimde babam-annem küçükken kulağımı çekti,gerektiği zaman tokat attı.Ama bunlar benim terbiyemi şekillendirdi.Onlara hiç kızmıyorum,kızmamda.Çünkü maalesef geniş bir aile ortamı bulan çocukların şimdiki halleri içler acısı ve kültürümüzü git gide kaybediyoruz.Ne büyüğe saygı kaldı ne küçüğe sevgi...
    Muhammed zaten takip edebildiğim kadarıyla çok şımarmıştı ve kendi kaybedecek bu gidişle.Ne demek küsmü bilmem ne?Kimki o Beşiktaş kulübüne küsüyor?Tekrar ediyorum gidene kal demeyiz.Ve eminim kimse durup dururken 10 yaşındaki çocuğu dövmez.Ama eğer hakaret etmediyse yada hiçbir terbiyesizlik yapmadıysa o zaman ben haksızım.Ama kimse durup dururken kimseyi dövmez artı kendinden kaç yaş küçük çocuğu hiç dövmez.Bence Muhammed aklını başına toplasın bir an önce.Beşiktaş'ı da zan altında bırakıyor.
    Ayrıca Muhammed kimki Beşiktaşın itibarı bu ufacık çocuğa kalsın...

Mesaj Yetkileri