Evde çocuk odasında D-Smart var; maxi paket... Ancak cihaz HD uyumlu olmadığı ve ilk çıkan D_Smart cihazlarından birisi olduğu için izleme şansım yokmuş. Normalde HD kanalları açıkmış ama cihazı değiştirmem gerekiyormuş. Yuh olsun diyorum. Keşke maxi paketimi birkaç hafta önce yeniden ve bir yıllık olarak uzatmasaydım. Zaten benim d-smart izlediğim yok. Şampiyonlar ligine takılırım bazen, ama asıl 49. kanalda (Aralık-Ocak-Şubat-Mart aylarında) NCAA basketbol maçlarına... Onun dışında pek aramam d-smart'ı... Diğer 8 ay boyunca sadece şampiyonlar ligi maçları olursa açarım; o da her maça değil... Utanmadan HD cihaz satacaklar şimdi.

İşin tuhafı milletin vergisiyle beslenen TRT ne hikmetse Aydın Doğan'ın tetikçiliğine soyundu. TRT sadece HD kanalından bu maçı yayınlayarak dolaylı da olsa Aydın Doğan'ın çöpçülüğünü yapmıştır. Sorumlunun -bu bir skandaldır- istifa etmesi gerekir.

Neyse... Antalya FB derneğinden mesaj geldi. Antalyada yaşayan arkadaşlar gelirse orada görüşürüz. Lara Beach-9'da bugün dev ekranda maçı izleyeceğiz. Antalya FB'liler derneğinin organizasyonu olarak... Haydi hayırlısı... (Adamlar bir maç için HD cihazı satacak utanmadan... Bir de diyorlar ki, Avrupa Ligi maçları sadece D-Smart HD kanalda... Ne derece doğru bilmiyorum, ama Şampiyonlar Liginden ola ki, 3.sıradan Avrupa ligine katılırsak sanırım bu cihazı bize yine zorla satacaklar. Ama kendimi bu defa soydurmamak için sonuna kadar direneceğim.)