Kusura bakmayın; Serkan haklı sanırım... İnternetten yayın akışına baktım:
http://www.dsmarttvguide.com/daily.aspx
Evet; FB-GS maçı d-smart 43. kanalda HD olmadan gözüküyor. Ama TRT sadece TRT HD diye reklam yapınca araştırdım; D-Smart müşteri hizmetlerini aradım; TRT HD için cihazı değiştirmen lazım dedi. Demedi ki; "beyefendi, merak etmeyin, 43.kanaldan HD'si olmayanlar içinde yayınlanacak." Tamam, beyefendisini demesin ama ben onu maç için aradım ve sadece TRT HD'de yayınlanacak sandığım için sordum: TRT HD'den maçı nasıl izleyebilirim diye...
Sanki ben cihaz alsam parası o görevlinin cebine girecek. Ne işgüzarlar var? Neyse, şimdi Lara Beach'e gideyim mi, vallahi kararsız kaldım. Akşam trafiğinde hiç dışarı çıkasım yok açıkçası...
Haklısın; sadece futbol maçlarını gider ve bir cafede, olmadı Fenerbahçeliler Derneğinde izlerim ama dediğim gibi NCAA maçlarını da takip etmeyi sevdiğim için tercih ettim. Zaten çocuk odasına bir cihaz alınacaktı, almışken D-Smart aldım. Fakat bunlar kadar arabesk ve hokkabaz zihniyetli yayıncı yoktur. Bizde kapitalistte yok. Evet, kapitalizm sadece kazanç düşüncesine dayalıdır ama en azından kendi içlerinde bir iş kalitesi prensibine sahiptirler. Göstere göstere soymazlar, memnun ederek soyarlar. Bunlar öyle değil. Tam köyün kurnaz, fırsatçı ve tefeci ağaları...

Alıntılı Yanıtla