Quote Originally Posted by nurisahin
ya feyyaz bişey sorcam ne şımarıklığını gördün çocuğun..
Yine basının süper yetenek diye öne sürdüğü zaman.İki-üç özet görüntüsünü izledim.Çok kısa bir zamanda hem hakemle 2-3 kez hemde bir takım arkadaşıyla tartışmıştı(Bu çocuk daha 12-13 yaşında hakemle konuşuyor).Çok el kol hareketi yapıyor,bu çocuğundan ileride Sergen'den farkı olmaz.
Bir arkadaşım İstanbul'da çok merak etmiş bir antremanını izlemiş.Onda da aynı hep sağa sola el kol hareketleri,tartışmalar,küsmeler.Ben böyle duydum.Birde çok bireysel oynuyor dedi arkadaş ama onu tam bilemiyorum tabi.
Yetenekli çocuk ama benim savunduğum görüş kesinlikle altyapı hocası hemde çalım yedi diye bir çocuğu dövmez(artık ne dövmesiyse-kulağını çekmiş,tartakladığı dediği iterek uyarmıştır muhtemelen).
Arkadaşlar ben bunu savunuyorum,belki haksız olabilirim ama bence hoca uyardıysa bile Muhammed'in iyiliği içindir.
Sonra kulağını çekmeyince diyoruz ki her pozisyonda hakemle konuşuyor oyuncularımız,alt yapı eğitimi çok önemli.Bunun konusu geçmişti.Sonra neden Avrupada başarılı olamaz yok işte neden Türk milli takımı oraya buraya katılamıyor.
Son İsviçre maçını bir hatırlayın ya.