Sayfa 147 / 480 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247 ... SonSon
4,381 ile 4,410 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

güti gelse de izlesek diyorum ben.. umarım anlaşılır da gerçek bir maestro seyrederiz inönü'de...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ben de Guti'yi izlemek isterim açıkçası.Forması farketmez.Gelir 2 yıl falan oynar gider ama yine de bu ülkede onu izlemek güzel olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Guti gelmesin izlemek istemiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Guti gelmesin izlemek istemiyorum
    Artık çok geç..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Anıl raul'da tamam diye bir yerlerden duydum. Bilgin varmi ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Benim duyumlarıma göre Raul Beşiktaş'ın gündeminde yok.Hedef şaşırtmaca...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bilmiyorum Geçen Uefa maçında bir kaç kişi ile bir araya geldikte Onların aldıgı duyuma göre gerçi Raul'da tamam dediler. Neyse ilerleyen zamanlarda anlarız

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Robinho konusunda hala girişmler varmış Anıl senin bu konuda bir bilgin var mı ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Guti gelecek mi gelmeyecek mi? Besiktas yönetimi borsaya bildirmemismiydi Guti'yi ? Robinho yalan olur derim o adami Türkiye'ye getirmek cok zor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Robinho ile İnter'inde ilgilendiği haberleri vardı..

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Robinho gelmez arkadaslar. Ezelden beri diyorum, bu adami bize yar etmezler. Hos, zaten ucuk maliyeti var ve bize lazim degil, kanat desen Hilbert ve Q7 alindi, forvet desen Bobo'yu anca keser, Robinho-Nihat ikilisi de olmaz zaten ileride. Su an oturmus bir kadromuz var bana gore, Guti gelirse tamamlanmis olur, ihtiyacimiz olan alternatif yerli stoperi de aldik zaten. Su anda eksik diyebilecegimiz mevkiler belki yerli sagbek ve yerli ofansif kanat oyuncusu, ama piyasada alabilecegimiz oyuncu yok. Yerli sagbek olarak Orhan Sam var, ama o ne kadar faydali olur tartisilir. Kanat olarak Volkan ve Ozan'i birakmazlar, Yekta olabilir belki. Ki transfer yapilmasa bile bu bolgede Toraman, Erhan, Ekrem, Quaresma, Hilbert ve gerekirse Nihat ve genclerden Ali Kucik ve Erkan Kas (ve Holosko ve donecek Ridvan) var, yani cok buyuk sikinti olmaz. Sadece yerli rotasyonu dusunduruyor, cunku 2 tane saglam yerli oyuncumuz sakatlandigi an sikinti olabilir, ama Nobre, Ekrem, Erhan, Necip, Ugur gibi oyuncularin kendilerini asmalarini beklemekten baska care yok su an icin. Tabii bu soylediklerimin tamamini Fink ve Ferrari'nin kalacagi dusuncesiyle soyluyorum, bunlardan biri giderse cok buyuk sikinti yasariz, sampiyonluk sansimiz cok ciddi bicimde duser ve Avrupa liginde ceyrek finali zor goruruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Robinho gelmez arkadaslar. Ezelden beri diyorum, bu adami bize yar etmezler. Hos, zaten ucuk maliyeti var ve bize lazim degil, kanat desen Hilbert ve Q7 alindi, forvet desen Bobo'yu anca keser, Robinho-Nihat ikilisi de olmaz zaten ileride. Su an oturmus bir kadromuz var bana gore, Guti gelirse tamamlanmis olur, ihtiyacimiz olan alternatif yerli stoperi de aldik zaten. Su anda eksik diyebilecegimiz mevkiler belki yerli sagbek ve yerli ofansif kanat oyuncusu, ama piyasada alabilecegimiz oyuncu yok. Yerli sagbek olarak Orhan Sam var, ama o ne kadar faydali olur tartisilir. Kanat olarak Volkan ve Ozan'i birakmazlar, Yekta olabilir belki. Ki transfer yapilmasa bile bu bolgede Toraman, Erhan, Ekrem, Quaresma, Hilbert ve gerekirse Nihat ve genclerden Ali Kucik ve Erkan Kas (ve Holosko ve donecek Ridvan) var, yani cok buyuk sikinti olmaz. Sadece yerli rotasyonu dusunduruyor, cunku 2 tane saglam yerli oyuncumuz sakatlandigi an sikinti olabilir, ama Nobre, Ekrem, Erhan, Necip, Ugur gibi oyuncularin kendilerini asmalarini beklemekten baska care yok su an icin. Tabii bu soylediklerimin tamamini Fink ve Ferrari'nin kalacagi dusuncesiyle soyluyorum, bunlardan biri giderse cok buyuk sikinti yasariz, sampiyonluk sansimiz cok ciddi bicimde duser ve Avrupa liginde ceyrek finali zor goruruz.
    gruplardan çıkalım da

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Robinho'da umutlar bitmez.Santos ile kiralık sözleşmesi bitsin hele...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

1 Ağustos'ta mı bitiyor ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

4 Ağustos'ta bitiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Hadi bakalım. Demek olursa geç olacak baya.

Geç olsun da yine de olsun. Ne diyelim aslında pek gerek yok Robinho'ya da.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bize lazım olan sadece Tello'nun boşluğunu dolduracak bir sol açık ve pivot tabiriyle adlandırdığımız uzun boylu bir forvet. Alırız falan demiyorum, ama keşke alabilsek diyorum; Fernando Llorente.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hoca maçtan sonra "Zapotocny gidecek mi?" sorusuna,"takımda 4 stopere ihtiyacım var ve kalmasından mutluluk duyarım" demiş?

Toraman
    Sivok
    Ersan
    Zapo

Bu da demek oluyor ki Ferrari gidiyor.Umarım ederi alınırda satılır...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Zapo'nun Ferrari'den ne artısı var ki?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ferrari'nin yolcu olduğu dün akşamki maçta açıkça belli oldu. 70. dakikalarda falan görmek için oyuna aldı sanırım Ferrari'yi. 1-2 kere arkaya adam kaçırdı. Birinde de sarı kart gördü ki bunları Vikingur'a karşı yaptı.

Schuster biletini kesmiştir Ferrari'nin dün akşam.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

raul schalke 04'de
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Raul gibi bir adamı şahsen izlemek isterdim ligimizde... Hayırlı olsun..

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Raul bu ligde çok iş yapardı, yazık olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Gelseydi bilmemkaç yaşında adam ne işi vardı olurdu gelmeyince tüh ah oldu.

Schuster maçtan sonra Ferrari, Fink ve Delgado'nun biletini kesmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    Gelseydi bilmemkaç yaşında adam ne işi vardı olurdu gelmeyince tüh ah oldu.

Schuster maçtan sonra Ferrari, Fink ve Delgado'nun biletini kesmiş.

Dogruysa sampiyonluk sansimiz mucizelere kalir, Avrupa'da da ceyrek finali zor goruruz.....

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

İşiniz Fink Ferrariye kaldıysa görmeyin zaten o ÇEYREK finali

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

5 yildir tek adam uzerine sistemi kurup onun ayagina bakan bir takimin taraftarinin (Alex) bunu soylemesi cok ironik geldi bana. Her takimda kilit oyuncular vardir. Barca'dan Xavi ve Messi'yi cikarirsan takimin gucu azalir. Yine Inter gecen sene Cambiasso ve Sneijder olmadan bu kadar basarili olabilir miydi? Hagi ve Taffarel olmasa GS UEFA kupasini alabilir miydi?
    Ferrari Besiktas'in 3-5 kilit oyuncusundan birisidir, kalite olarak en iyi stoperidir acik ara. Sivok, Toraman, Zapo ile ligde ikina sikina sampiyon olursun, ama Avrupa'da Metalist'ten 4 yiyip elenirsin, CL'de Liverpool'dan 8 yersin. Takiminda Ferrari ve Fink varsa da gider Wolfsburg ve Man Utd deplasmanlarindan gol yemeden donebilirsin. Ferrari belki lig icin cok cok onemli degil, ancak Avrupa'da ilerki turlar icin cok cok onemli. Avrupa'da BJK ciddi basari istiyorsa BJK (ceyrek finalden otesi) Ferrari ve Fink'i takimda tutmak zorunda. Yarin oburgun Juventus veya M.City'nin karsisinda stoperde Sivok-Toraman, tek onlibero Ernst ile cikarsan adamin aklini alirlar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ferrari de Zapo da 45 dakika oynadı, bence Ferrari'nin gitmesi o kadar kesin değil.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Zapo 90. dakika oynadı.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Geçen yıl ligin en az gol yiyen takımı olmamızı sağlayan Sivok-Ferrari, Ernst-Fink 4'lüsü mutlaka korunmalı. Zapo, Delgado ve golcü gelirse Holosko elden çıkarılmalı. Yoksa başımız çok ağrır. Fink ve Tabata tribüne çıkınca da sorun yaşatmaz nasılsa.

Mesaj Yetkileri