1 ile 30 arası toplam 152 sonuç

Konu: Oyunda Karşılaştığınız En İyi Regenler

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Rick Nelson View Post
    Benim Manchester City kariyerimde Ehsan Zamani diye bir regen çıktı.Sanırım 1.5 MN'ye falan aldım.Bitiricilik 18 Top sürme 18 Pas 16'lardaydı.Adam 10 maçta 1 gol atıyordu ya Yalancı regen

Bir de Peter Eide diye bir regen vardı.Galatasaray'da 2013'te almıştım.İlk sezonunda yabancı sayısı 13'ü bulduğundan dolayı Karabükspor'a kiraladım. ( Bank Asya ) Regen 25 maçta 23 gol attı ve gol kralı oldu.Ligin en iyi yabancı futbolcusu seçildi.
    Ehsan Zamani regen değil ki Ben ayrıca Hollanda U21s'yi yönetiyorum aynısı var takımımda MC oynuyor hatta

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Ehsan Zamani regen değil ki Ben ayrıca Hollanda U21s'yi yönetiyorum aynısı var takımımda MC oynuyor hatta
    Her oyunda Ehsan Zamani var zaten. Benim Galatasaray oyunumda çıktı fakat güçleri çok kötüydü.Ortasahaydı.Man City kariyerimde çıktı çok iyiydi.Yani regen resmi olanlar regen değilde ne olacak

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

İlk başta Milan'a kaptırdığım ancak 1 sezon sonra Milan'dan transfer ettiğim Ferguson:

2012'de ilk çıktığı zamanki profili:

2014'teki profili:

Ve Son Durumu:

----------------------------------------------------------------
    17 yaşındayken keşfettiğim ve 2016'da world-class midfielder olan Rossi:

---------------------------------------------------------------------------------

Uzun süre almak için uğraştığım mükemmel forvet Enrique Sanchez:

------------------------------------------------------------------------------

Veee oyunumun 1 numaralı yıldızı UWE PLACZEK:

Leverkusen'den yetişen Placzek'i ilk keşfeden Milan oldu. Uzun süre kadroma katmak için çabaladım ancak oyuncu bir türlü gelmiyordu. Milan'da muazzam bir performans gösterdi ve sayısız ödüller kazandı. Sonunda yeni bir macera istediğini belirterek Milan'dan ayrılmaya karar verdi. Sözleşmesi bitiyordu ve bu müthiş yıldızı bedavaya aldım. Gördüğünüz 37.5M €'luk değer oyuncunun normal değeri. Yani bonservisine ödenen para değil. Bu regeni sahada izlemek ayrı bir keyif, bugüne kadar Fm'de gördüğüm en müthiş futbolcu (profil olarak değil saha içi performansı olarak).

Mesaj Yetkileri