-
23.Temmuz.2010, 18:06
7 yaşındaydım. Dayımın oğlu Serdar abi Murat abime oyunu öğretmişti e tabi bu bende merak salmıştı ama o kafayla gel zaman git zaman unutmuştum. Cm 01-02'ydi arkada kaleci skini vardı hiç unutmam bir başka dayımın oğlu Sakaryalı olduğu için Sakaryaspor'u almıştı.Bende de tabi bir heyecan oldu. O ara ilk takımımı Fenerbahçe olarak almıştım. Ama abimde yardım etmiyordu Win 98 ile anca yaptım. O zamanlar oyuncuları kendi kafama göre mevkileştirmiştim ama 1. oluyordum o ayrı mevzu. Büyük ihtimalle yani mesela Serhat nereye gider Foırvet'e Ümit Özat nereye defans'a o şekil.
E tabi bu CM - FM hızı bütün sülalede hızla yayıldı 3 dayımın çocuklarıda oynamaya başladı yani bütün sülalenin erkekleri onu oynuyordu.Ve işte Barça'dan 54$ aldığıma mı sevineyim. Aynı anda saçmalayım 5 takım mı yönetiyim tavrım oluşmaya başlamıştı. 8-9 yaşında CM 03-04 ben 3 4 diyordum.
İşte o zamanlar hile olaylarına kalkıştım ve İnter'in bütçesini 1 Milyar dolar yapıp 500 milyon dolarını Amasyaspor'a 500 milyon dolarını Fener'e yollamıştım. Hey gidi günler hey.
Şimdi Amasya'ya ilk düştüğü gün kopyasıyla oyun dükkanından çıkarım.
Mesaj Yetkileri