Elano gitti zaten. Açıklanır yakında.
Elano gitti zaten. Açıklanır yakında.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Elano gittiğine onun yerine 1 oyuncu gelecek anlaşılan. Gelecek vaadeden oyuncularda forvet ve ortasahaya yapılır. Ama bizim ortasahaya gelecek vaadeden oyuncumuz zaten Musa var işler iyice karıştı![]()
Giovani'yi aslında şimdi alsak fiyatı da düştü aslında ama nerde..
Medyada dolaşan isimlerden bence sadece Ben Arfa'yla görüşüyor olabiliriz. Jan Polak ve bir aralar ismi çıkan Dembele'ye pek ihtimal vermiyorum(Dembele'nin gelmesini çok isterim o ayrı). Bekleyip göreceğiz ama bir gerçek var ki geç kaldık.
4.5 milyon euro istemiş Gio için Tottenham diyorlar ama hangi takımdan istemişti onu hatırlayamadım.
Gio 4.5'sa ve almıyorsak vay halimize arkadaş![]()
transfermarkt'ta Werder Bremen'in Ben Arfa'yla ilgilendiği yazılmış, Mesut'un da Barcelona'ya gitme ihtimalini düşünürsek bizden daha cazip bir teklif verebilirler Ben Arfa'ya. Ayrıca yine transfermarkt'ta Ben Arfa 8M€, Jan Polak'ta 6,5M€ gerçi orda Loric Cana'yı da 10M€ olarak gösteriyoreğer Elano 10-12M€'ya giderse bu iki transferde gerçekleşir bence
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
ahh ahh elano gibi oyuncu satılır mı be
Bizden bi cacık olmaz![]()
Elano satılırsa hayır demem yahu ne vermiş ki bu kulübe şimdiye kadar ? .Adam gibi topunu oynayacak adamlar gelsin artık .Kallström biçilmiş kaftan inşallah o alınır .
Arda Turan röportajda;
Giden Keita'da dahildi,Elano'da dahil.
dedi!
Eğer gitmiş olsaydı Giden Keita ve Elano'da dahildi derdi
Seviniyim mi üzüliyim mi karar veremedim![]()
Elano için teklif varmış cidden.. Giderse ortasahaya 2 yabancı transfer geliyormuş..
daha önceden zaten söylemiştim Baros'!u yedekleyecek bir yabancı gençte alınacak..
duyum duyum duyum kardeşim.. Ama görüceksiniz bak hepsi doğru çıkacak bu söylediklerimin
Sentugo.
Elano'nun gitmesine sevindim.Ruhsuz bir adamdı.Onun yerine koşan,mücadele eden bir ortasaha lazım.
Uefa listesine adı'da yazılmamış heralde Elano'nun...
Gitti gibi birşey artık.Darısı bizim Güiza'nın başına bizde gitti gibi olmasın gitsin ama![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Rüyamda Tuncay Şanlı'yı alıyorduk..
Adnan Polat'ın dediği gibi 1 tane direk 11'e 2 tane de genç alınacaksa Elano'nun satılması şaka gibi olur. Sonuçta bizim şu anda 1 tane çift yönlü ön libero ihtiyacımız var ve zaten bu yüzden de kalström istiyoruz. Forvet arkasındaki oyuncu Elano da giderse oraya da adam lazım. Acaba Solda Kewel, sağda Pino, forvet arkası serbest oalrak da Arda'yı kullanırım fikri mi var Rijkaard'da ? Eğer böyleyse bu sezon bitmezÇünkü Kewel ve Pino top rakipteyken öyle izler.Baros desen o da pek basmıyor. ön liberoda Cana ve Mustafa Sarp ikilisi oynarsa yaratıcılık diye birşey kalmaz. Valla kahır sezonu olur. Gerçi benim düşüncem Musa Çağıran ilk 11 olacak gibi ama bakalım... İnşallah Elano satılmadan çift yönlü bir orta alan alınır. Yoksa bir de AMC almak lazım.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Tuncay Stoke'de kalıyormuş..Tersi çıkar rüyaların...
Umarım doğru düzgün transferler yapamıyorken iyi oyuncuları satmayız.ELano'nun listede olmamasının sebebi sakatlık deniliyor ama ne kadar doğru bilemem.
Arda'nın konuşmasını dinledim giden Keita ve Elano gibi dedi.
Yani o da gitti.
G:Saray geçen sene Elano, Keita, Dos Santos, Jo gibi transferlerle inanılmaz sükse yapmıştı ama hepsini de yolladı takımdan ilginçtir.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Elano satılırsa 2 tane orta saha gelir. Bence Rijkaard izin vermezdi ama eğer yüksek mebla önerilirse ki gidecekse önerilmiştir yönetimde bir şekilde Rijkaard'ı ikna etmiştir. Bize uygun olmadı. Gitmesini bende istiyordum.![]()
benim bildiğim Elano bugün ya da yarın kampa katılcak adam zaten sakat, sakat olmasa bile Rijkaard 5 gün sonraki maçta onu imkanı yok oynatmaz belki o yüzden kadroya ismi verilmemiş olabilir.
Screw you guys, I'm goin' home
Galatasaray'ın Hatem Ben Arfa için girişimleri var ancak oyuncu Türkiye'yi tercih etmeyebilir. İngiltere ve Almanya'dan teklifler var, Newcastle ve Werder Bremen.