Deniz Barış takımdan ayrılmamış mıydı?
Deniz Barış takımdan ayrılmamış mıydı?
deniz barış - antalyaspor
ali bilgin - kayserispor
vederson - bursaspor
takımdan ayrılanlar
(/s)
Bu benim kadrom Aygün
Caner'i sol beke yedek yazacaktım ama adam bulduğu topu şişiriyor.
Santos'u AML yazayım dedim Stoch yedek kalıyor.
Hem bir Caner bir Uğur bir Kraliza yok diye bu kadro kümeye oynamaz![]()
GK-Volkan Demirel(Babacan
DL-Santos(Uğur boral)
DR-Gönül(Bekir)
DC-lugano(İlhan)
DC-Bilica(Önder
DM-Selçuk(Cristian) -Mecburiyetten Cristian yedek kalacak
MC-Emre(Topuz)
AMR-Dia(Kazım)
AMC-Alex(Özer-Deivid)
AML-Stoch(Caner
ST-G.Ünal-(Semih)
Şuanki kadroyla olay budur
Semih Gökhan'dan daha kaliteli bir futbolcu bence.
Ve Uğur DL'de tam olarak oynamıyor diye biliyorum.
Uğur Boral asıl sol bek oyuncusudur, kendisinin o mevkide daha başarılığı olduğunu daha önceleri belirtmişti.
Aykut Hoca daha önce takımdan ayrılanlar olacak demişti, bu isimleri merak ediyorum.
Zico zamanında Uğur Boral sol bekte oynuyordu,başarılı maçlar çıkartmıştı Uğur o zaman.Sakatlık,ceza gibi durumlarda Santos'a iyi bir alternatif şu anda.
güiza
deivid
önder
ve belki babacan
takımdan ayrılacaklar
(/s)
Güiza kesin gidecektir. Deivid ve Önder iyi bir bonservis veren kulüp bulunursa mutlaka gönderilir; ama bu süre içinde mutlaka satılırlardı.
Babacan her türlü takımda kalacaktır. Çünkü; üçüncü kaleci takıma şart. Babacan, Mert'e göre daha tecrübeli. Fenerbahçe'nin yeni bir kaleci transfer yaparak takımın bühtçesini yormayacaktır.
Güiza kiralık gitti ve satın alma opsiyonu var diye biliyorum
Uğur Boral'a gelince, Sol bekte oynadığını biliyorum ancak uzun süredir o bölgede oynamıyor.
Güiza nereye gitti?
______________http://www.lequipe.fr/Football/20100723_202717_remy-refuse-fenerbahce.html
Remy Türkiye´ye gelmek istemediği için reddetmiş. Gyan ve Gomis´e de tekliflerimiz varmış..
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bugün Getafe'ye satın alma opsiyonlu kiralık gittiği haberi geldi,ama resmi ağızdan bir açıklama yok daha.
Edit:Gomis gelirse harika ötesi birşey olur.Bir kere sadece o fiziği ile rakibi korkutur yahu![]()
Kötüymüş gerçekten.Resimde bile oldukça ciddi birşey olduğu belli.Gomis kalsın o zaman Hoarau veya Gignac gelsin![]()
Horau gelirse dağıtır TSL'yi.
Gomis adina üzüldüm ciddi rahatsizlikliklari olabilir cok iyi bir futbolcu umarim ilerde böyle bir olayla kariyeri son bulmaz.
En büyük rakibi Tottenham!
Fenerbahçe Yönetimi transfer çalışmalarını sürdürürken, Asamoah Gyan kanadındaki gelişmelerde en büyük rakip olarak Tottenham kaldı.İngiliz kulübü temsilcileri Gana Milli Takımı'nın golcüsü Gyan'ı şiddetle isterken, Rennes Kulübü de yaptığı açıklamada "Tottenham Gyan için geliyor" duyurusu yaptı.
Fransa basınında yer alan haberlerde, "Fenerbahçe'nin yakından ilgilendiği Gyan'ın peşini İngiliz Kulübü de bırakmıyor" yazılırken, 2012'ye kadar Rennes ile sözleşmesi bulunan Asomah Gyan için Tottenham'ın 15 milyon Euro'ya kadar çıktığı bildirildi.
Blackburn ve West Ham United'ın da bu oyuncu ile yakından ilgilendiği yazıldı.
Feberbahçe için sevindirici haber..
Remy için 15 m euro teklif yapmışız. NİCE başkanı radyoda açıklamış. Liverpool'un teklifini beğenmemişler. West Ham da bizim teklife yakın bir teklif yapmış. Remy özellikle İngiltere'de Liverpool'da oynamak istiyormuş. Liverpool'un teklifini reddettikleri için şuan tek rakip West Ham gibi görünüyor.
(/s)
radyo'nun adı RMC Sport.
(/s)
...................
Radyo yorumcusu dedi ki‚ "bana sahsen West Ham ve Fenerbahçe arasinda seçim yap deseler bavullarimi toplar hemen Türkiye´ye giderdim‚ her sene sampiyonlar ligi oynayan bir takim" dedi‚ baskan da onu onayladi‚ çok büyük bir kulüp dedi ama oyuncusu ingiltere liginde göz önünde bulunmak‚ parlamak istiyormus
(/s)
Remy'nin kulübüyle anlaşmışız fakat kendisi reddetmiş. Türkiye'ye sıcak bakmıyormuş. İngiltere'de ya L'pool ya da West Ham forması giyer.
(/s)
Fenerbahçe Guiza'nın maliyetini bonservis bakımından geçecek bir oyuncu alacak belli.Hayırlısı...
Ben Fenerbahçe'den forvet için yüksek bir ücret bekliyorum. Çünkü; bu gün NTVSpor'da birisi konuştu. Bu kadar uzun süre eğer transfer gerçekleşmediyse gerçekten kaliteli bir isim alınacaktır. Zor bir transfer yaptığımız ortada, beklemek lazım. Umarım gelecekler arasında en kötüsü Gyan olur.
Arkadaşlar Gomis için herkes gelsin demiş ama geçen sene 1 maçını bile seyreden var mı acaba merak ediyorum?
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Radyospor tamamen sallama balon haberler yapiyor, inanmayin derim.....