Bayan basketbolunda Galatasarayın geçen yıl kurduğu kadro bizden daha pahalıydı. Ahmet Dedehayır tonla para harcadı; baktı olmuyor, vazgeçti. Onlar 10 tane iyi oyuncuya sahipken, biz Nevin'in sakatlığından sonra yedi kişilik rotasyonla şampiyonluğa ulaştık. Galatasarayın bütçesinin bizden çok daha fazla olduğu sadece aldıkları, gönderdikleri oyunculara bakılarak kestirilebilir. Ama ben hep iddia ettim; onlar daha çok para harcadı ama biz daha kaliteli bir kadroyuz ve favoriyiz.

Erkek basketbolunda aynı şekilde Efes'in 8 yabancıyla başladığı sezon... Rakoçeviç, Nachbar, Santiago...vs. Bizden daha pahalı bir takımdı. Ama ben hep iddia ettim; onlar daha çok para harcadı ama biz daha kaliteli bir kadroyuz ve favoriyiz.

Erkek voleybol takımına hemen kimse şans vermiyordu. Arkas, İ.B.Ş.Belediyesi ve Ziraat bizden daha pahalı takımlar kurmuştu. Onları özellikle kutluyorum. Herkesi yanılttılar. Favori olmadan şampiyonluk yaşayan tek branş...

Geçen sezon sadece bayan voleybolunda rakipsizdik. (Bu sene Eczacıbaşı'da en az biz kadar büyük yatırım yaptı. Bakalım n'olacak?)

Başarının sırrı; kaliteli ve iyi kadrolar ve bunların doğru yönetilmesi...

Futboldaki DIŞ etkenlere gelince... O günleri yaşayan herkes bilir.