-
19.Haziran.2006, 15:46
Ben oyuna chelsea ile başladım bazılarına göre chelsea ile her kupa alınır diyorlar ama ben chelsea yi seçmediğim zamanlar hiçbir kupa alamıyor chelsea aslında chelsea nin kaleci defans ve orta sahası süpe rama forvetleri tam bir hayalkırıklığı dorgba nın altıpastan kaçırdığı goller say say bitmez ben ilk sezonumda hiç transfer yapmadım ama abramovich yaptı sağolsun 30 yaşındaki belletti yi aldı zaten adamda defansın sağı hastalığı va rbunun gibi 5 tane daha sağ defans aldı neyese ilk sezonumda şampiyon olamadım ama şam.ligini hiç berabere bile kalmadan almanın 100. yıl onurunu yaşadım 4 sezon chelsea de görev yaptım ve 2 tane ikincilik 2 tanede şampiyonluk yaşattım bunun dışında kadroyu gençlendirdim 21 tane yıldız aldım genç olarak ve tan dört sezonda 14 tane kupa kazandırdım chelsea şampiyonluklarıda sayarsak 16 tane kupa kazandırdık sonra bana ing milli takımından teklif geldi gitmek istedim çünkü tüm ing nin başarıya ihityacı olduğunu biliyordum 44 yıldır alınamayan bir dünya kupası vardı ve ben ing başına geçtim aslında chelsea ile yürütürdüm ama chelsea ile maaş konusunda anlaşma sağlayamadığım için istifa etme kararı alarak tek ing milli takımını yönettim ing milli takımına 2010 dünya kupasını getirdim sonra ardından federasyon kupası ve ardından 2012 avrupa şampiyonalarını kazanarak kariyerimdeki kupa sayısını 19 a çıkardım ve bunun yanında newcastle united ve arsenal den teklifler aldım ve fransa çek cumhuriyeti milli takım teklifleri geldi ama ben kabul etmedim ing ile devam edecektim ama istemedim sonra tekrar arsenal den teklif geldi ve maaşta anlaşma sağlayınca kabul ettim chelsea nin rakibine gittim ama oyunumda 7 sene şampiyon olamayan arsenal i şampiyon yapamk için uğraşıcağım sonuçta chelsea liyim ama profosyonellik önemli bakalım neler olucak...
Mesaj Yetkileri