İyi adammış
İyi adammış
Bank Asya 1. Lig 17. Hafta
Adanaspor'u sahadan sildik. Takım halinde harika bir futbol ortaya koyduk. Ne sonunda artık ligin tepesindeyiz.
Dağıtmışsın abi yine.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Bana sormazsın ama abi![]()
.
Türkiye Kupası A Grubu 1. Hafta
2-0 öne geçsekte maç içerisinde çok zorlandık. Bunun en önemli nedeni de takımın tek ve en iyi MC si Murat Yıldırım'ın maç öncesi sakatlığıydı. Ne defansta ne de ofansta istediğimiz performansı sergileyemedik ama buna rağmen gruba galibiyetle başladık ve 100 000 $ ı cebe indirdik.
Tebrikler abi.
Hemmen Ayıp ettin
Büyük Fernandoyu At Çöpe Diğer Fabigol,Marcinho ve Küçük Olanı Alırsın Artık Usta![]()
Ben Bu Dörtlüyle Bank Asyada Kupayı AlmıştımFinalde Tek Kale Maçla Gsyi 3-0 Yendim
Heleki Fabi İyi Adam Vesselam
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Kimse bana gelmek istemiyor ki. Devre arasına geldim. Daha 1 tane oynayacak adam alamadım. 1 Forvet vardı listede 24 bin istiyorlardı verdik onu bile kabul etmediler
Eldekileri sattık. Eğer transfer yapamazsak 2. yarı yandık
![]()
Olsun Süper Ligde Verir Başkan Paraİsmail Uyanık İyibir Başkan Severim Onu
Yaşıyor Değilmi
![]()
Neyse Şimdilik bu kadar yeter. Altay ile deplasmanda Kupa maçım var. Onu da gece oynayacağız artık.
Adı Şüpheliymiş Zaten Bilmiyordum UstaPardon
![]()
Allah Kolaylk Versin Sana![]()
Ohohoho bizim başkan anca cebe atar parayı hele birde antrenöre bakınca başarısızlık abidesi kesin atar cebe![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Abi msn'e geldiysen giricem msn'e.
Ohooo olmadı ki.
Biz Süper Ligdeyiz peki ya siz ?![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Türkiye Kupası A Grubu 2. Hafta
Harika bir maç oynadık ama bir türlü Soner Şahin'i geçmeyi başaramadık.
Puan Durumu
Türkiye Kupası A Grubu 3. Hafta
Futbol olarak ezilmesekte skor olarak resmen ezildik. Her orta gol oldu. Ne yaptıysak skoru lehimize çeviremedik. Artık tek çare Fenerbahçeyi kendi sahasında yenmek ve Gençlerbirliği nin puan kaybetmesini ummak...
Puan Durumu
Last edited by Lusage : 25.Temmuz.2010 at 22:49
Bank Asya 1. Lig 18. Hafta
Turgut'un yaptırdığı acemice penaltı neticesinde yediğimiz golle geriye düşsekte maçı çevirdik ve 3 puanı hanemize yazdırdık. Özellikle Ocak ayında takımın performansı dibe vurdu. Acilen toparlanmamız gerek.
Bank Asya 1. Lig 19. Hafta
Takım iyiden iyiye çöktü. Bir türlü oyunun hakimi olamıyoruz... Transferde yapamıyoruz. Allah bize sabır versin.
Gençlerbirliği'nden puan koparabilsek gruptan çıkma adına büyük avantaj olacaktı ama olmamış.Bu saatten sonra gruptan çıkmak zor gibime geliyor
Yinede çıkmayan candan umut kesilmez![]()