1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: Kısa bir ara [Hoşçakalın]

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Default Kısa bir ara [Hoşçakalın]

Malum YGS-LYS var . Çalışmak lazım çalışmadan olmuyor . Nese uzun lafın kısası uzun süre yokuz.Daha fazla şey yazmak istiyordum ama napalım serkan abi buradan sana selam olsun . Nese benim gibi olan arkadaşlarda çalışsın sınava . Nese günlük online sürem en fazla 1 saat olucak belkide hiç o yüzden giremeyebilirim.Nese kendinize iyi bakın bakalım.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Nese iyi çalışmalar

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Çalış sınava çalış o daha önemli. Zaten bugün yoksuz yarın yine varsın. Ondan doalyı hiç girme bile desem yeri var çünkü sınavın dönüşü yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sınavın ertesi günü 24 saatin 20'sinde online olacağım sözü veriyorsan, gidebilirsin.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bende böyle bir konu açmıştım ama yinede siteye giriyordum

Hayırlısı olur senin için inşallah.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Allah yardımcın olsun Bu sistemde söylenebilecek tek söz bu. Umarım istediğin üniversiteyi kazanırsın. Gerçi ben 1 sene girmedim ona rağmen iyi değil sınavım Hayırlısı olsun dostum.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Dayanamadım girdim.Sağolun bakalım sağlam çalışıp kazanmam lazım biz eski müredatın son öğrencileriyiz çalışmak şart oldu . Serkan Abi istediğim yeri kazanıyım 24 saatin 20'inde senle olucam . Nese ben kaçar .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

6 cümle var 4ü "nese" Şaka bir yana bu dönem önemli bir dönem. Gelecek sene de ben gireceğim ÖSS'ye.. Umarım basketboldan bir yerlere varırız da dert etmeyiz. Başarılar ve bu dönemin az stresli geçmesi dileğiyle iyi çalışmalar...

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Güle güle yazmışsın biz bir yere gitmiyoruz ciğerim Allah yolunu açık etsin canım. Kazanırsın bu sene inşallah. nese ben kaçar

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Açıkçası moral bozmuş gibi olmiyim ama olaya biraz farklı yaklaşmak istiyorum.

Genel olarak herşeyin zorluğundan bahsediyoruz. Öss çok zor deniyor. Çalışılmıyor ki. Ehliyette motor çok zor. Çalışılmıyor ki. Kpss çok zor onada çalışmıyosun. İş bulmak çok zor. Aslında iş çokta ona uygun özellikleri taşımak için ne yaptın.

Sonuç olarak eğitim sisteminin kötü olduğu bir gerçek ama bizlerde kötüyüz.

Düzenli,programlı çalıştığın zaman öyle kendini parçalamana dünyadan soyutlamana da gerek yok. İstediğinide alıyorsun, derecede çıkarıyorsun. Mesela ben Zaten derece yapan öğrencilerin kendilerini parçaladığını gören var mı? Sadece günde 4 saat çalışacaksan o 4 saat çalışılacak. Bitti. Sonrasında kızla mı geziyorsun, tv mi pc mi turksportal mı paşa gönlüne kalmış. 1 sene çok uzun bir süredir. Yeter ki değerlendirmesini bil.

Allah zihnini açık etsin, gönlünü ferah tutsun, kaleminide yazar kalsın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Disco abimin ellerinden öpüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Açıkçası moral bozmuş gibi olmiyim ama olaya biraz farklı yaklaşmak istiyorum.

Genel olarak herşeyin zorluğundan bahsediyoruz. Öss çok zor deniyor. Çalışılmıyor ki. Ehliyette motor çok zor. Çalışılmıyor ki. Kpss çok zor onada çalışmıyosun. İş bulmak çok zor. Aslında iş çokta ona uygun özellikleri taşımak için ne yaptın.

Sonuç olarak eğitim sisteminin kötü olduğu bir gerçek ama bizlerde kötüyüz.

Düzenli,programlı çalıştığın zaman öyle kendini parçalamana dünyadan soyutlamana da gerek yok. İstediğinide alıyorsun, derecede çıkarıyorsun. Mesela ben Zaten derece yapan öğrencilerin kendilerini parçaladığını gören var mı? Sadece günde 4 saat çalışacaksan o 4 saat çalışılacak. Bitti. Sonrasında kızla mı geziyorsun, tv mi pc mi turksportal mı paşa gönlüne kalmış. 1 sene çok uzun bir süredir. Yeter ki değerlendirmesini bil.

Allah zihnini açık etsin, gönlünü ferah tutsun, kaleminide yazar kalsın.
    eneee lys arfesindeki içinde hayattan soyutlanma korkusu olan şu ergen evladı rahatlattın allah razı olsun disko bey

Harbiden ya olur bencede düzenli çalışmayla öyle 20 saat çalışanlarda var gösteriş için çevresine ama boş.

Hakkatn benim aklıma gelmişti.

Herşeyini planlı,programlı ayarladıktan sonra internetten,turksportal'dan soyutlanmaya gerek yok bence.Burak Abi'nin dediklerine katılıyorum bu konuda.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

İyi vaktinde gitmişsin Burak .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Bizde gidiyoruz burak.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Başarılar bakalım burak

Disco nun dediğine katılıyorum,bu sene ehliyet alıyorum sınava girmeden önce motor bölümünden hiçbirşey bilmiyorum,nasıl olcak nasıl olcak derken 2 gün göz gezdirdim kitabı 3 tane motor testi çözdüm 2 gün sonra sınavdan 88 aldım.Gözümüzde büyütmemeliyiz bazı şeyleri.Kendimizi vererek düzenli çalışırsak başarıya daha kısa zamanda ulaşırız

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

keşke herşey ehliyet sınavı kadar kolay olsa

Fakat biraz da eğitim-öğretim işinin içinde olan biri olarak şunu söyleyebilirim,

İstikrarlı ve planlı çalışmak, düzensiz ama çoook çalışmaktan daha faydalı olacaktır. Üniversite sınavına çalışan bir öğrencinin günde 3-4 saat çalışması yeterli olur. Yalnız sakın soru çözecem diye kendini hırpalama. Önce konu eksiklerini tamamla ve bol bol tekrar yap. Soru işi olayın en sonunda yapılması gereken şey
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Tabi haklısın

İş bizde bitiyor demek istemiştim

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Başarılar diliyorum sana sınavlarında. Müsadenle de konu başlığını Hoşçakalın ya da kısa bir ara olarak değiştiriyorum. Herkese güle güle okuması bile zor.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Ohh bee Konuyu daha yeni gördüm gidiyor artık (:

Dilerim Allah'dan o sınavı en iyi dereceleri elde ederek ''kazanırsın'' sonra gittiğin şehirde pc bulamazsın'da 1 sene'de öyle uzak kalırsın
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Sıcakta çok zor çalısılıyor..Bide antalya'da olunca ..

Nesil
    2006

Ben çalışmadım, en kötü liseye gitim, bir tane liseden arkadaşım yok şimdi. Görüşsem görüşsem bir veya iki kişi ile. Ailemin maddi durumu iyi olmasa üniversite bile okuyamazdım bu yüzden. Eğer üniversite okumak gibi bir niyetin var ise mutlaka çalış ve iyi bir liseye git. Sana iyi çalışmalar, kendine iyi bak.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Ben çalışmadım, en kötü liseye gitim, bir tane liseden arkadaşım yok şimdi. Görüşsem görüşsem bir veya iki kişi ile. Ailemin maddi durumu iyi olmasa üniversite bile okuyamazdım bu yüzden. Eğer üniversite okumak gibi bir niyetin var ise mutlaka çalış ve iyi bir liseye git. Sana iyi çalışmalar, kendine iyi bak.
    Adam Üniye hazırlanıyor ne lisesi

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Adam Üniye hazırlanıyor ne lisesi
    İnsan yaşıma bakar ya .

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Ben de ramazanda uygulamak için kendime göre bir plan hazırladım.Artık çalışmaya başlamak lazım.1 ayı bomboş geçirmeyelim 2 ayı geçirdiğimiz gibi.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Mesaj Yetkileri