-
26.Temmuz.2010, 16:50
Beşiktaşımıza hayırlı ve uğurlu olsun diyorum bunun yanı sıra Beşiktaş Altidore ile ilgileniyormuş.
BENİM TAHMİNİM ALTİDORE
Transfer konusunda, 3 tane forvet adayı varmış 2`si İspanya`da, birinin uyruğu da belli değil. İbrahimoviç isimlerini de duyduk ancak İbrahimoviç`in Türkiye`ye gelmeye sıcak bakmadığını biliyorum. Kulübü olur der ancak ibrahimoviç sıcak bakmaz.
Benim diğer tahminim Altidore zaten bununla ilgili birkaç haber çıktı ancak kesin ve resmi bir şey yok şuan için.
-HABER1903-
Valla bu transferlerden sonra altidore ben beşiktaşa yakıştırmam çünkü avrupada zaten bobo gol atıyor nihatın performansı bu sene oynadığı mevk bakımından patlama yapacak arkasaında guti kanatta quaresma var bobo nihat iş yapar hemde çok iş yapar ancak illa bir forvet alınacaksa bununda bu isimler kadar yıldız bu isimler kadar beşiktaşta iş yapacak adam alınması lazım. Sercan derseniz sercan geçen sezon 4 go atabildi belki süretli beki kıvrak amason vuruşları çok kısır bir oyuncu genede bu sene yaptığı transferlerle beşiktaş rakiplerine göre çok önde duruyor...
Mesaj Yetkileri