Fenerbahçe forması bu kadar ucuz olmamalı.Aynı şey diğer büyükler içinde geçerli tabii.
Young Boys
Fenerbahçe
Beraberlik
Fenerbahçe forması bu kadar ucuz olmamalı.Aynı şey diğer büyükler içinde geçerli tabii.
Young Boys Taraftarı meşale şov yapıyor kale arkasında![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Fenerbahce neden bu kadar kotu oynuyor ?
Alex niye böyle geride oynuyor anlamadım.Hücumda hiç göremedim onu.
Bu arada Stoch canavar yaa...
Bu adam böyle devam etsin takımda kalırsa efsane,büyük bir takıma satılırsa rekor ücret olur demedi demeyin
Gönlüm efsane olmasından yana![]()
YB Fena bastırıyor.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
bu Stoch'u Türkiye'de sakatlarlar...
Screw you guys, I'm goin' home
Maç çok sıkıcı...
Adamlar tam saha pres yapıyor. Biz daha pas yapamıyoruz.
Bu arada Santos'un ikinci dirseği oldu. Hadi ilki neyse yanlışlıkla olmuş olabilir de, ikincisini çok net bilerek vurdu.
Bu gidişle Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalamayıp sorunu halledecekler...Lig+Türkiye Kupası'nı belki idare edebilirler.
Elvan 10bin metrede Avrupa şampiyonu olmuş arada haber verdiler![]()
Fenerbahçe abarttığınız kadar kötü değil bence, rakibin hiç mi etkisi yok. Adamlar istekli bir futbol anlayışını sahip ve iyi oynuyorlar. Biz kendimizi dev aynasında görüyoruz, adamların kadrosundan bir oyuncu bile almayız kendimiz takım kursak ama adamlar kafa kafaya oynayabiliyor.
yine direkten döndü
Rıdvan şom ağzını açtı: "Kapanınca Bilica iyi oynamaya başladı..." Aradan adamı kaçırdık, üst direkte patladı top... Devamında gelen şut ise Önder'in kafasında...
Fenerbahçe oldukça şanslı bu maç.
Fenerbahçe kalesine okuyup üflemişler resmen![]()
Fener kötü boys biraz daha becerikli olsaymış...
Elvan'da olmasa ne yaparız bilmiyorum onu Türkiye'ye kazandıranan kişinin alnından öpüyorum.![]()
Volkan Volkan Volkan...
Kazasız belasız bitse bir an önce şu maç. Sanırım en hayırlısı o olacak.
Kazim neden kirmizi gordu ?
bir sarı sert müdahaleden, ikinci sarı rakibin oyuna başlamasını engelleyici hareketten...topu alıp ileriye atınca hakemde verdi cezasını.
Penaltı verilmedi.
%10000'lik penaltıyı vermedi hakem.Maç Fenerbahçe ceza sahası içinde geçiyor.
Hakemler genelde Türkler'i yerle bir eder ama bugün hakem Fenerbahçe'yi kurtardı diyebiliriz. Tabii hakemden önce Volkan faktörü de var![]()
YB eğer Kadıköydede böyle oynarsa bu sefer şanslı olmayabilir FB..(tabi zor bir ihtimal bu..)