Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
39. You may not vote on this poll
  • Young Boys

6 15.38%
  • Fenerbahçe

21 53.85%
  • Beraberlik

12 30.77%
Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon
211 ile 240 arası toplam 266 sonuç

Konu: Young Boys - Fenerbahçe | Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu 1. Maç

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Maç konusunda Sergen'in futbolculuğuna laf atmak bana çok saçma geliyor.

Maça gelirsek başından sonuna kadar Young Boys haketti ancak F.Bahçe çok avantajlı bir skorla döndü.

F.Bahçe'de iyi diyebileceğimiz iki oyuncu vardı onlarda Volkan ve Emre. Diğerlerinin hepsi de çok çok kötüydü.

Kadıköyde bir sürpriz olmadan bu turu geçeriz ve Ş.L'e kalırız.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Futbolcular hakkında kısa değerlendirme yapmak gerekirse, Volkan böyle bir savunmaya rağmen yapabileceğinin en iyisini yaptı.İlk dakikalarda arka arkaya gelişen pozisyonlardan sonra zaten Volkan da savunmaya haklı olarak tepki gösterdi.Penaltı pozisyonu olmadan önce zaten Volkan bir sakatlık geçirmişti belki sakatlığı olmasa o penaltıyı da kurtarabilirdi ama sonuçta kimse penaltıyı kurtarmaması nedeniyle onu eleştirmeyecek.

Stoch son yıllarda yapılan en iyi transferlerden biri olacağını daha ilk resmi maçından belli etti.Üstelik çok genç ve 4-5 yıl Fenerbahçe'de futbol oynasa bile yine de çok yüksek ücretlere satılabilecek bir oyuncu.Diğer özelliği de takım oyununa yatkın olması.

Emre, Cristian gibi bir defansif orta sahanın yanında bu kadar oynuyorsa alkışı hakediyor.

Kazım için söylenecek çok söz yok.İnsan yedisinde ne ise yetmişinde de odur.Bu sefer tamamen elden çıkartılması büyük olasılık.

Bekir biraz efendi kişiliğinin de katkısıyla pek göze batmıyor -bu maçta Bilica ile beraber sergilediği performans ayrı bir olay - Lugano'nun yanına iyi bir yedek olarak bekletilebilir.

Andre Santos konusunda tamamen şüphelerim var.Acaba sol bekte defansif anlamda ne kadar katkı sağlayabilecek takıma.

Önder, Bilica, Cristian, Deivid takımdan gönderilirse 3 yabancı kontenjanı açılmış ve ruhen de taraftar rahatlatılmış olacak.Buradan açılan kontenjanla birlikte bir forvet bir defansif orta saha bir de stoper alınırsa harika olur.

Bir de bana kalırsa bir tane yerli yedek oturacak bir sol bek alınabilir ama adaylar çok kısıtlı.

Lugano ve Gökhan Gönül ikinci maçta oynasa bile çok şey değişir.Kazım'ın yerine de Dia veya Mehmet Topuz gelecek büyük olasılıkla.Alex de evsahibi olmamızın da etkisiyle biraz daha ağırlığını koyarsa ikinci maçta net bir skor alarak Play-Off lara kalırız.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Volkan penaltıda kaleyi ortalamadı ama.

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Evet sakatlığının da etkisiyle kendine güveni de azaldı ve pek fazla motive olamadı gibi geldi bana da.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2006
    Yer
    11

Sanırım çoğumuz bugün Fenerbahçe'nin İsviçre'de 5 atmasını bekliyormuş.Yada Aykut hocanın şapkadan tavşan çıkarmasını.Yahu bu maçlar eleme maçı.Bir sonraki tura çıktığınızda yada gruplara kaldığınızda UEFA demiyecek bu takım iyi futbolla gelmedi buraya, onun için gruplara kalamaz.Henüz sezon başı, takım mental-fizik-kadro uyumu açısından hazır değil.Ve bu takım geçen sezon çıktığı 2 finalide kaybetti.Ruhsal olarak çok büyük çöküntü yaşadı.Bunun belirtileri hala görülebiliyor.Bugün YB'nin bilmem kaç yüzbin dolarlık bilinmedik forveti Gökhan Ünal'dan daha iyi mücadele ettiği için suçlu Aykut hoca mı?Sanki klübede İbrahimoviç bekliyor..

Kadro kalitesine değinen arkadaşlara önerim, kağıt üzerindeki değerlere aldanmayın, takılmayın bu hesaplara bu kadar.Futbol yürek işi.Karşındaki adamdan 10 kat daha değerli bir oyuncu olman, o an çıktığın hava topunu senin alacağının garantisi mi?Galatasaray Tromso'ya, Shakhtar Fulham'a, Milan Deportivo'ya, Madrid Lyon'a elenirken kadro kaliteleri eşitmiydi?Kadro kalitesinden dem vurarak eleştiri yapmak, heleki şu durumdaki Fenerbahçe için bence çokda sağlıklı olmaz.

Kaldı ki Young Boys bugün hepimizi yanılttı.Kaçınız böyle organize ve mücadeleci bir takım bekliyordu maçtan önce?

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Fenerbahçe sezon boyunca bu sistemle oynayacaksa Alex'in yerine başkasını transfer etmeli ya da Alex saha kenarına çekilip Özer oyuna alınmalı. Yoksa Fenerbahçe Alex'ten hiçbir verim alamaz. Ya da Alex'i forvete çekip çift forvet oynamalı. Bu arada Fenerbahçe'nin asıl aradığı santrafor geçen senenin Turkcell Süper Ligi gol kralıdır.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

İsviçre ligi sanırım başladı. Young Boys, Fenerbahçe'ye göre daha hazır durumda. Bunu maç içerisinde de gördük. Fenerbahçe büyük bir kulüp olduğundan ötürüde zor duruma düştüğü maçtan avantajlı skorla döndü.

Şuan ki tablo Fenerbahçe için aşırı kötü. Bu gelecek içinde böyle olur anlamı taşımıyor. Taşlar yerine oturmadı ve bir belirsizlik, güvensizlik ortamı var. Bunlar ortadan kalktığında daha iyi futbol izleyebiliriz. Kadıköy'de Fenerbahçe 1-2 yer 3-4 tane atıp turu geçer.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

@Aşk-ı Şehir
    Fenerbahçe bir "gol kralı"nı daha kaldıramaz.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Lim10 View Post

Kaldı ki Young Boys bugün hepimizi yanılttı.Kaçınız böyle organize ve mücadeleci bir takım bekliyordu maçtan önce?
    Valla ben bekliyordum. Önceki yorumlarıma bakılabilir yani. Bir arkadaş 5 atmassa Fener'den adam olmaz diyordu.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    Maç konusunda Sergen'in futbolculuğuna laf atmak bana çok saçma geliyor.

Maça gelirsek başından sonuna kadar Young Boys haketti ancak F.Bahçe çok avantajlı bir skorla döndü.

F.Bahçe'de iyi diyebileceğimiz iki oyuncu vardı onlarda Volkan ve Emre. Diğerlerinin hepsi de çok çok kötüydü.

Kadıköyde bir sürpriz olmadan bu turu geçeriz ve Ş.L'e kalırız.
    Murat maç konusunda Sergen'in '' boş '' yorumları katılınca ister istemez eskiye gidiliyor

İki oyuncu mu Miroslav Stoch'u izlemedin mi sen gocaoğLan

İnşAllah geçeceğiz ve İki Türk takımıyla gruplarda mücadele edeceğiz
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Stoçh'u çok beğendim , seri bir oyuncu , kaleye gitmeyi seven biri. Kazım herzamanki gibi olmayacak zamanda olmayacak yerde takımını eksik bıraktı. Şu kafasını o yeteneğini ortaya çıkarmaya verse çok büyük topçu olacak ama neden böyle yapıyor anlaşılır gibi değil. Sanki geçen sezon bu davranışları yüzünden kiraya gönderilen kazım bu kazım değildi.

Ayrıca Bekir'i çok beğendim belkide Bilica-Lugano göbeği düşünülebilir bilica-lugano yerine. Hem kontejyan açılmış olur.

fenerbahçe sanırım bu sezon 4-2-3-1 oynayacak bu maç gibi. Bu sistemde Dia'da iyi işler yapabilir açıkçası , ama forvete g.ünal yetersiz gibi tek forvet olduğu için.

Fenerbahçe'nin bugünkü eksiği hem defansif hem de ofansif kanat oyuncularının yetersiz olmasıydı aslında. Stoch'u bir kenara bırakırsak Andre Santos geçen senede gördüğümüz haliyle ofansif oynamayı daha çok seven bir oyuncu. Bu maçta da elinden geldiğince çıktı zaten. Sağ bek Önder Turacı zaten işkence. Onun da ilerisinde Kazım beyimiz var. Hayır bütün maç daha doğrusu 45 dakika boyunca sadece bir kez savunmaya yardıma geliyorsun onda da sarı kart görüyorsun üzerine sırf artistliğini göstererek topu atmalar falan. Yahu sana şans verilmiş oyna kap formayı! Geçen sene MTK Budapeste'ye karşı oynadığı futbolu hatırlıyorsunuzdur. Young Boys çok mu farklı bu takımdan. Hele Alex... Ya hiç mi bir şey kalmamış bu adamda anlamıyorum. Fenerbahçe'li birkaç arkadaşımla izliyorum onlar bana soruyor "Alex'in ayağına top geldi mi?" diye. Forvete transfer şart. Gyan da doğru bir karar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

sağ bekte alt yapıdan bi çocuğu oynatmaya cesaret edememek büyük bi eksidir benim için.ben çıksam önderin oynadığını oynarım yahu.sonra kanatlarımız bu kadar forvete yakın oynayacaklarsa alex değil özerin oynaması lazım orta saha çok zayıf kalıyo bu kadar ofansif kanatlar ve alex oldugunda.orta sahayı özer emre mehmet yapmaya cesaret edebilirse hoca daha başarılı oluruz.rezaletti dünki oyunumuz
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Köklü bir revizyon şart.Kenarda bekleyecek oyuncular içerdekileri zorlamayacaksa neye yarar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

emre oyundan alınırken aykut hocaya tepki göstermiş sanırım hiç hoş değil 2. kez disiplinsiz yaklaşması aykut kocamana
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Emre sekiyordu, üstelik yorulmuştu da, Aykut Kocaman'a değil de çıkarken rakip takımdan bazı oyunculara tepki göstermiş olabilir. Maçın son anları, skor Fenerbahçe lehine, yorgun bir Emre, çıkarken neden tepki göstersin ki?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

stopor r.marquez olabilir,ön libero annan ,forvet olarak adebayor ,gignac olay tamam.Yerli olarak sercan,volkan,eren güngör,orhan sam,ceyhun bunlardan 2 veya 3 nü alamak lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

umarım aykut kocamana değildir zaten tepkisi genç ve çok tanınmayan bir türk hocanın otoritesini üst üste 2 kez delmek sarsabilir yabancı oyuncuların gözünde.biz transfer bekliyoruz ama sadece forvet alacaklar gibi gözüküyo

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu Aykut Kocaman kadar şansız hoca yok. Enkaz bir takım devraldı. Hazırlık maçları iyi geçmedi. Üstelik böylesine önemli bir maçta takımın yarısı yok. Olanlarda atılmaya meyilli olarak oynuyorlar. Zaten yedeklerde iş yok. Tebrik ediyorum Aykut Kocaman'ı, böylesine hazır, diri bir takımdan son dakikada da yesek beraberlik aldığı için. Maça baktım ikinci yarıda, 10 kişi kalan takımın defans hattı felç olmuş. Önder denen cisim sağ beki alt üst etmiş bırakmış.. ADamların bir oyuncusu paso kafa vuruyor. Zaten penaltı olmayan bir golde olsa yinede Selçuk orada öyle müdahale yapmamalıydı. PEnaltı olmadığı bariz ama hakem etki altında kaldı ve sonunda çaldı. O kadar da önemli değil ama bu yedek kadro kalitesini yukarı çekmek lazım. As oyuncular ile yedekler arasında fark büyük geldi bana. Bilmiyorum yada ben iyi izleyemedim heralde maçı...

Şunuda belirtmek isterim ki, Bu Kaz(ma)ım dan futbolcu olmazzzzzz. Olmazzzzzzzz. Olmazzzzz. Bu adam arsız, duygusuz, vurdum vurdum duymuyor........ Bencce gönderilmeli. Derhal kurtulmalyız. Zaten ne yapacağını eleme maçında göstermiş oldu. Bizim için avantaj çünkü ya grup maçlarında felan ben oynamayacağım mesajını verseydi. O zaman geç olacaktı ama hala vakit var.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu resimde tepkinin kime olduğu anlaşılmıyor, Emre sinirlenince gözü kimseyi görmüyor, bunu düzeltmek için çabalamazsa Emre ile durumların değişeceğinden bahsetmişti Aykut Kocaman.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Lugano Gökhan Gönül Özer Mehmet Topuz Dia ve mechul forvet Bunlar göze çarpan eksikler . Hepsi oynayamasa bile yedek klübesinde bolca alternatif olacaklar Yani çok karalar bağlamamak gerekiyor dünkü oyuna . Ama defansif anlamda takviye şart Bilica'nın acilen gönderilmesi lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Neden bilmiyorum ama Emre'nin tepkisi 4. hakemeydi. Zaten kameralar yakaladı tepkinin hakeme olduğunu. Muhtelemen bu fotoğraf 4. hakemle tartıştıktan sonra kafayı çevirirken yakalanmış.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Fenerbahçe'nin en az iki veya üç oyuncu daha alması lazım. Yoksa işimiz zor; ama şu forvet transferi açıklansada bir rahat etsek.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Forvet , Defans ve yedek kaleci lazım en acilinden . . .

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence birde alternatif sağ bek lazım..

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Futbol adil değil oynayan takım kazanmadı.Aykut hocaya üzülmemek elde değil

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

alt yapıdan bi genç çocuk alternatif sağ bek olmalıydı bu cesareti gösterebilmeliydi aykut hoca.önder kadar kötü oynamayı beceremez alt yapıdakiler zaten

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kazım: Topu havaya dikmenin sarı kart olduğunu biliyorum ama bu hakeme bağlıdır.

http://www.milliyet.com.tr/ozru-kaba...69/default.htm
    Screw you guys, I'm goin' home

Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon

Mesaj Yetkileri