Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
39. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

30 76.92%
  • Beograd

3 7.69%
  • Beraberlik

6 15.38%
Sayfa 3 / 7 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 186 sonuç

Konu: Galatasaray - OFK Beograd | UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu 1. Maç

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Maç sıkıcı bir hal aldı.. Kewell biraz önce oyuna girdi 99 numara hiç yakışmıyor
    Umit Karani hatirlatiyor galiba, ondandir

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Arda yine yazdı galiba Bu çocuğa elleyenin kafasını ezerim ben

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Arda 2-0. Pino iyi oynuyor çok hızlı gerçekten, Kewell da... Söze gerek mi var? Her zamanki Kewelll. :-)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Umit Karani hatirlatiyor galiba, ondandir
    Ümit Karan'ı çok severdim Aytaç abi ama yakışmıyor Kewell'a 99 numara

Bu arada gol yedik

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

2-1 oldu .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Barış git ya gerçekten bıktım seni izlemekten. Ayhan da inanılmaz ağır kalıyor çok yavaşlamış.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aha 2-2...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

2-2 oldu. Aykut napıyorsun ya.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Asıl Mustafa ne yapıyor orda? Adamını kaçırıyor adam armut toplar gibi kafa vurdu bomboş. Anca arkadan bağırır.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

G.saray nasıl oynuyor, rakip nasıl
    2-0 dan 2-2 ye nası geldi samiyende maç

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Aykut da bi karar verseydi çıkayım mı kalayım mı diye, arada kaldı top girdi içeri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray uyuyor. Rakipte de birşey yok. 2. golü kornerden yedik. Ama böyle futbol oynanmaz

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Oha 2-2 mi ? Yok artık ! Ne yapıyor bu Galatasaray..

Rjkard'a üzülüyorum gerçi Rjkard'ın suçu yok sahada o kadar çok ruhsuz futbolcu varki..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Allah rızası için biri Rijkaard'a Ayhan Barış ve Mustafa Sarp'ı birlikte oynatmamasını söylesin.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Rijkaard 2.golde çok sinirlendi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu ön liberoda Mustafa bu ortasahada Barış Ayhan olduğu sürece hiçbirşey değişmez.. Rijkaard haklı adam yok ama 3 tane bombayı da aynı yere koyma be Frankcım.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İlk yarı bulduğun pozisyonları aptal gibi harcarsan, auta giden top gider adamına çarpar gol olur. Bir de üstüne Bükreş fatihi(!) Aykut gibi kalecin oynuyorsa kalede, 2-2 de olur, 2-3 de...

Takımı hiç beğenmedim, tribünleri de aynı şekilde, Rijkaard da hiç masum değil. Ona olan inancım azalmaya başladı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yeter artık ya en küçük şeyde hemen Aykut'a ıslık hemen yuhalamalar.. Böyle taraftar olunmaz ben bıktım ya akıl var mantık var ne yapmaya çalışıyor bunlar?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Deplasmanda işimiz çok zor, bu şekilde oynarsak kesinlikle turu geçemeyiz. Sırp takımı bu sonuçta, taraftarları uçmuş oluyor genelde.

Yeter artık ya en küçük şeyde hemen Aykut'a ıslık hemen yuhalamalar.. Böyle taraftar olunmaz ben bıktım ya akıl var mantık var ne yapmaya çalışıyor bunlar?
    Isliklamalari kötü ama Aykut'da 1 kere yan topa ciksin be ne bu ya kac senedir Aykuttan cektigimiz gitsin Alman 2-liginde gecsin kaleye.

Mac skciydi söylenecek pek bisey yok orta sahamiz her zaman ki gibiydi.Rijkaard'a büyük sabirlar yönetim hala orta sahaya oyuncu almasin 1 eylülde getirirler sakat bi adam olur biter.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Anlamıyorum ya,gerçekten anlamıyorum.2 sene önce bizi turdan eden Aykut hala bu takımın kalesini koruyor.Yabancı kaleci almayın,aferin böyle devam.

Oyuncular gelip gidiyor,zihniyet hep aynı mı kalıyor anlamadım.Hamburg ve A.Madrid maçının kopyası bir maç karşınızda.

Galatasaray duran toptan gol atamaz,Galatasaray son dakikalarda gol atamaz.Galatasaray forvetsiz oynar.Eee Galatasaray ne yapar?

Yediğimiz gollere bak;serbest vuruş ve korner.Yani bizim beceremediğimiz şeyler.

Ali Sami Yen'de de bir uğursuzluk mu vardır anlamadım gitti.Hamburg,A.Madrid,aynı senaryo.

Şimdiden elendik,geçmiş olsun.Bu gece iyice üzülün.Sonra bir kez daha üzülüp de olayı takside sokmayın.

Ah ah keşke bizi de,birilerini olduğu gibi ''şans melekleri'' korusa.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

aykut ne yapıyor onu sorayım asıl ben sana? kendini geliştirmeye uğraşıyor mu bu adam yıllardır kendisini ıslıklamayan taraftar için? yıllardır kaç defa yan topa çıkmış? ne zaman öğrenecek topa çıkmayı çıkmamayı?

o bar benim bu bar senin dolaşacağına florya'da azıcık daha mesai yapsın da kalecilik neymiş öğrenmeye çalışsın.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Yeter artık ama ya.Al işte transfer yapmamakta ısrar edersen acelesi yok vs.dersen olacağı budur.Maçı izlemedim ama az çok tahmin ediyorum.Arkadaş forvetinde adam yok orta sahanda adam yok eğer bu takım bizi elerse çok fena karışır işler umarım deplasmanda böyle bişey olmaz yoksa çok karışık durumlar oluşur.Bi kere hala orta sahada böyle adamlar varken bu iş yürümez geçen sene 3.olduğumuza üzüldük ama bu sene 5.falan olursak çok seviniriz bu işler böyle giderse.Ayrıca Rijkaard napsın arkadaş adamın elinde kadro yok kazık gibi futbolcularla iş yürütmeye çalışıyo.Şu yönetim bi an önce transferleri açıklasa yapsada şu işler bi yoluna girse bu orta saha ile önüne gelen bizi böyle dağıtırlar cidden her kulvarda

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

maçı izlemedim ama kaleci eksiğimizin oldugunu her yerde söylüyorum..

ayrıca mercan forma sahaya inince daha bi farklı durdu sanki palermo gibi oldu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aykut'a gereken protesto yapılır ama bu maçın rövanşı da var ben bunu anlatmaya çalışıyorum ve rövanşta da büyük ihtimal kalemizi o koruyacak. Tamam Aykut kalesini terketmiyor ama adam kucağına gelen topu almamazlık yapmadı hoş. Mustafa Sarp adamını kaçırmış adam sallana sallana geliyor kafasını vuruyor. Bizim Musti arkadan bağırıyor. Aykut hatalı mı çıkmadığı için? Hatalı. Ama bu maçın rövanşı da var.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ben bu maçta Rijkaard'a bi gram laf etmem elindeki malzemeyle oynatabileceği en iyi futbolu oynattı ilk yarı da baya kaçırdılar şimdi mesela o direkten dönen topta Rijkaard n'apsın çıkıp direkleri yukarı mı çeksin bu takıma acil transfer lazım dedikçe Adnan Sezgin hızını yavaşlatıyor
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eğer rövanşta allah korusun ters bir durum olur da elenirsek yönetimin kuyusu kazılır iyice..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Hiçbir stat dolduramaz senin bizdeki yerini.
    Son bir defa haykıralım, inletelim Sami Yen'i.
    Kimler geldi, kimler geçti, herkes tattı cehennemi.
    Bütün dünya buradan duydu sana olan sevgimizi''

Pino yeni Ribery'miz olacak gibi geliyor bana.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Aykut 2-2 Steau bükres umarim yine aynisi olmaz.Ama 2.mactada böyle oynarsak konsantrasyonu lige ceviririz artik

Orta sahadaki 3 lümüz anca 1 adam ediyor rezillik burada zaten.

Aykutada hak vermek lazim adam 7 senedir yan topa cikmadi alismasi biraz zor yani

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

En küçük mü kaç etti bu ya ? Steaua maçında da saçma sapan goller yedi 2yıl oldu insan hiç mi geliştirmes kendini ? Yuhlıcak tabi ondan ekmek yiyor o adamlar, işini iyi yapacak .Yoksa yuhlanır az bile yaptılar .

Sayfa 3 / 7 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri