Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
39. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

30 76.92%
  • Beograd

3 7.69%
  • Beraberlik

6 15.38%
1 ile 30 arası toplam 186 sonuç

Konu: Galatasaray - OFK Beograd | UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu 1. Maç

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Bizim takım kornerden gol atamaz.Bana göre;korner golleri şans golleridir çoğu zaman(Bkz:OFK'nın bugün attığı gol.Tek atakları yok,korner ile beraberlik geldi)Galatasaray'da da şans mevcut olmadığı için,biz kornerden gol falan atamayız!
    Şanstan değil. Mesela Fener bi korner kullansa ben normal bi atakdan daha çok heycanlanıyorum. Alex ortalıyor birisi vuruyor gol oluyor.

Servet'e geliyor bütün toplar, o da her zamanki gibi üstten aut bir kerede gol at ya yeter .Çoğunlukla böyle oluyor kornerler dikkat ettim de .
    Yok genellikle top içeriye geçemiyor. Arda yerden gönderiyor savunma dikiyor. Sabri yerden gönderiyor savunma dikiyor. Kewell yerden gönderiyor savunma dikiyor. Yıllardır böyle.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Şanstan değil. Mesela Fener bi korner kullansa ben normal bi atakdan daha çok heycanlanıyorum. Alex ortalıyor birisi vuruyor gol oluyor.

Yok genellikle top içeriye geçemiyor. Arda yerden gönderiyor savunma dikiyor. Sabri yerden gönderiyor savunma dikiyor. Kewell yerden gönderiyor savunma dikiyor. Yıllardır böyle.
    O zaman verebileceğim tek cevap;bizde de Alex tipi bir ortacı,Lugano tipi bir kafacı olsa biz de sezonda 8-10 gol kornerden buluruz.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Mesaj Yetkileri