Galatasaray
Beograd
Beraberlik
hem servetin görevini yapar hemde kalede çalışır![]()
herşey lehimize al aliyi ali gel bize ali![]()
Yıllardır yanlış transfer politikaları yüzünden bu haldeyiz.
Takımın iyi oyuncuları var. Bunların yanına her yıl bir oyuncu koyulsaydı bugün Galatasaray için daha umutla ileri bakabilirdik. Birisi gelip üzerine koyarak götürüyor. Sonra tekrar başa sarıyoruz.
Yıllardır golcü, kanat ve birbirinin aynısı olan defansif ortasahaları değişiyoruz. Hakan Balta ile olmuyor. Sabri ile olmuyor. Kaleci sorunumuz var. Hala bana Serdar Özkan, Pino alıyorlar. Pino'nun hikayeside Ribery gibi olsun. Yıldızlaşsın. Biz bu adamı 20 milyon eurolara satamayız. Sözleşmesi biter, inat eder top oynamaz bedavaya gider.
Böyle takımla bu kadar oyun olur. Deplasmanda biz bu takımı eleriz. Ancak ne Galatasaray ruhu kalmış ne Ali Sami Yen ruhu kalmış. 10 sene önceye bakıyorum. Deplasmanda berabere kalsak turu geçmişiz gibi emindik. Şimdi evimizde maç kazanamıyoruz.
İnsan vazgeçemiyor takımından ama yeni formasıyla bu haliyle Galatasaray'dan acayip soğumuş durumdayım.
Ali güneşin lakabı magic hand![]()
Rıdvan Dilmen : Volkan, Hakan yenilmedi, Arda yenemedi..
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
yok yok bu pembe bozdu bizi![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Yahu pembe olsun kırmızı olsun içindeki adam olmadıktan sonra ne önemi var rengin
Birde su var Rijkaard geldiginden beri kacinci macimiz bur one gecipte son 15 - 20 dakkada skoru koruyamadigimiz , sayan varmi?
Şahsen ben saymadım ama bu şekilde liderliği kaçırdığımız 2-3 maç hemen aklıma geldi
teknik adam ne yapsın böyle futbolcular varken.
Ben Rijkaard'in sucu demedim zaten , ama Rijkaard ile birlikte olusan bir durum bu , artik ruhsuzlukmu dersin , simariklikmi dersin , vurdum duymazlikmi dersin ne derse de ama varolan bir problem bu GS de
Skoru koruyamama sorunu Rijkaard'dan once de vardi yeni bir hadise degil.
Nasıl onların daha fazla pozisyonu var farklı maçı mı izledik ? Kaleci hatası varmış .. Bizde de defans hatası var böyle mantık mı olur . Statta tam göremedim ama yediğimiz ilk golde birine çarptı diye gördüm bilmiyorum belki yanlıştır .
Maç hakkında konuşursak gol yiyene kadar kötü oynamadık direkten dönen vs birçok gol kaçırdık . son pasları beceremedik . her zamanki 1 gol yiyince oyundan düşme hastalığımız devam ediyor . bu maç 4-0 olsa da 4-4 olabilirdi . golden sonra çok kötüydük .
Pino'un tarzı Keita'yla tamamen aynı sadece daha güçsüz gözüktü gözüme . Teknik konusunda yorum yapamayacağım henüz . Ama devamlılık sağlarsa yararlı olabilir .
Transfere gelirsek . bu takıma bir sağ bek , bir orta sahaya top oynamayı bilen bi adam bir de forvet lazım . yoksa sonumuz hüsran olur yine .
Son söz de taraftara . Her gol yiyeni ıslıklayan bir tayfa türemiş en ufak hatada ıslık moral bozucu hareketler . Galatasaraylıyım diye geçinen insan dolu her taraf inşallah en yakın zamanda düzelir çünkü destekten çok köstek oluyor takıma taraftar . bu maçta kimse süper voşkulu taraftar beklemez zaten ama böyle olmaması lazım . Stadın neredeyse tamamen dolması çok güzeldi bu maçta bile . İnşallah yararlı işler yapan bi kalabalığa dönüşür bu taraftar zamanla .
Mustafa çok abartmışsın, pozisyon olarak adamları 3 katladık.
Aslında 5-6'ya katlamamız gerekirdi, yani normal olan en az 3 farklı bir galibiyet olurdu, ancak bizim takım o kadar kötü ki bence eleştirilecek bir yanı bile yok oyun ve oyuncu anlamında. Dibe vurmuşuz zaten.
Mehmet Batdal transferine üzülüyorum çünkü Sabri'nin içindeki orta açma isteğini coşturdu adam, sayamadım ilk yarım saat sağlı sollu sürekli orta. Yok 4-3-3 yok total futbol, bu mu arkadaş sürekli orta aç.
Bir de şu korner olayı var ki, bu ön direğe orta kesme bir hastalık, bir kangren. Maçın ilk yarım saati Arda kornerleri arada 6 pasa falan kullanınca yoksa dedim kendi kendime, ancak sonrasında saçmalık devam etti.
Cümlemi yanlış anladınız siz. Ben;
yazarken; OFK'nın Galatasaray'ın pozisyonlarından daha net pozisyonlarının olduğunu söylemeye çalıştım...Toplamda OFK Belgrad'ın Galatasaray'dan çok daha net pozisyonları var.
@Burak; Zaten dikkat çekmek istediğim noktalardan biriside bu. Burada maç başında fark atarız, biz kimiz onlar kim, tarzında mesaj yazanların benim yazdığım bu mesaja tepki göstermelerini gereksiz buluyorum. Tepki gösterilmesi gereken kişi ben değil sahada işini yapmayan futbolcuların olması gerekir?
I'm back...