Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
39. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

30 76.92%
  • Beograd

3 7.69%
  • Beraberlik

6 15.38%
Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 186 sonuç

Konu: Galatasaray - OFK Beograd | UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu 1. Maç

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    ha alın ali güneşi aykuttan daha iyi
    Doğru diyosun adam hiç değilse kurtarıyo

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

hem servetin görevini yapar hemde kalede çalışır

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

ha alın ali güneşi aykuttan daha iyi
    Zaten Yılmaz Vural'da bu hafta sözleşmesini fesh ettirtip yolları ayırdı.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by zekirdek View Post
    Zaten Yılmaz Vural'da bu hafta sözleşmesini fesh ettirtip yolları ayırdı.
    Tam Adnan Sezgin'lik beleş futbolcu hemen alalım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

herşey lehimize al aliyi ali gel bize ali

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yıllardır yanlış transfer politikaları yüzünden bu haldeyiz.

Takımın iyi oyuncuları var. Bunların yanına her yıl bir oyuncu koyulsaydı bugün Galatasaray için daha umutla ileri bakabilirdik. Birisi gelip üzerine koyarak götürüyor. Sonra tekrar başa sarıyoruz.

Yıllardır golcü, kanat ve birbirinin aynısı olan defansif ortasahaları değişiyoruz. Hakan Balta ile olmuyor. Sabri ile olmuyor. Kaleci sorunumuz var. Hala bana Serdar Özkan, Pino alıyorlar. Pino'nun hikayeside Ribery gibi olsun. Yıldızlaşsın. Biz bu adamı 20 milyon eurolara satamayız. Sözleşmesi biter, inat eder top oynamaz bedavaya gider.

Böyle takımla bu kadar oyun olur. Deplasmanda biz bu takımı eleriz. Ancak ne Galatasaray ruhu kalmış ne Ali Sami Yen ruhu kalmış. 10 sene önceye bakıyorum. Deplasmanda berabere kalsak turu geçmişiz gibi emindik. Şimdi evimizde maç kazanamıyoruz.

İnsan vazgeçemiyor takımından ama yeni formasıyla bu haliyle Galatasaray'dan acayip soğumuş durumdayım.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

herşey lehimize al aliyi ali gel bize ali
    Sihirbaz Adnan Sezgin Ali Güneş'i Cimboma getirdi

Kaynak:AttımTuttuSport

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ali güneşin lakabı magic hand

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Rıdvan Dilmen : Volkan, Hakan yenilmedi, Arda yenemedi..
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Ali güneşin lakabı magic hand
    Sabah gs.org'da anasayfaya resmini koyuyolarmış Ali Güneşin

Magic Hand Galatasaray'da

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

yok yok bu pembe bozdu bizi
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Yahu pembe olsun kırmızı olsun içindeki adam olmadıktan sonra ne önemi var rengin

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Birde su var Rijkaard geldiginden beri kacinci macimiz bur one gecipte son 15 - 20 dakkada skoru koruyamadigimiz , sayan varmi?

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Şahsen ben saymadım ama bu şekilde liderliği kaçırdığımız 2-3 maç hemen aklıma geldi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

teknik adam ne yapsın böyle futbolcular varken.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Ben Rijkaard'in sucu demedim zaten , ama Rijkaard ile birlikte olusan bir durum bu , artik ruhsuzlukmu dersin , simariklikmi dersin , vurdum duymazlikmi dersin ne derse de ama varolan bir problem bu GS de

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Birde su var Rijkaard geldiginden beri kacinci macimiz bur one gecipte son 15 - 20 dakkada skoru koruyamadigimiz , sayan varmi?
    Abi adamlar koşarak taç kullanıyomuş,koşarak sahadan çıkıyomuş zamana oynamak diye bi şey yok ki.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Abi adamlar koşarak taç kullanıyomuş,koşarak sahadan çıkıyomuş zamana oynamak diye bi şey yok ki.
    zamana oyniyabilmek icin orta sahanda top cevirebilicek , rakibi uyutucak adamlarin olucak , Sarp ve Baris ile anca kendini uyutursun baska bisey olmaz

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Skoru koruyamama sorunu Rijkaard'dan once de vardi yeni bir hadise degil.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Evet taraftarları kavga çıkarmaya hazır tiplerdir. Onun dışında OFK Beograd kim Galatasaray kim.
    Sanırım neden bahsettiğimi anlamışsındır. Artık günümüz futbolunda maçlar oynanmadan kazanılmıyor.
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Sanırım neden bahsettiğimi anlamışsındır. Artık günümüz futbolunda maçlar oynanmadan kazanılmıyor.
    Orda skoru 2-2 görünce direk aklıma böyle birşey yazabileceğin gelmişti. Ben kazanır demedim Galatasaray sadece takımlar arasında uçurum var dedim. Nitekim Aykut hata yapıyorsa top Sabri'nin sırtına çarpıyorsa yapabileceğim birşey yok malesef.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Orda skoru 2-2 görünce direk aklıma böyle birşey yazabileceğin gelmişti. Ben kazanır demedim Galatasaray sadece takımlar arasında uçurum var dedim. Nitekim Aykut hata yapıyorsa top Sabri'nin sırtına çarpıyorsa yapabileceğim birşey yok malesef.
    Toplamda OFK Belgrad'ın Galatasaray'dan çok daha net pozisyonları var. Kaldı ki Galatasaray'ın attığı gollerdede OFK kalecisinin hatası var...
    I'm back...

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Ben Rijkaard'in sucu demedim zaten , ama Rijkaard ile birlikte olusan bir durum bu , artik ruhsuzlukmu dersin , simariklikmi dersin , vurdum duymazlikmi dersin ne derse de ama varolan bir problem bu GS de

Diğer senelerden farklı olarak takımda Hasan Şaş,Hakan Şükür tarzı adamlar yok takımı toplayacak.Birlikteliği sağlayabilecek.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Toplamda OFK Belgrad'ın Galatasaray'dan çok daha net pozisyonları var. Kaldı ki Galatasaray'ın attığı gollerdede OFK kalecisinin hatası var...
    Nasıl onların daha fazla pozisyonu var farklı maçı mı izledik ? Kaleci hatası varmış .. Bizde de defans hatası var böyle mantık mı olur . Statta tam göremedim ama yediğimiz ilk golde birine çarptı diye gördüm bilmiyorum belki yanlıştır .
    Maç hakkında konuşursak gol yiyene kadar kötü oynamadık direkten dönen vs birçok gol kaçırdık . son pasları beceremedik . her zamanki 1 gol yiyince oyundan düşme hastalığımız devam ediyor . bu maç 4-0 olsa da 4-4 olabilirdi . golden sonra çok kötüydük .
    Pino'un tarzı Keita'yla tamamen aynı sadece daha güçsüz gözüktü gözüme . Teknik konusunda yorum yapamayacağım henüz . Ama devamlılık sağlarsa yararlı olabilir .
    Transfere gelirsek . bu takıma bir sağ bek , bir orta sahaya top oynamayı bilen bi adam bir de forvet lazım . yoksa sonumuz hüsran olur yine .
    Son söz de taraftara . Her gol yiyeni ıslıklayan bir tayfa türemiş en ufak hatada ıslık moral bozucu hareketler . Galatasaraylıyım diye geçinen insan dolu her taraf inşallah en yakın zamanda düzelir çünkü destekten çok köstek oluyor takıma taraftar . bu maçta kimse süper voşkulu taraftar beklemez zaten ama böyle olmaması lazım . Stadın neredeyse tamamen dolması çok güzeldi bu maçta bile . İnşallah yararlı işler yapan bi kalabalığa dönüşür bu taraftar zamanla .

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

ofk belgrad da zaten yüzyılın en iyi 2 golünü attı değil mi...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Nasıl yani ??

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    ofk belgrad da zaten yüzyılın en iyi 2 golünü attı değil mi...
    Ben öyle bişey mi dedim? Mesaj anca bu kadar tarafsız (!) okunurdu tebrik ederim...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Ben öyle bişey mi dedim? Mesaj anca bu kadar tarafsız (!) okunurdu tebrik ederim...

maç öyle mi izlenir? mesaj ancak bu kadar tarafsız(!) yazılırdı tebrik ederim...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Mustafa çok abartmışsın, pozisyon olarak adamları 3 katladık.

Aslında 5-6'ya katlamamız gerekirdi, yani normal olan en az 3 farklı bir galibiyet olurdu, ancak bizim takım o kadar kötü ki bence eleştirilecek bir yanı bile yok oyun ve oyuncu anlamında. Dibe vurmuşuz zaten.

Mehmet Batdal transferine üzülüyorum çünkü Sabri'nin içindeki orta açma isteğini coşturdu adam, sayamadım ilk yarım saat sağlı sollu sürekli orta. Yok 4-3-3 yok total futbol, bu mu arkadaş sürekli orta aç.

Bir de şu korner olayı var ki, bu ön direğe orta kesme bir hastalık, bir kangren. Maçın ilk yarım saati Arda kornerleri arada 6 pasa falan kullanınca yoksa dedim kendi kendime, ancak sonrasında saçmalık devam etti.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Cümlemi yanlış anladınız siz. Ben;

Toplamda OFK Belgrad'ın Galatasaray'dan çok daha net pozisyonları var.
    yazarken; OFK'nın Galatasaray'ın pozisyonlarından daha net pozisyonlarının olduğunu söylemeye çalıştım...

@Burak; Zaten dikkat çekmek istediğim noktalardan biriside bu. Burada maç başında fark atarız, biz kimiz onlar kim, tarzında mesaj yazanların benim yazdığım bu mesaja tepki göstermelerini gereksiz buluyorum. Tepki gösterilmesi gereken kişi ben değil sahada işini yapmayan futbolcuların olması gerekir?
    I'm back...

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri