Quote Originally Posted by Jesus_FB
e çok basit herkes Aziz Yıldırım'ın 100. yolda başkan olmasını istiyordu çünkü 8 senedir yaptığı yatırımlar sonucunda bunu hakediyordu o yüzdende kimse aday çıkarmadı saran da aday olmadı hatta bunuda belirteyim
Yonetim degisimi beraberinde bir cok zorlugu da getirir. Hatta eger yeni baskan yonetim kurulundan gelmeyen bir baskansa, kulubun ic islerini detayli olarak ogrenmesi ve adapte olmasi zaman alir.

Saadettin Saran'in baskan olmasi buyuk bir rejim degisikligi olurdu. Saadettin Saran ile gelecek yeni rejim yeni baskanin kurulmus duzene alismasi ve tamamen anlamasi icin en azindan bir yil surerdi. Aziz Yildirim'in kulupte olup biteni bilerek 30 saniyede verebilecegi bir karari yeni baskan belki de ancak 3-4 saatlik arastirmadan sonra verebilirdi. Bu nedenle mevcut yonetimden bir baskan adayi ciksa bence Aziz Yildirim donmezdi. Ama cikmadi.

Duygusal olarak bakinca Aziz Yildirim'in 8 sene yaptiklarindan sonra baskan olmasi istenmesi tabii hos bir durum ama bu sonuc esas mevcut yonetim icinde bu ise kendisini soyacak kisi su anda olmadigini gosteriyor.

Aziz Yildirim eger gercekten birakmaya niyetli olsa idi birakma kararini vermeden yonetim icindekilerle gorusup, bu isi ondan alacak kisiyi belirlemeden birakma kararini aciklamazdi. Bu da ya Aziz Yildirim'in birakma kararinin gundem degistirme amacli oldugunu ya da plansiz ve programsiz bir sekilde kendisinden sonra gelebilecek kisilerin kim oldugunu ve olabilecegini dusunmeden birakma kararini aldigini ve acikladigini gosterir.