Sayfa 346 / 896 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396446846 ... SonSon
10,351 ile 10,380 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şöyle bir düşündüm de bütün takımların durumunu, Fenerbahçe için bence Aykut Kocaman'a bu görevi 1 sene geç vermeleri aslında daha iyi olurdu. Çünkü şuan Aykut Kocaman bir enkazı devraldı üzerindeki sorumluluk çok yüksek. Evet bu takım geçen sene kıl payı kaçırdı şampiyonluğu ama baktığınızda Aykut Hoca Kazım'ı motive etmeye çalışıyor, Ön liberoyu sağlama almaya çalışıyor, forvette yeni arayışlar içerisinde, stoperde Bilica yerine kimi oynatabilir onu deniyor. Ama eminim ki Fenerbahçe 2-3 transferle çok iyi yerlere gelir. Tek temennim Aykut Kocaman'ın sonu Ertuğrul Sağlam gibi olmasın ( kulüpte yaptıkları ve gidişi bakımından ).

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ntvspor Fb'nin Niang ile ilgilendiğini söyledi.10milyon euro üzerinden görüşülüyormuş.Niang harika transfer olur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

https://twitter.com/ersinduzen/status/19928099780

Ersin Düzen, Niang transferini bitirmek üzere olduğumuzu yazmış.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Ntvspor Fb'nin Niang ile ilgilendiğini söyledi.10milyon euro üzerinden görüşülüyormuş.Niang harika transfer olur.
    İnşallah ya inşallah.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Niang Fenerbahçe'ye çok yarar sağlar umarım gelmez

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Anladigim kadariyla FB forvet'ini fransadan almakda kararli , Gyan , Gomis , Gignac , Niang bunlar FB ile adi anilan adamlar

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Niang PVH etkisi yapabilir. Marsilya da Remy'nin peşindeymiş, Niang'ı bize satıp Remy'i alabilirler.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Anladigim kadariyla FB forvet'ini fransadan almakda kararli , Gyan , Gomis , Gignac , Niang bunlar FB ile adi anilan adamlar
    ben diyorum kulüpte para bitti diye masraf olmasın diye sadece fransaya gidecekler ikna çalışmaları için.hatta direk parise gidip aktarmasız vs. hourau'yu alıp gelecekler
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Yabancı basında da çıkmış Niang haberi.

http://www.rmc.fr/editorial/120390/f...resse-a-niang/
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Yav hic bir kotu niyetim yok , yanlis anlasilmasin ama Aziz Yildirim daha 2 ay once 30-40 M Eruo luk bir adam getirebiliriz , o adamda gelmez dedikleri adami getiricez dememismiydi ? yoksa yine bir Aziz Yildirim gundem degistirme taktigimiydi ? FB li taraftarlarin ne dusundugunu cok merak ediyorum ,

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Yav hic bir kotu niyetim yok , yanlis anlasilmasin ama Aziz Yildirim daha 2 ay once 30-40 M Eruo luk bir adam getirebiliriz , o adamda gelmez dedikleri adami getiricez dememismiydi ? yoksa yine bir Aziz Yildirim gundem degistirme taktigimiydi ? FB li taraftarlarin ne dusundugunu cok merak ediyorum ,
    Ben oyle olmadıgına seviniyorum açıkcası. 2-3 yıl anca bizde oynayabilecek yaşı 30a dayanmış yıldız alacağımıza henüz genç ve başarıya aç oyuncular alınması beni daha çok mutlu ediyor.

O bahsedilen 20-30m euroluk transferleri de yaptık zamanında. Verilen paranın karşılığını almak çok zor oluyor genelde

Quote Originally Posted by Rsa View Post
    https://twitter.com/ersinduzen/status/19928099780

Ersin Düzen, Niang transferini bitirmek üzere olduğumuzu yazmış.
    e sitelerinde haber yaptılar tabii öyle yazacak.

marsilya sempatizanı olan birisi olarak süper bir transfer olacağını düşünüyorum. Sol kanatta da oynar ayrıca. Zaten boy maşallah

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bir transfer için 30-40 milyon verebilecek gücümüz var dedi, bir oyuncuya bu kadar para vereceğiz demedi. Ederi olursa elbette verilir, mesela İbrahimoviç çıkıp derse ki en büyük Fenerbahçe, Fenerbahçe'de oynamak istiyorum, o zaman çıkar 30-40 milyon euro bonservis ödenir ama Gyan için 16 milyon verilmez. Parasızlıktan değil, ederi 16 değildir.

Takımda hırsı kalmamış, aldığı verdiğini karşılamayacak oyuncu yaşlı oyuncu almayacağım ama Hagi hakkında düşüncelerim de belli demişti Aykut Kocaman. Tamamen karşı değil ve Niang gelirse ben de PVH etkisi yaratacağını düşünüyorum, hiç Gyan ile uğraşmasınlar, 10 milyon verip alıp gelsinler Niang'ı, uzamasın artık bu transfer işi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

İlla Fransadan bir forvet alıcaksa Niang'i isterim. Çok kaliteli bir futbolcu. Hem hareketli hem kuvvetli.

Niang'ı almalıyız, adaylar arasında Forlan'dan sonraki en iyi isim.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Fenerbahce'de bir transfere 30-40 milyon € verecek güc yoktur . Türkiye'de hicbir takimda böyle bir ekonomik güc yok Aziz Yildirim yine her zamanki gibi abartmis ben hatirlamiyorum ne zaman bunu dedigini fakat sayet gercekten dediyse cok abartmis bugün avrupa piyasasinda 30-40 milyon € bonservis verebilen 4-5 takim var bunlar haric bir oyuncuya o kadar para verebilecek baska takim yok belki Aziz Yildirim bu lafi söylerken 30-40 milyon euroluk bir transfer bütcesi oldugunu kast etmistir. Sayet onu kast ettiyse gördük transfer bütcesini stopere adam alamiyorlar bedavaya Ilhan'i getirdiler su ana kadar toplam 12-12,5 milyon € harcandi transfere o zaman sormazlarmi adama hani 30-40 milyon € transfer bütcesi kimi kandiriyorsun baskan diye?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Aziz Yıldırım dönem dönem başarısızlıkların ardından böyle gazlamalar yapabiliyo türk yönetici mantalitesi olduğu için abartmamak gerek.kürsüden konuşurken xabi alonsolar morientesler deyip sonra gelen maldonadoları josicoları unutmadım hala ben.sonra 2010a kadar bir avrupa kupası alacağız sözünüde.yani abartmamak gerek geçenlerde başka yöneticide artık en büyük takımlar bile maddi olarak çok dikkat ediyolar öyle çok yüksek paralarla oyuncu transferi yapamayız,büyük risk benzeri şeyler söylemişti.
    ayrıca bu yıl çok kritik cünkü hatırladıgım kadarıyla 1 yıllık aykut hocanın sözleşmesi,olası bi başarısızlıkta onu kovmaya çalışan yönetim kendi ipini de çekebilir
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

30-40 milyon transfere ayırdık, bu sezon 30-40 milyon harcayacağız demedi yahu, öyle olsa, para bol olsa zaten harcarlar. Değecek oyuncu varsa sponsorlar da destek olur ve bu para verilir, Güiza için 25-30 milyon euro maliyetin altına giren bir kulüp Fenerbahçe.

Kulübün kasasında hazırda bu para var demiyorum ben de ama değecek bir oyuncu olursa verilebileceğini düşünüyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

25-30 milyon euro maliyete girdi fakat bu maliyet sirf bonservismi yoksa alacagi yillik ücretler dahilmi? hic bosuna carpitmaya calisma bence aziz yildirim böyle bir laf söylemisse oyuncunun bonservisini kast etmistir yada 30-40 milyon euroluk transfer bütcesi oldugunu kast etmistir ona bakarsan baroninin masrafida toplam 20-25 milyon €...

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Niang çok yerinde transfer olur.30 yaşında olmasına rağmen en az 2-3 sene bu takıma çok fayda sağlar.Ama keşke bu transfer 1-2 sene önce olsaydı diye de geçmiyor değil içimden.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Çarpıtmıyorum, toplam masraftan kastım, bu paralar istendiğinde verilebiliyor demekti, olmasa verilmez herhalde Güiza-Baroni'ye 50 milyonun üzerinde para. 30 milyonluk bir oyuncu alıp 20 milyon da sözleşme boyunca alacağı parayı eklesen yine eder 50.

İlk dediğim gibi, 30-40 milyon verip oyuncu alacağız diye bir durum yok, transfer edilecek oyuncular için planlanan ve açıklanmış bir bütçe yok. İbrahimivoç geleceğim derse, Fenerbahçe çıkıp 30-40 milyon bonservisi ödeyebilir, ben bunu anlıyorum o açıklamadan, siz 30-40 milyonluk oyuncu alacağız ya da aldığımız oyuncuların ederi 30-40 etmese de paramız çok biz 30-40 vereceğiz diye anlıyorsanız da saygı duyarım sadece.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Çarpıtmıyorum, toplam masraftan kastım, bu paralar istendiğinde verilebiliyor demekti, olmasa verilmez herhalde Güiza-Baroni'ye 50 milyonun üzerinde para. 30 milyonluk bir oyuncu alıp 20 milyon da sözleşme boyunca alacağı parayı eklesen yine eder 50.

İlk dediğim gibi, 30-40 milyon verip oyuncu alacağız diye bir durum yok, transfer edilecek oyuncular için planlanan ve açıklanmış bir bütçe yok. İbrahimivoç geleceğim derse, Fenerbahçe çıkıp 30-40 milyon bonservisi ödeyebilir, ben bunu anlıyorum o açıklamadan, siz 30-40 milyonluk oyuncu alacağız ya da aldığımız oyuncuların ederi 30-40 etmese de paramız çok biz 30-40 vereceğiz diye anlıyorsanız da saygı duyarım sadece.
    Ben diyorumki toplam masraf degil sadece bonservise 30-40-50-60 gibi rakamlar ödeyebilecek 4-5 takim var avrupada bunlar belli zaten city,real madrid,inter,bayern,barcelona,chelsea bunlarin disinda pahali oyuncu transfer edebilecek bütceye hicbir takim sahip degil fenerbahce 30 40 50 verir demek hayalperestlikten baska birsey degil.. ibrahimovic gelecegim dersede cikarip o kadar parayi veremezler transferi olabildigince ucuza kapatmaya calisirlar zaten hemen hemen ayni seyleri söylüyoruz bende o aciklamadan senin dedigini anladim zaten yazdimda bunu benim yazdigim farkli birsey degil.. ben sadece veremez diyorum sen verebilir diyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

30-40 demiştir zaten vereceği de 30'dur, toplam masrafı şu nedenle kattığımı tekrar söyleyeyim, sonuçta oyunculara ödenen maaşların toplamı da hayli yüksek, eğer bunlar karşılanabiliyorsa, istenildiğinde, değecek oyuncu olursa verilebilir. Üstelik Aykut Kocaman daha ortada yoktu hatırladığım kadarıyla bu açıklama yapıldığında, Aykut Kocaman'ın 1 oyuncu için 30 milyon vereceğini hiç sanmıyorum, zaten 40-50-60'a girmeye gerek yok, onları dediğin gibi avrupada sayılı kulüpler verir ancak.

Kulübün muhasebecisi değilim, geliri gideri ne kadardır bilmem beni de pek ilgilendirmez, taraftar gelir giderden önce icraatlara bakar, sonra kulübün maddi değerini düşünür. Dengeyi sağlamak adına açık oluşmaması için harcamalarda kısıtlamalar olabilir, belki bu fark düştüğü için kulüp fazla kar etmiyor da olabilir, bu durumda bazı kesintiler ve daha hesaplı transferler düşünülür. Ama ortaya 1. sınıf bir transfer olma ihtimali çıkarsa, bir şekilde bu denge gözetilerek limitin üstünde paralar verilebilir.

Gündemde böyle bir durum olmadığı için aslında bu kadar konuşmak da bize bir şey katmıyor. Biz Niang üzerine konuşalım, en azından gerçekleşme ihtimali, 30-40 milyon bonservis verilip alınacak isimden daha yüksek.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Fenerbahçe, bütün branşları ile Avrupa'da ses getiren bir kulüp olacak. Hangi branşta olursa olsun, Avrupa'da bir sporcuya Fenerbahçe dediğin zaman gelir. Çünkü Avrupa'da önemli bir ismimiz var ve sporculara parasını ödüyoruz. İlerleyen yıllarda, benim olup olmamam önemli değil, Fenerbahçe aştı bunları. Sen diyorsun Anelka! Ben de diyorum ki; “Ya bu gelir mi?” dediğin yıldızlar düşecek bu şehre, gelecekler Fenerbahçe'ye, bunu bil! Şu anda istesek, 30-40 milyon Euro bonservis bedeli verip,futbolcu alabiliriz.

istersek demis , adamin gunahini almisim , ben alicaz dedi diye hatirliyordum

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

semih trabzonspor'a gidebilirmiş.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

"5 gün içinde gelecek!"

Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda açıklama yapan Kiğılı, Gyan’ın alternatifleri olduğunu; ancak birinci derecede Ganalı futbolcu üzerinde durduklarını ifade ederek, “Bu transfer daha fazla uzamaz, 5 gün içerisinde noktalanır” dedi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Asamoah Gyan gelmesin lütfen.Bu kalp kaldırmaz daha.Kezman-Guiza-Gyan .Daha fazla gol kaçıran forvet istemiyorum.Gyan İyi futbolcu mu ? Tamam gitsin x takıma. Harikalar yaratsın.40m euro'ya R.Madrid'e transfer olsun.Hiç umrumda değil. Öyle forvet gelsin ki maçta 3 pozisyona girsin 2 gol atsın. Veya Forlan gibi pozisyon olmadan gol atsın . Evet evet öyle bi forvet olsun.

Bu arada;

Puel: “Gomis için Fener’den teklif aldık”

Lyon Teknik Direktörü Claude Puel, Fenerbahçe’nin Bafetimbi Gomis için teklif yaptığını doğruladı.

Daniel Güiza’yı göndermeyi hazırlanan Fenerbahçe, hücum hattına Batefimbi Gomis ile Asamoah Gyan için çalışmalarını sürdürüyor.

Ganalı golcünün transferinde çıkan pürüzler nedeniyle Lyon’un başarılı golcüsü Gomis’e yönelen Fenerbahçe, eski Saint Etienneli golcüyü ikna etmeye çalışıyor.

Sarı-lacivertli yönetimin Gomis için teklif yaptığını doğrulayan Lyon Teknik Direktörü Claude Puel, “Fenerbahçe’den teklif geldiği doğru. Şimdilik transferin gerçekleştiğini söylemek mümkün değil. Bu transferde hem mali durumu hem de sportif etkenleri göze almalıyız” dedi.

L’Equipe’in iddiasına göre, Fenerbahçe’nin Gomis için alternatif olarak düşündüğü isimler Loic Remy ve Andre-Pierre Gignac bulunuyor.

Goal

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Lyon teknik direktörünün Fenerbahçe'den Gomis için teklif aldıklarını açıklaması Lyon resmi sitesinde de var.

http://www.olweb.fr/fr/Accueil/10000...l-Emirates-Cup

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    11

Ne Gomis ne Gyan.Eğer ikna edilebilirse versinler 20M'u alsınlar Gignac'ı.Haberde açık açık yazıyor, Lyon Gomis'i Fener'e verirse kadrosuna Gignac'ı katıcak.Gyan'a 16M verilebiliyorsa öyle zannediyorumki Gignac'a 20 verilebilir.Ki bu paraya bonservisini alabileceğimizi düşünüyorum.Ha birde Gyan'ın alternatifi Niang olur anlarım.Ama ne alaka Gyan-Gomis?Tamemen birbirleriyle alakası olmayan 2 forvet tipi.Gerçekten transfer politikamız mükemmel.İlla Fransa liginden olacaksa ilk isteğim Gignac olmadı Hoarau.Ama forvet hattı için ayırdığımız 15-20M gibi bir bütçemiz varsa benim hayalim Adebayor.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Ne Gomis ne Gyan.Eğer ikna edilebilirse versinler 20M'u alsınlar Gignac'ı.Haberde açık açık yazıyor, Lyon Gomis'i Fener'e verirse kadrosuna Gignac'ı katıcak.Gyan'a 16M verilebiliyorsa öyle zannediyorumki Gignac'a 20 verilebilir.Ki bu paraya bonservisini alabileceğimizi düşünüyorum.Ha birde Gyan'ın alternatifi Niang olur anlarım.Ama ne alaka Gyan-Gomis?Tamemen birbirleriyle alakası olmayan 2 forvet tipi.Gerçekten transfer politikamız mükemmel.İlla Fransa liginden olacaksa ilk isteğim Gignac olmadı Hoarau.Ama forvet hattı için ayırdığımız 15-20M gibi bir bütçemiz varsa benim hayalim Adebayor.

aynen katılıyorum.Diğerleri gignac ı almak için satıyorlar bu adamlaarı o zaman biz niye gignac ı almıyoruz.

Mesaj Yetkileri