1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Eden Hazard | Amc | 18

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Ben Belçika'ya geçtiğimde AML/C oynuyordu. AML oynattığımda verim alamadım. AMC iken bir gol attı o da ofsayt

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Ben Belçika'ya geçtiğimde AML/C oynuyordu. AML oynattığımda verim alamadım. AMC iken bir gol attı o da ofsayt
    Bence Adamı degerlendırememısın Adamın ismi bıle karızma eden hazard takıma katmak icin 30 M$ werdım

Bu adamı dier amc lerden ayıran ozellıklerı bana gore hızı , cevıklıgı , takım oyununun yuksek olmasada 10 un ustunde olması genelde dier amc lerde bu ozellıklerı gormek zor gıbı cok gol attırır bu adam takıma

Buonanteyle bu adam favorim

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

FM 2007'de 15 yaşında başlıyordu ve tek kelimeyle müthişti. Bir ara 15 yaşında değerinin £4M olduğunu görmüştüm.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by M3rcurial View Post
    Bence Adamı degerlendırememısın Adamın ismi bıle karızma eden hazard takıma katmak icin 30 M$ werdım

Bu adamı dier amc lerden ayıran ozellıklerı bana gore hızı , cevıklıgı , takım oyununun yuksek olmasada 10 un ustunde olması genelde dier amc lerde bu ozellıklerı gormek zor gıbı cok gol attırır bu adam takıma

Buonanteyle bu adam favorim
    Zaten adamdan yakınmıyorum. Adam gayet iyi de benim oyun sistemime uymuyordu.

Mesaj Yetkileri