1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Fm in sevdğiniz yada sevmediğiniz özellikleri(neden oynuyoruz?)

Hybrid View

Seviyorum; gerçekçi, zevkli ve de Türkiyeden bir takımı alıp avrupada kupa kaldırmak çok keyif veriyor veya Milli takımla dünya kupasını almak yok mu Maçları 3d ile izlerken bile 2002 deki günleri hatırladıkça duygulanırım. Gerçi o zamanda kupayı kazanamamıştık ama çok keyifli bir Türkiye izlemiştik.

Sevmediğim özellik olarakta sanırım şu kariyer gelirimiz varya onun ne işe yaradığını çözememeyi sevmiyorum. Hakkaten ya ne işe yarıyodu o gelirler O parayı kullanabileceğimiz bişey olsaydı iyi olurdu. En azından kulüp satın alma, kulübe bağış yapma veya alt yapı okulları gibi şeyler açabilsek güzel olurdu.(Fifa managerda var demeyin, Football Manager'ı tartışıyoruz ve bence olmalı FM de)

Bir diğer sevmediğim yön ise oyuncu transfer etmeye kalktığımızda kulüplerin astronomik derecede para istemesi, ya bir Hakan Balta'ya 22 milyon £ istenir mi? Henüz ilk sezondan. Hazard bile 20m ye paşa paşa geliyor

Yinede Football Manager bir başyapıt. Ve diğer menejerlik oyunlarında olmayan bişey var aşk gibi sevda gibi (şair mi olsam )

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by Ghazi View Post
    Seviyorum; gerçekçi, zevkli ve de Türkiyeden bir takımı alıp avrupada kupa kaldırmak çok keyif veriyor veya Milli takımla dünya kupasını almak yok mu Maçları 3d ile izlerken bile 2002 deki günleri hatırladıkça duygulanırım. Gerçi o zamanda kupayı kazanamamıştık ama çok keyifli bir Türkiye izlemiştik.

Sevmediğim özellik olarakta sanırım şu kariyer gelirimiz varya onun ne işe yaradığını çözememeyi sevmiyorum. Hakkaten ya ne işe yarıyodu o gelirler O parayı kullanabileceğimiz bişey olsaydı iyi olurdu. En azından kulüp satın alma, kulübe bağış yapma veya alt yapı okulları gibi şeyler açabilsek güzel olurdu.(Fifa managerda var demeyin, Football Manager'ı tartışıyoruz ve bence olmalı FM de)

Bir diğer sevmediğim yön ise oyuncu transfer etmeye kalktığımızda kulüplerin astronomik derecede para istemesi, ya bir Hakan Balta'ya 22 milyon £ istenir mi? Henüz ilk sezondan. Hazard bile 20m ye paşa paşa geliyor

Yinede Football Manager bir başyapıt. Ve diğer menejerlik oyunlarında olmayan bişey var aşk gibi sevda gibi (şair mi olsam )
    teklifin ilginç ama kaç menager kulübe bağış yapıyor? ama şöyle olabilir mesela m.denizli evlendi nss 3 oyununda da oyuncu iken evlenebiliyorsunuz arkadaşınıza araba alabiliyorsunuz misal bu tarz şeyler olabilir tabi.ben fm 2006 da yaptığım kulüp aşırı zengin olduğundan 1milyon aylık gelirim vardı hayıflanmıştım şunu bi yere aktarsam diye kulübün bütçesi de 100 milyon du ilk sene sonra arttı tabi. h.balta ya gelince adam türk 1 yani sercana da kaç istiyorlar örneğin sercanı alacağına git ne bilim henryi al dimi (yaşı hariç) h.balta dl 2 dl zor bulunuyor ondan kulüpler satmak istemeyince fahiş fiyat koyuyorlar 3 zaten ben ondan yabancı serbest kalmalı en azından oyunda diyorum zira 130ca 180 pa olan yabancı adamı 120 ca 130 pa olan türkten misal daha ucuz alabilyorsunuz ben satarken de ayhanı 2 ye satmışsam ayhanı ama aldıklarımın pa sı en az 160! ve genç gelecek vaad edenleri alabiliyorum.ama o tarz ben çok aldığımdan ki sadece onları alıyorum genie scout ile (sadece ca sı düşük olabiliyor bende kiralamıştım fm 2010 da)
    (son kısım türkçe tercümeden değildir yazarken başına sonuna ekleme yapmamdandır!)
    hadi by.

Mesaj Yetkileri