Sayfa 3676 / 4326 İlkİlk ... 26763176357636263666367436753676367736783686372637764176 ... SonSon
110,251 ile 110,280 arası toplam 129761 sonuç

Konu: Turksportal - Kafe

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

NTVSpor'da Futbol'un Efsaneleri belgeselinde Ronaldinho'nun belgeseli vardı, Dunga'nın niye onu çağırmadığını anladım 94 dünya kupasının sahibi olan Brezilya milli takımının kaptanına Gremio - Internacional maçında müthiş 2 çalım Dunga hala unutmamış demekki
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Bende izledim belgeseli. Çok büyük topçu yaa. Harbiden Dunga'yı da fena çizmiş yaa

Selam ahali, kolay gele Tolga...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Selam ahali, kolay gele Tolga...
    Emir senin turnuva ne alemde .Çıkıyon mu. Ben büyük ihtimal çıkamıyacam. Sende çıkamassan kariyere devam ederiz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Habertürk'te söyledi şimdi, Malezya'da İmam Star diye yarışma düzenlenmiş sonucu belli olmuş İmam Star nedir arkadaş ya, tövbe tövbe

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Habertürk'te söyledi şimdi, Malezya'da İmam Star diye yarışma düzenlenmiş sonucu belli olmuş İmam Star nedir arkadaş ya, tövbe tövbe
    Hahahaha

O değil de Murat Kosova LigTv'ye transfer olmuş.
    Dünya Basketbol Şampiyonasında maç anlatmayacak mı şimdi ya?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yayla şenliğinde tribün çöktü: 1 ölü, 16 yaralı
    SAMSUN'un Alaçam İlçesi Kızlan Köyü'nde yapılan Bafra- Alaçamlılar Yayla Şenliği'nde izleyicilerin oturduğu tribün çöktü. Enkaz altında kalan 72 yaşındaki Murat Tufan öldü, 16 kişi yaralandı.

17:33 | 01 Ağustos 2010

Yaprak KOÇER- Hasan DAVRAN/ALAÇAM (Samsun), (DHA)

Alaçam İlçesi'ne bağlı Kızlan Köyü'nde her yıl düzenlenen, çeşitli etkinliklerin yarnısıra yağlı güreşlerin yapıldığı ve yerel sanatçıların konser verdiği Bafra- Alaçamlılar Yayla Şenliği bu sabah başladı. Öğle saatlerine doğru alan dolmaya başlarken güreşler yapıldı.

Şenliğe katılacağı açıklanan Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir'in gelmesi beklenirken saat 16.00 sıralarında izleyicilerin oturduğu tribün bir anda çöktü. Enkaz altında kalanlar olurken şenlik alanı bir anda karıştı. Çöken tribünde bulunanlardan 16 kişi yaralanırken, ezilen Mustafa Tufan'ın cesedi çıkarıldı.

Yaralılar gönderilen ambulanslarla Alaçam ve Bafra'daki hastanelere ulaştırılarak tedaviye alındı. Bazı yaralıların hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.
    bizim Tolga orda mıydı acaba ya ??

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    25 yaşında biri kazandı. Ama ödüller manyak.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Bu ingilizler sudan çok bira tüketiyor
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Genç kız, ameliyatla erkek oldu

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde oturan 21 yaşındaki K.K., kendisini erkek gibi hissettiğini söyleyip ameliyatla cinsiyetini değiştirdi. Bacak ve koldan alınan parçalarla erkek cinsel organı yapılan K.K.'nin operasyonunun başarılı geçtiği bildirildi. Mavi nüfus cüzdanına kavuşacağı için çok sevindiğini söyleyen K.K., “İstesinler askerlik de yaparım” dedi.

Alanya'da kadın kuaförlüğü yapan K.K., kendisini kadın gibi hissetmediğini, kızlara ilgi duyduğunu söyleyip ameliyatla erkek olmaya karar verdi. İki yıl süreyle psikolojik olarak kendisini operasyon için hazırlayan genç kız, ailesini de ikna edince ameliyat masasına yattı. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı'nda 7 saat süren ameliyatla erkek olan K.K., kendisine geldikten sonra, “Mavi nüfus cüzdanıma kavuşacağım için çok sevinçliyim. İstesinler askerlik de yaparım” diye konuştu.
    11 YAŞINDA ANLAMIŞ
    Erkeksi duygular taşıdığını 11 yaşında anladığını ve o günden beri kendisini hiç kadın gibi hissetmediğini belirten K.K., şunları söyledi:
    “Toplumun ne dediği, ya da ne diyeceği önemli değildi benim için. Önce ailemi ikna ettim. Sonra doktorlar sayesinde kendimi psikolojik olarak erkekliğe hazırladım. Kimseden birşey saklamanın, gizlemenin gereği yoktu. Doktorlar, mikro cerrahinin en son teknikleri ile ameliyatımın yapılacağını söylediler. Kararımı verdikten sonra tetkikler yapıldı. Sol kolumdan aldıkları parça ve sağ bacağımdan alınan deri ile erkek cinsel organım oluşturuldu. Daha geçireceğim operasyonlar var. Henüz çok yeni. İki haftalık oldum. Yapılacak operasyonlar sonunda sertleşme de olacak. Sanırım üç ya da dört ay sonra da normal işlevini kazanacak yeni organımla erkek olarak yaşamıma devam edeceğim. Çok mutluyum, gelecekten umutluyum, yeni bir hayat beni bekliyor.”
    ‘EVLENMEK İSTERİM’
    Sevdiği bir kız arkadaşı olduğunu söyleyen K.K., ameliyata karar verdikten sonra ondan ayrılmak zorunda kaldığını anlattı. K.K., “Gönlümün bir başka sultanını elbette bulacağım. Aşık olup evlenmek isterim” dedi.
    Ameliyatı yapan Akdeniz Üniversitesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Ömer Özkan, K.K.'nin rahim ile yumurtalıklarının alındıktan sonra cinsel organla ilgili operasyonu yaptıklarını söyledi. Doç. Dr. Özkan, “Hastamıza protez takıldıktan sonra sertleşme de olacak” diye konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Doğru yolu bulmuş

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Manita bile yapmış kendine Kız kızla mı arkadaş olmuş oluyoraslında. Ameliyat olacağını duyunca ayrılmış :S

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

ee bazı şeyleri göze almak gerekir

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Adamım benim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyi akşamlar beyler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vay anasını kafeye bak

Quote Originally Posted by bySilver View Post
    Adamım benim
    çok tehlikeli laflar bunlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cidden he

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

iyi akşamlar kafe

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Düşündüğünüz gibi değil

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ahmet Göktaş.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=89755

şu yazıyı yazan da sensin milletin hareketleri ile, yazdıklarıyla, yaptıklarıyla da. Ben bir tane sazan yakaldım. Bir şey satın almaya gerek yok.

Bu yazıyı sadece futbol olarak düşünme hayatının her dönemine yay...

Daha öncede söyledim geyik yapın ama adabınca. Bu ikincidir. Üçüncüde artık ben ne yaptım demeyin.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

O yazıyı yazmam futbol konusunda çok insanla tartıştığımı farkettiğim için yazılmıştır. Burada mesaj silinecek yada bu şekilde akıl verilecek birşey yoktu.

Ayrıca neyin ikincisi üçüncüsü anlamıyorum. Çoktan beri sizin bana ve başka bir kişiye daha şahsi olarak takık olduğunuzuda farkediyorum. Neyse susalım yinede selam versek mesajımız silinir oldu zaten burada. Sadece üyeler arasında bir takım ayrımcılık uygulamamalısınız. Kendinizle çelişmeyin diyorum. Ayrıca böyle tehditkar tavırlarınızı da bir kenara bırakmanız gerekli.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

*Beyler Tıraş mı , Traş mı ? Önemli bir metin yazmam gerek.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    *Beyler Tıraş mı , Traş mı ? Önemli bir metin yazmam gerek.
    Traş olması lazım ama TDK'ya bakmanı tavsiye ederim.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Baktım Tıraş mış sanırım ama sanki değil gibi geliyor Tıraş ya ne bilim İnş. doğrudur TDK çok şeyde yanılıyor da

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Kimse yok mu laaa sabah sabah buralarda

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Rüyasında Soyundular Diye Eşini ve Kızını Öldürdü!..

Ümraniye’de psikolojik rahatsızlığı olduğu belirtilen Sebahattin Alkan, önce eşi Ruzkat Alkan’ı (48) ardından da misafirliğe gelen iki aylık hamile kızı Sevgi Aslan’ı uykuda elleriyle boğarak öldürdü...

Dudullu’da oturan Sebahattin Alkan (48), dün 03.00 sıralarında uyuyan eşi Ruzkat Alkan’ı, daha sonra evli bir çocuk annesi kızı Sevgi Aslan’ı elleriyle boğdu. Alkan daha sonra bir üst katında oturan ağabeyinin yanına çıkıp durumu anlattı. Polisin gözaltına aldığı Alkan’ın karısını ve kızını “rüyasında soyunduklarını gördüğü” gerekçesiyle öldürdüğünü söylediği ifade edildi. Tutuklanan Alkan’ın, bir tarikata bağlı olduğunu söyleyip, “Kötü niyetli kişiler tarafından evim, yatak odam gözetleniyor” dediği öğrenildi.

Babam Öldürecek Mesajı

Cinayet evine ilk olarak giren komşu Nurullah Sezgin, Sevgi Aslan’ın mesaj atarak dayısından yardım istediğini öğrendiklerini söyledi.
    Sezgin, “Dayısına, ‘Babam bizi öldüreceğini söylüyor’ şeklinde mesaj yollamış. Ancak daha önce de böyle tehditlerde bulunduğu ve evde kesici aletler bulunmadığı için aile yakınları rahat davranmış” dedi.

(Milliyet)

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Bence rüya muhabeti yalandır ceza yemesin diye deli rolüne yatıyor gibi.

LakLak Şov'u dinleyenler TDK'nın saçmalama metodunu biliyordur

Mesaj Yetkileri