1 ile 30 arası toplam 70 sonuç

Konu: Jose Mourinho...

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Mourinho'nun not defteri

(/s)

Nesil
    2006
    Yer
    11

Çok farklı bir insan.Normalde kibirli, kendini beğenmiş insanlardan nefret ederim.Ama Mourinho'ya karşı böyle hissedemiyorum maaelsef.Onda, ona hayranlık duymama sebep olan bir yanı var.Sadece başarıları değil bahsettiğim.Duruşu, hareketleri.İnsan Mourinho'ya baktığı zaman Disiplin, Özgüven, Cesaret gibi, bir teknik adamı başarıya taşıyabilecek ana faktörlerin hepsinin onda olduğunu görebiliyor.Bazı açıklamalarını hala çok sivri bulsamda artık onu daha iyi tanıdığımız ve kabullendiğimiz için yadırgamıyorum

Yalnız bir hareketi var unutmadığım ve asla unutmayacağım.Hiç sevmediğim bir hareketi.İzleyenler hatırlar, Porto-Monaco finalinden sonra takım kupa töreni yaparken madalyasını alıp arkasına bakmadan sahadan çıkıp gitmişti.Zaten kısa bir süre sonrada Chelsea ile anlaşmıştı.İşte bu hareketi ona yakıştıramıyorum ve hala unutmuyorum bu yaptığını.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Mesaj Yetkileri