Ben çok gerçekçi olduğunu düşünmüyorum yazımda belirttim örneğin biz menager olarak antremanlara katılamıyoruz hepsine 20 girsek bile bi işe yaramıyor çünkü kendimizi antremana sokamıyoruz
ayrıntılı olduğunu da çok düşünmüyorum gereksiz yerlerde fazla ayrıntı var ama bi çok özellik te yok mesela bi oyuncuyu almaya gelince takas yaparken sadece satılık verebiliyorsunuz ben diyelim 2 oyuncuyu bonservisiyle 1 oyuncuyuda kiralık vermek istiyorum örneğin nerede o ayrıntı yok bu ilk aklıma gelen örnek
sevmediğin kısma katılıyorum bi gir bak genie scout'a ca sı çok düşük adamlara bile kulüpleri uçuk rakamlar istiyor ama benim rakamlarıma -1 diyor -1 olanlara kulüpler değerinin altında teklif getiriyorlar ben fm 2006 da mesela 60 milyon diyodum değerli oyuncuma mesela 2.5 milyon değeri var 2.3 milyon geliyodu satmicam dedikçe teklif geliyodu en son oyuncu da kafayı yiyodu gitçem diye tutturuyordu da modifier den düzelttimdi hatta düzelttim tekrar söyledi ama çoktan kontrat yenilemiştim umursamadım
hadi iyi oyunlar.msj yazdığın için de tşkkr

Alıntılı Yanıtla