Sayfa 263 / 1204 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363763 ... SonSon
7,861 ile 7,890 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Marc Bredley,zenci olmayıp 16 kilometre koşabilen ilk beyazdır.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bradley'i çok izlemediğim için soruyorum biri özet geçebilir mi + ve - lerini

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

+ cok kosuyor , cok mucadele ediyor , cift yonlu oynuyor , bir cok pozisyonda surpriz isim olarak ceza sahasinda bulunuyor

- GS gibi buyuk bir takimi kaldirabilirmi , Amerikan , Teknigi yetersiz

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

fm scout'dan göz attım da polaktan falan kat kat daha iyi bu eleman normalde hiç izlemedim ama ne bileyim yaww artık isme değil cisme bakalım. Fakat çok büyük bir sorunumuz var. Günlük çözümnler üretiyoruz. Kulüp olarak bir gözlemci takımımızın olması ve yıl içerisinde sürekli oyuncu izlemesi lazım. Fakat bana öyle geliyorki alınan ya da alınacak olan oyuncular gündeme transfer görüşmelerinden 1 hafta önce falan giriyorlardır. yani izleyerek değil son 2-3 maçta gösterdiği performansla adam alıyoruz gibime geliyor... Nerde Fatih hoca zamanıdnaki alt yapı... Nerede gözlemci ağı... Çok savruk maalesef kulübün transfer yapısı....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaraylı'nın ruhunu o kadar çok özledim ki.. Şimdi maç olsa çıkıp oynayasım var sakat bileğimle o sahada basmadık yer bırakmam üzerine para da veririm yeter ki katkım olsun şu takım iyi olsun. Böyle düşünen futbolcu sayısı şuan bizde bir elin parmağına ulaşmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Bülent Korkmaz, Ergün , Hakan Şükür, Arif, Hagi , Popescu, Taffarel say say bitmez... Bir de bizi kandırmaya çalışıyorlar. Sakatlanan oyuncuların yerini dolduramadık diyorlar.Demekki kadroda öyle bir olay var. ilk 11 ve yedekler.... Bir de UEFA kupası alan kadrodaki oyuncuları şöyle bir düşünelim.... Taffarel, Bülent, Popescu, Capone, Ümit Davala, Ergün,Hakan Ünsal, Hasan Şaş, Suat, Emre,Hagi,Okan,Arif, Hakan... Daha da sayarız ama en göze batanlar bunlardı sanırım... Sayarsanız 14 kişi çıkar Bu 14'lüden hangisini getirirseniz getirin şu anki kadroda ilk 11'de oynar ( Belki Arif Baros'un yedeği kalır ). Şu anla kıyaslamayı da geçin... Kadroda hazırda bekleyen 14 tane adamınız var ve 11', sahada 3ü'de sonradan giriyor... Şu anda kadroda "Tamam , Galatasaray'da bu mevki bu oyuncu ile kapanır " dediğimiz kaç adam var sayalım.... Neill, Arda,Baros... 3 !!!! Hakan Balta ofansif anlamda yetersiz....Servet pas özürlü, Sabri dengesiz çıkıyor, Barış,Ayhan ve Mustafa çok pas hatası yapıyor ve hücumda etkisiz kalıyorlar,savunmada da hatalar yapıyorlar, Sağda Pino belirsiz,Elano ,istikrarsız.... Yazık.... Tek kelimeyle yazık.... Yani 14 adam nerdeeeee, 3 adam nerdeee Ama GS taraftarı gerçekten alçak gönüllü. Ben dahil çoğu kişi 2 tane çift yönlü orta saha gelse yeterli diyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Marcio vardı bir de abi sonradan girip hep gol atardı çok istekliydi çok severdim onu Bu hafta da transfer olmazsa kıyamet kopar bence..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bir de geçen sene gözümüz kapalı ilk 11'e yazdığımız Keita vardı. Şu anki kadromuz geçen seneye göre daha güçsüz gözüküyor. Tabii ki sadece isimlerle olmuyor bu iş ama, bizim sahada oynadığımız oyun da belli değil adam akıllı bir taktiğimiz olduğunu düşünmüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence Fb ve Gs transferde geç kaldılar.. Bu transferler Avrupa kupası ön elemesinin ilk maçında oynamayacaksa o zaman manası yok lig için almanın. Ligi kazansak ne olacak Avrupada transferleri oynatmadıktan sonra..

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Galatasaray ve Fenerbahçe için şöyle bir durum söz konusu. Malum iki takımda Avrupa'da ön eleme oynuyor. Ve iki takımında turu geçmesi kesin değil. Gelecek oyuncular "turu geçerseniz imzalarım" veya " Avrupa'da gruplara kalırsanız imzalarım" gibi maddeler koymuş olabilirler...
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Bu hafta içi Galatasaray'dan en az 2 Transfer bekliyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ben Cuma günü Cuma saatinde transfer bekliyorum
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Galatasaray niye elanoyu satmaya calısıo anlamıs degılım elanoyu ısteyen kuluplere bakıyoruz hepsı en ust duzey takımlar brazılyada as oynayan adam nıe hala satıo bu yönetım bu adamı orta bolgeye getırılen adamda lorıc cana

Lorıc Cana kımden iyi mehmet topaldan mı elanodanmı bu adammı gs yı kurtaracak gs nın bu senekı transfer polıtıkasını cozmek ıcın ozel uzman tutmak lzm allah akıl fıkır versın ne diyim

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by M3rcurial View Post

Lorıc Cana kımden iyi mehmet topaldan mı elanodanmı bu adammı gs yı kurtaracak gs nın bu senekı transfer polıtıkasını cozmek ıcın ozel uzman tutmak lzm allah akıl fıkır versın ne diyim
    Öncellik şunu söyliyim cana ile elano nun mevkileri aynı değil. Mehmet topal a gelince. Cana 1-2 gömlek üstün bence Mehmet'ten bu adamın kariyerine bir göz atın derim
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mehmet Topal bu sene belki de en kötü sezonlarından birini geçirdi bu kulüpte. Cana Mehmet'ten çok daha iyi bir oyuncu fizik olarak da saldırganlık olarak da savunma olarak da.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Galatasaray niye elanoyu satmaya calısıo anlamıs degılım elanoyu ısteyen kuluplere bakıyoruz hepsı en ust duzey takımlar brazılyada as oynayan adam nıe hala satıo bu yönetım bu adamı orta bolgeye getırılen adamda lorıc cana

Elano evet çok iyi bir oyuncu ama bu tarz fizik güçten yoksun, az mücadele eden oyuncular isterse Messi tekniğinde olsun başarısız oluyor. Eskiden Hagi'nin takımı bir kişi eksik oynattığı söylenirdi ama Hagi top ayağına geldiğinde 3 kişilik oynar bu açığı kapatırdı. Elano ise top ayağına geldiğinde sıradan bir orta saha oyuncusundan farksız. Sebep bu. Bence satılması doğru ama gidip de aynı tarz oyuncu alırlarsa o da ayrı hata olur.

Kallström Premier Ligde oynamak istedigini aciklamis yani yatti bu transferde.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

En çok istediğim isimdi geçmiş olsun olmadı bu H.Üstünel olsaydı şimdiye Kallström 2 kere gelmişti bize

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Hani Kallström le anlaşmıştık ? Hani kalıbınızı basıyordunuz ? Adam gelmek istemiyor varmı ötesi

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Hani Kallström le anlaşmıştık ? Hani kalıbınızı basıyordunuz ? Adam gelmek istemiyor varmı ötesi
    Sen kendin diyordun ben Kallström artık kesin geldi diye bakıyorum hayırlı olsun diye..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Sen kendin diyordun ben Kallström artık kesin geldi diye bakıyorum hayırlı olsun diye..
    Evet bende diyordum ama ben iddalı konuşmuyordum. Çevreme bakıyorum klüple bağlantısı olan adamlar çok iddalı konuşuyor bende onlara güveniyordum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çevrelere inanmamak lazım ben galatasaray.org dışında hiç bir şeye inanmıyorum mesela.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

lorik cana takımı kurtarmayacak. transferle sadece bir oyuncuyla takım kurtarılmaz.

hatayı burada yapıyorsunuz. transferle yıldızla olmaz bu işler. sistemle takım olmakla ona uygun oyuncu almakla olur bu işler. lorik cana türkiye'ye gelebilecek en sağlam ön liberodur. bakın ön liberodur diyorum. tek yönlü oyuncu. hücumu yoktur ama mehmet topal barış kadar da kazma değildir. lorik cana pozisyon bilgisi ön sezileri kararları vs. nirvana'ya ulaşmış derecede iyi bir adamdır. bunun yanında en önemlisi aşırı hırslı, takım içinde neill gibi müthiş bir karizması olabilecek, aşırı agresif ve cesur bi adamdır. tam aradığımız bir takım oyunu sistem adamıdır. ama orta saha onunla toparlanmaz, iki yönlü bir oyuncu ve elano giderse iyi bir 10 numara daha alınırsa orta sahadaki sorun çözülebilir ancak.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

alıcağımız 10 numara baros gibi deli dana misali oynayan hiç yıkılmayan yıkılse tekrar kalkan bir 10 numara olsa tadından yenmezde varmıdır böyle bir 10 numara.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

izmer96 abimiz Kallströmle anlaşılmadıysa foruma yazmam diyordu

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Elano Rijkaard'ın sistemine uymuyo bence.Onun 4-2-3-1 Sistemine 10 Numara AMC lazım.Elano bu ihtiyacını karşılayamadığı için satılmak isteniyor.Satılp yerine Diego getirilip bide çift yönlü ortasaha alınırsa Galatasaray'ın sırtı kolay kolay yere gelmez diyorum ben.

İngiliz Daily Star Gazetesi, Villarrealli Giuseppe Rossi'ye Galatasaray'ın talip olduğunu yazdı.

İngiliz basını, Villarreal'in İtalyan golcüsü Giuseppe Rossi'nin talipleri arasında Galatasaray'ın da olduğunu yazdı.

İngiliz Daily Star Gazetesi, Villarreal'de forma giyen İtalyan golcü Giuseppe Rossi'nin eski kulübü Manchester United'a döneceğini iddia etti.
    Haberde, Alex Ferguson'un, Amerika doğumlu İtalyan forvet oyuncusunu 6.7 milyon Pound'a Villarreal'e satarken sözleşmesine satın alma opsiyonu eklediği ve Rossi'yi 12 milyon Pound'a yeniden kadrosuna katabileceği vurgulandı.
    23 yaşındaki İtalyan golcünün talipleri arasında İngiliz devinin yanında Türkiye'den Galatasaray ve Almanya'dan Hoffenheim bulunduğu iddia edildi.

KALSTRÖM'ÜN TERCİHİ PREMIER LİG
    Galatasaray'ın uzun zamandır transfer etmek için çaba harcadığı kim Kalström Premier Lig'de oynamak istediğini açıkladı.
    İngiltere medyasına açıklamalarda bulunan 27 yaşındaki oyuncu Premier Lig'i sürekli takip ediyorum ve İngiltere'de muhteşem oyuncuların oynadığı harika bir lig var. Kesinlikle, İngiltere'de forma giymek isterim" şeklinde konuştu.
    Olympique Lyon ile 2 yıllık daha sözleşmesi bulunduğunu belirten İsveçli oyuncu, ayrıca kendisi ile iki ingiliz kulübünün ilgilendiğini söyledi.

NTVSpor

Del Piero_10 Misafir

İngiliz gazeteleri bizimkilerden beter.

Dün liverpool forumunda Daily Mail'den bir haber koymuşlardı. Altına herkes Daily Fail yazmıştı
    Gerçi bu Daily Star'mış.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Rossi'yi falan bize yedirmezler

Mesaj Yetkileri