Mynet'te okudum şimdi, Sinan Bolat ismi geçiyor.. Eğer yerli kaleciyle yola devamsa doğru bir tercih olur..
Mynet'te okudum şimdi, Sinan Bolat ismi geçiyor.. Eğer yerli kaleciyle yola devamsa doğru bir tercih olur..
Kallström'le anlaşıldı evet bunu ben yine söylüyorum kalıbımı da basarım. Adam zaten Türkiye'de oynamam Premier League'de oynamak isterim demiyor ki. Premier League'de oynamayı çok isterim diyo. Biz 3 milyon fazla verseydik belki de Kallström şuanda antremandaydı. Ama kalkıp da bize geleceğine şuan Premier League'de oynamak istemesi kadar doğal birşey olamaz saldırırken de biraz üsluplu olalım sanki ben burda kalkıp yalan söylüyorum size. Hergün online'ım yalan haber yapacak olsam gelip burada yazacak yüzüm de olmaz..
Ayrıca böyle bir haber çıktı..
Elano ve Dos Santos!
İtalyan Gazetesi Corriere dello Sport, AC Milan'ın 3 ünlü orta saha oyuncusu ile ilgilendiğini iddia etti.
Gazetenin haberine göre bu futbolcular; Galatasaray'da forma giyen ve 2010 Dünya Kupası'nda Brezilya Milli Takımında başarılı bir performans sergileyen Elano, geçtiğimiz sezon Galatasaray'da kiralık olarak oynayan ve bonservisi İngiliz Kulübü Tottenham'da bulunan Meksikalı Giovani dos Santos ve Sarı Kırmızılılar ile adı anılan, Barcelonalı Aleksandr Hleb.
Haberde, İtalyan devinin, Hollandalı futbolcu Klaas-Jan Huntelaar'i elden çıkartarak, bu oyuncudan gelecek para ile 3 isimden birini veya ikisini transfer etmek istediği belirtildi. 29 yaşındaki Elano için, Rus kulüp CSKA Moskova takımı, Galatasaray'a 9 milyon Avro bonservis bedeli önermişti ama Sarı Kırmızılılar bu teklifi reddetmişti. Milan'ın, Elano için teklif edeceği bonservis bedeli merak edilirken, İtalyan takımının, 21 yaşındaki Dos Santos için Tottenham'ın kapısını çaldığı iddia edildi. Geçen sezon Stuttgart'da kiralık olarak forma giyen 29 yaşındaki Belaruslu futbolcu Aleksandr Hleb'i ise Barcelona'nın, sezon başlamadan elden çıkarmak niyetinde olduğu gelen haberler arasında.
02.08.2010
Kaynak : DHA
Yok amacım saldırmak değil yanlış anlamaKalıbımı basarım cümlesini kuranın sen olduğunu hatırlamıyorum bile. Yani sana özel birşey demiyorum. Birçok kişi buraya net ifadeler yazıp bizleri umutlandırdı. Sadece burada değil dışarıdada söyleyenler vardı. Galatasaray.org açıklamadan hiç bir transfer gerçekleşmez. Bunu bir kere daha gördük.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Kalıbımı basarım cümlesini ben söylemedim zaten deBen Kallström'le anlaşıldığını biliyordum kulübüyle de anlaşsak transfer bitecekti ama bonserviste pürüz çıktı. Hala bir tıkırtı yok transferde. Biz yalan olduk adeta Adnan Polat bu hafta transferin biteceğini söylemişti.
Rüyamda Sinan Bolat'la anlaşıyorduk.![]()
Kaleci alınacaksa yabancı yerine Sinan Bolat'a çok daha fazla sevinirim..
Yıkılmayacak 10 numara diyorsanız. Tim cahill gelsinBelki çok uzun kalıplı değil ama gerçekten topu iyi saklayıp faydalı kullanan ve profesyonellik anlamında oldukça üst düzey bir oyuncu.
Football is simple,but Football Manager is not
Tim Cahill'i veriyorlar da biz mi almıyoruz![]()
rövanşa konsantre ol mu şaka mı bu, Allah'ım lütfen şaka olsunRijkaard'ın bazı futbolcuları isim vererek uyardığı belirtilirken, ayrıca rövanş maçında özellikle orta sahada bazı değişiklikler yapacağı öğrenildi.
Lig TV'nin haberine göre, Oyuncularıyla birlikte maçın görüntülerini izleyen Rijkaard'ın savunma oyuncularından kontrataklarda ve duran toplanda dikkatli olmalarını istediği, Aykut'a da "Yan toplarda kendini geliştirmelisin. İlk maçtaki hatalarından ders al ve rövanşa konsantre ol" dediği belirtildi.![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Beyler bu kadar abartmayın. Sanki takımın herşeyi düzgün de kalesi berbat gibi konuşuyoruz bazen. Biz paf takımımızla bile çıksak o takımı yenmeliyiz yani Aykut, Mustafa Sarp hikaye biraz.
Sinan Bolat'ın Galatasaray'a gelmesi iki taraf için de kötü olur. Sinan Bolat çok yetenekli bir kaleci ama daha 21 yaşında. Bir-kaç kere üstüste hata yapsa medya çok yıpratacak. Zaten geleceğini sanmıyorum.
G.Saray için bir Kamerunlu!
Transfer çalışmalarını sürdüren ve özellikle orta saha / forvet mevkiine transfer yapmanın planlarını yapan Galatasaray için her geçen gün yeni bir isim ortaya atılıyor. Kim Kalström ve Giuseppe Rossi'nin ardından bugünün öne çıkan bir başka ismi de Jean Makoun... L'Equipe'te yer alan habere göre Galatasaray, Jean Makoun'un transferi için Tottenham ile kıyasıya rekabet halinde. Fransız basını tarafından ortaya atılan bu iddiayı İngiliz basını da ciddi olarak destekliyor.
Haberde; 27 yaşındaki Kamerunlu oyuncunun transferi için Lyon ile temas halinde olduğu ileri sürülen Galatasaray'ın Makoun'un bonservisi için pazarlık halinde olduğu anda Tottenham'ın devreye girerek transfere farklı bir boyut kazandırdığı belirtildi.
Yapacağı önemli transferler için kaynak yaratma çabası içerisinde olan ve bu doğrultuda kadrosunda bulunan bazı oyuncuları gözden çıkartan Lyon'un Makoun için en az 7 milyon avro bonservis bedeli talep edeceği ve bu bonservis bedelini getiren kulüp ile bu transfer konusunda uzlaşma sağlayacağı ifade edildi.
İngiliz basını da Tottenham'ın Makoun transferi için Lyon ile en kısa sürede resmi görüşmelere başlayacağını ileri sürdü. Bu transfer harekatından ciddi olarak bahseden Daily Maily Gazetesi; Teknik patron Redknapp'ın ısrarla transfer edilmesini istediği Makoun için Tottenham'ın Lyon'a 6 milyon avro'luk bir teklif ile gideceğini öne sürdü.
Daha önce Lyon'dan ayrılmak istediğini açıklayan Makoun, 2001-2008 yılları arasında Lille forması giydi. Lille'de özellikle Bodmer, Peter Odemwingie ve Keita ile birlgöstermiş olduğu müthiş performansla dikkatleri üzerine çeken 27 yaşındaki oyuncu, 2008 yılında Lyon'a transfer oldu. Son iki sezondur Lyon'da 63 maça çıkan ve 7 golün altına imza atan Makoun, 53 kez Kamerun Milli Takımı formasını giydi.
Kamerunlu oyuncuyu 2008 yılında Lille'den 14 milyon avro karşılığında transfer eden Lyon'un Makoun ile 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
02.08.2010Kaynak : Sporx.com dış haberler
Milan, il nome nuovo:
ecco Giovani Dos Santos
LONDRA, 2 agosto - C’è grande fibrillazio*ne in attesa di conoscere il nome del centrocampista che rinforzerà la linea mediana di Allegri. Ieri l’identikit si è arricchito di un nuo*vo tassello: potrebbe trattarsi di un elemento che non è presente negli organici delle squadre iscritte al campionato italiano. Quin*di bisogna an*dare a perlu*strare altrove, all’estero, par*tendo dal pre*supposto che sarà inevita*bilmente un giocatore dinamico e in grado di ri*coprire gran parte della fascia de*stra.
TRIS D’ASSI - Ci potrebbero essere, a questo punto, almeno tre soluzioni suggestive. Quella addirittura più affascinante potrebbe riportare in auge Giovani Dos Santos ( classe 1989), che quattro-cinque anni fa era uno dei due enfant-prodige del Barcellona insieme a Lionel Messi. Evidentemente, volendo puntare sull’argentino, il Barça ha lasciato al suo destino il messicano (di ori*gine brasiliana) che nella stagione 2008- 2009 è stato acquistato dal Tottenham che ci ha creduto poco. Un doppio prestito prima al*l’Ispwich e poi, nel gennaio di que*st’anno, al Galatasaray ha eviden*ziato uno scarso interesse da parte del cub inglese che, a questo pun*to,l’ha messo sul mercato. Eppure Giovani Dos Santos ha disputato un buon Mondiale in Su*dafrica con la sua nazionale, ma questo non è bastato a convincere il Tottenham. Che potrebbe ceder*lo al Milan in cambio dell’attac*cante olandese Huntelaar. Que*st’ultimo, però, non sembra inten*zionato a lasciare il Milan, anche se il club inglese lo vuole a tutti i costi, visto che deve affrontare il turno preliminare di Champions League.
ELANO - In realtà il club di via Turati po*trebbe virare così energicamente su Giovani Dos Santos perché un altro importante obietti*vo per il centrocampo di Allegri, il francese Lassana Diarra, è entrato nel mirino del Manchester United che sarebbe disposto a offrire al Real Madrid più di 20 milioni di sterline per averlo. Ma si prospet*ta un’altra pista non meno affasci*nante e impegnativa per il Milan. Quella che conduce al nazionale brasiliano Elano, che il Galatasa*ray ha deciso di cedere anche per*ché il giocatore vuole lasciare la Turchia. In questa trattativa po*trebbe ricomparire il nome di Huntelaar, che piace molto al po*tente e ricco club di Istanbul.
HLEB C’E’ - In un’ottica più ripar*miosa e decisamente meno pregia*ta, si pone anche la candidatura del bielorusso Hleb ( 29 anni). Il quale è stato messo sul mercatodal Barcellona perché Pep Guar*diola non lo considera assoluta*mente necessario nel suo organi*co. Il Milan, quindi, sta stringendo i tempi per giungere a una soluzio*ne per il centrocampo dove, alme*no temporaneamente, sono stati aggregati i giovani Primavera Strasser e Merkel, come ieri uffi*cialmente annunciato dallo stesso Allegri. Una cosa è certa: l’arrivo del centrocampi*sta che ha chiesto Allegri è garantito a prescindere dalle necessità di bilancio. Quindi si cercherà di ingaggiarlo con operazioni minimaliste ( pre*stito più o meno oneroso) e anche con un investimento di medie pro*porzioni.
VICE-PIRLO - Allegri, fra l’altro, co*me si è visto ancora una volta ieri e com’era accaduto il giorno prima contro l’Arsenal, sta cercando una soluzione (attualmente è Seedorf) per sostituire, quando è necessa*rio, Andrea Pirlo. Per questo moti*vo la società rossonera non perde di vista l’argentino Ledesma che la Lazio dovrebbe dismettere appena definito l’ingaggio del brasiliano Hernanes. In questa circostanza sarà fondamentale la richiesta del presidente Lotito e l’eventuale in*serimento dell’Inter su un obietti*vo che aveva già inseguito nello scorso mercato di gennaio.
Furio Fedele
Huntelaar filan diyor neler oluyor yahu
Sanırım Huntelaar'ın satışından gelecek parayla Elano transferini bitirmek istediğini söylüyor Milan'ın.
Kaka'nın parası bitti mi yahu![]()
Makounla önceden ilgilenmisiz 7 milyon euro istemisler galiba bonservis icin bizimkilerde vazgecmisler fazla bulmuslar.Scoutgs idi sanirim okudugum yer, kesinlikle yatti bu transfer diyolardi 1-2 hafta önce.
Ben zaten aradığımız ismin Makoun olduğunu düşünmüyorum. Hep medyada DMC isimleri çıkıyor ama bize Gökhan İnler,Emre Belözoğlu,Kim Kallström,Sulley Muntari,Nuri Şahin gibi hem hücumda hem savunmada becerikli bir oyuncu gerekiyor. Çift ön libero oynarsak yine 4 kişiye bel bağlarız bütün sezon biri formsuz oldu mu işimiz allaha kalır.
Ersin düzen twitter'da italya medyasına göre milan, elano'yu istiyor... bu transfer için klas-jan huntelaar takas teklif edilebilirmiş... demiş.
Huntelaar kuşkusuz süper bir transfer olacaktır ama böyle bir transfer olursa çift forvet mi oynayacağız Baros da Huntelaar da yedek kalacak isimler değil.
Bulana kadar canım çıktı abiTam olarak öyle değilmiş şöyleymiş
http://forum.turksportal.net/vb/show...postcount=6936
Yalnız o laf çok bomba![]()
Marquez NY Red Bulls'a gitmiş. Gerek Galatasaray gerekse Fenerbahçe için çok isabetli bir transfer olabilirdi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
2010 Dünya Kupası'nda Brezilya Milli Takımı forması altında gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Elano, transfer piyasasın gözde isimlerinden biri haline geldi.
Galatasaray'ın yüksek bir bonservis bedeli ile elinden çıkartmak istediği Elano için başta CSKA Moskova olmak üzere Inter ve Milan'ın da devrede olduğu özellikle Türk basını tarafından sıkça işlenmeye başlamıştı.
Jose Mourinho'nun yerine Inter'in başına geçen Rafael Benitez'in da ısrarla transfer etmek istediği 'iddia edilen' Elano için son sözü ve Inter Başkanı Massimo Moratti söyledi...
Elano'nun transfer gündemlerinde olmadığını açıkça dile getiren Moratti, "Elano hiçbir zaman transfer gündemimizde olmadı. Bu tarz şeyler tamamen basının kendi içerisinde yarattığı uydurma haberler. Bizim Elano ya da Bastian Schweinsteiger gibi oyuncuların transferleri için bir girişimimiz olmadı ve bu transfer dönemi boyunca da olmayacak. Bunu kesin bir dille söyleyebilirim" dedi.
Sporx
Turkspor.net bi hesap yapmış GS'nin kasasına 3 ayda 137M$ girmiş peki bu para nereye gitti diyor yani bu kadar olur 70M$ şirket birleşmesine gitti, oyuncuların maaşları falan da var ee kaç para kalıyor geriye bu kadar saçma bi haber nasıl yapılır anlamadım
bu açıklandı zaten yıllık 25M$ dışarı giden para varŞİRKET BİRLEŞMESİNİ, ALLAYIP PULLAYIP, G.SARAY'IN KURTULUŞU DİYE KAMUOYUNA SUNAN YÖNETİM BU PARALARIN HESABINI KURUŞ KURUŞ AÇIKLAMALI..
akıl var mantık var UEFA Avrupa Ligi'ne katılamamış bi takıma niye gelsin ki yurt dışından yaşı 30 veya daha fazla olmayan futbolcuKoskoca Galatasaray kulübü başkanı OFK BELGRAD MAÇI BİZİM HESAPLARIMIZI ALT ÜST ETTİ diyor..
110 MİLYON EUROLUK BİR HESAP ORTADAYKEN,
ACABA BAŞKAN POLAT NASIL BİR HESAP YAPTI..
http://turkspor.net/default.asp?o=1&id=61245
Screw you guys, I'm goin' home
Oh be. Elano'yu satamayalım da kaybetmeyelim şu adamı. Ben anlamıyorum bizim maddi açıdan sıkıntımız yok ki. Mehmet'i 5e sattık 4'e Cana'yı aldık Keita'yı 8e sattık 3.5'a Pino'yu aldık, Kewell'la yeniden anlaştık; Ali Turan,Mehmet Batdal,Serdar Özkan bedavaya geldiler Musa'yı da 450K €'ya aldık. Emre Güngör, Uğur Uçar'ın satışlarından para kazandık. Şuanda 5 M €'luk bir kazancımız var transferden ama bu takımın hiç mi bütçesi yoktu sezon başında. Şuan toplamda bir 10 M €'muz yok mu yani ? Hiç mi paramız yok da Elano'yu satmaya uğraşıyoruz anlamıyorum..
Bu arada haberi de yeni gördüm eğer 137 M $ girmişse gerçekten 70'i de birleşmeye gittiyse bu net olarak bize kalan 30-40 Milyon € eder ( dolar değil € ). Bunun 10-15'ini ayıramıyorlar mı transfere. 2 tane kaliteli adam getiremiyor mu bu kulüp ? Nasıl başarı bekliyorlar ki sonra akıl var mantık var ya. Bindik bi alamete gidiyoz kıyamete yani benden söylemesi sonumuz pek hayırlı değil. 4 senedir Şampiyonlar Ligi'ne katılamıyoruz. Bu sene de katılmayız alıştık ne de olsa (!)
Adnan Polat sadece 5 trilyonumuz var demişti bu sezon transfere ayıracak. 5 trilyon yaklaşık 2.5 M € birde 5 M € kaynak yaratıldı. 7.5 M € paramız var.