1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Adebayor'un Türkiyeden herhangi bir takıma geleceğini düşünmyorum.Ayrıca bonservisi ve yıllık alacağıyla maliyeti gerçekten çok fazla.

Robinho daha olağan bir transfer gibi gözüküyor.Schuster bu transferde başrolü oynayabilir.Manchester City satın alma opsiyonlu kiralık şekilde çok rahat verebilir Robinho'yu.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Beşiktaş'ın Mehmet Aurelio ile ilgilendiği duyumu var.Bir bilgisi olan var mı bu konuda?
    Evet,var.Aslında Aurellio'yu geçen sezon başına kadar çok istiyordum Beşiktaş'ta görmeyi ama uzun süreli sakatlığı,alırsak Fenerbahçe'ye ödenecek ücret falan açıkcası eskisi kadar etki yaratmadı ismini duyunca.Ama alınırsa türk statüsü nedeniyle iyi bir transfer olur yinede diye düşünüyorum.

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Adebayor'un Türkiyeden herhangi bir takıma geleceğini düşünmyorum.Ayrıca bonservisi ve yıllık alacağıyla maliyeti gerçekten çok fazla.

Robinho daha olağan bir transfer gibi gözüküyor.Schuster bu transferde başrolü oynayabilir.Manchester City satın alma opsiyonlu kiralık şekilde çok rahat verebilir Robinho'yu.
    Robinho'yu bonservisiyle,Adebayor'u kiralık olarak istiyormuşuz.Bu oyuncuların ücretlerini biz karşılamayacağız.(Zaten karşılayamayız) Bize gelmeyi kabul ederler mi orası sıkıntı.Robinho'nun kabul edebileceğini düşünüyorum Schuster faktöründen dolayı ama Adebayor konusunda çok ümitli değilim açıkcası.2'sini alabilsek müthiş bir iş başarmış olur gerçekten yönetimimiz.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri