yazdıklarımı tekrar okursan ben bir çeşit güven oylaması dedim.Originally Posted by paco
yani tüm üyelerin oyunu alır da seçimi kazanırsa güven tazelemiş olacak o manada.
başkan adayının çıkmamasını da herkesin 100. yılda klubün başında Aziz Yıldırım'ı görmek istemesidir. Saran olayına gelince 100. yıl nedeniyle ceza almış tüm üyeler genel kurulda affedilecek. bunu hem Başkan hem de Divan Kurulu başkanı söyledi. Sadettin Saran geçekten başkanlığı istese 1 aylık süre içersinde ekibini kurar projelerini hazırlar seçime hazırlanırdı. Ha ceza kalmazsa da çıkar kamuoyuna benden korktukları için söz verdikleri cezayı kaldırmadılaar derdi.
benim şahsi görüşüm Sadettin Saran da 100. yılda başkan olmak istemiyordu. çünkü 100. yılda başkanlık Aziz Yıldırım'a yakışıyor...
bir de eğer birlik sağlanırsa 100. yılda başarı gelebilir. Aziz Yıldırım görevi bıraktığını söyledikten sonra camiada bir kenetlenme oldu. eğer yönetim muhalefetle iyi ilişkiler kurarsa 100. yılda takıma tüm caima koşoulsuz destek verirse 100. yılda başarı yakalayamak için bir sebeb göremiyorum ben...