VEEE KUPA FENER'İN !
VEEE KUPA FENER'İN !
Last edited by yuksel824 : 04.Ağustos.2010 at 00:03
Tavsiye olarak; save dosyanı koyabilirsin buraya ve tüm olay çözülür ki bunu yapmak zorunda da değilsin devam edebilirsin ama koymadığın sürece herkesin kafasında bir soru işareti olacaktır.
Biz günümüzün %70'ini bu siteye ayırıyoruz siz beni hilecilikle suçluyorsunuz gerçekden yazık..
Kimseden çekindiğim birşey yok buyrun save dosyası böyle düşünmeniz beni kırdı açıkcası.
biz de günümüzün büyük kısmını buraya harcıyoruz.. (stickdust eski üyeliğim )
Şüphelenmemiz gayet normal diye düşünüyorum.
save dosyasıyla birlikte şüpheler ortadan kalkar..
<<< konuyla ilgisi yok ama birşey soracağım ortak kariyer yaparken menejer ekledikten sonra mı diğer sunucuya bağlan diyecez yoksa ekleme ekranındayken?>>>
gardaşlar bilen varsa lütfen cevap versin online nası oynucaz kısaca anlatıverin hamacimizi falan kurduk ağları ekledik serverim ama gerisini getiremioz bide rusya ligini seçmek zorundamıyız diğer sunucuya bağlan menejeri ekledikten sonramı yoksa ekleme ekranında bekliyecezmi cevap verirseniz çok bahtiyar olurum![]()
Fazla online oynamadım ama bildiğim kadarıyla şimdi diyelim ikimiz oynuyoruz oyunu ben kurdum hamachiden ikimizde aynı ağdayız ben oyunu kurdum sende hamachi ip'mi kopyaladın menejer açmadan önce yani oyuna giriş ekranı varya yeni oyun kayıtlı oyunlar falan yazıyor alltta ağ bağlantıları yazar oyun ingilizceyse network yazar ordan halledilecek.yani sorunun cevabı menejer eklemeden önce arkadaşının oyununa giriceksin bağlanıldıgında menejer sayfası açılcak zaten umarım anlatabilmişimdir
<<< konuyla ilgisi yok ama birşey soracağım ortak kariyer yaparken menejer ekledikten sonra mı diğer sunucuya bağlan diyecez yoksa ekleme ekranındayken?>>>gardaşlar bilen varsa lütfen cevap versin online nası oynucaz kısaca anlatıverin hamacimizi falan kurduk ağları ekledik serverim ama gerisini getiremioz bide rusya ligini seçmek zorundamıyız diğer sunucuya bağlan menejeri ekledikten sonramı yoksa ekleme ekranında bekliyecezmi cevap verirseniz çok bahtiyar olurum![]()
aha bizim gardaşlar buraya da yazmışlar
the save game cannot be loaded hatası.. (save game için hata verdi. Sorun ben de mi anlamadım )
helal ya valla harika maçlar çok güzel skorlar mahalle maçı gibi gelene çakmışın tebrikler
thierryhenry
yardımcı olabildiysem ne mutlu
stan
çok teşekkürler arkadaşlar kanat önerilerinizi bekliyorum AML ve AMR 72 M bütçe var
çok ilginç. gerçekten.
İlk sezonda fenerle şampiyon olma "HER KULVARDA"
ilginç olan bıu.
Asla seni suçlamıyorum ama, şampiyonlar liginde o kuralar, Real Madrid maçı ve tüm kulvarlarda şampiyonluk. İkginç. Bende Galatasaray'la Şampiyonlar ligini aldım ama 3. senede ve 2. senede inanılmaz rakipler çıktı karşıma. İlk sene olması birde büyük kısmını yenilemişsin takımın. Kadro uyumu mutlaka düşmüştür. Bana garip geldi.
Arkadaşım ben sana hile yaptın demiyorum istersen yapabilirsinde kuralar şans işi değilmi bu konuda üstüne gelmenize gerek yok.
Cümleyi tam anlamadım.
Bizim için mi bişey diyosun ?
Eğer diyosan üzerine gitmiyoruz ki sadece görüşlerimizi belirttik.
Ayrıca Save de görüntüler gelmiyo sorun var.
Doğru haklısın yapabilir.
Ama 1. si bi insan hileyle nası zevk alır gerçekten kafam almıyo.
2. si hile yaparak bizi kandırmış oluyo ki bu bize yapılan bi ayıptır.
beyler kariyeri ne hale getirdiniz Save game isteyen özelden istesin kariyer kirlenmesin![]()
Ya en ufak hile yapan en ......... ........... ...... illahi bunu mu dedirtmek istiyorsunuz sanki konyasporla şl almışım ya koskoca fenerbahçe gereksizleri kovdum adam gibi adamları getirdim iyi antreman programı ve güzel bi taktik 12 yeni yardımcı antrenör getirdim zaman kaybı olmasın diye detaylara girmedim eşek gibi sabahdan akşama kadar aynı sayfada F5 yapıyorumki km'lerce uzaktaki tanımadığım forumdaşlarım ne yazmış bunce emeğe karşı her sabah aynı heyecanla açıyorum siteyi ama böyle yorumları görünce kahr oluyorum.save'yide koydum açıklamayıda yapdım. de jong,agüero,ömer toprak,gervinho yu aldım gagoyu gönderdim bunları flaş geçicekdim ama emeğime yazıklar olsun hilecilikle suçlanmak aklımın ucundan bile geçmezdi bu kadar yüklenme yeter bana kariyerin kapatılmasını istiyorum.
ya arkadaşım şimdi abartmana gerek yok.
biz görüşlerimizi yazdık.
yani şimdi yeni bi tartışma aömak için söylemiyorum ama yani agüero yu ilk sezonda almak bile çok büyük bişey.hem diyosun fenerbahçe büyük bi takım.tamam fener büyükde barcelona-chelsea-real madrid çok çok büyük takımlar.ve sen bunları 4-0 / 3-1 yeniyosun.
Bide save dosyasında görüntüler gelmiyo.
o yüzden pek inceleyemedim.
ama görüşlerimiz bunlar.sen istediğini yaparsın kariyer senin.
kimse yazmıyo diyodun bu saatte ne kadar aktif kariyerin var bizemkine bakan bile yok![]()