Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 ile 150 arası toplam 210 sonuç

Konu: İlk Sezonda Tüm Kupaları Aldık! |Fenerbahçe| [2. Sezondayız]

VEEE KUPA FENER'İN !

Last edited by yuksel824 : 04.Ağustos.2010 at 00:03

Tavsiye olarak; save dosyanı koyabilirsin buraya ve tüm olay çözülür ki bunu yapmak zorunda da değilsin devam edebilirsin ama koymadığın sürece herkesin kafasında bir soru işareti olacaktır.

Biz günümüzün %70'ini bu siteye ayırıyoruz siz beni hilecilikle suçluyorsunuz gerçekden yazık..

Kimseden çekindiğim birşey yok buyrun save dosyası böyle düşünmeniz beni kırdı açıkcası.

Quote Originally Posted by yuksel824 View Post
    Biz günümüzün %70'ini bu siteye ayırıyoruz siz beni hilecilikle suçluyorsunuz gerçekden yazık..

Kimseden çekindiğim birşey yok buyrun save dosyası böyle düşünmeniz beni kırdı açıkcası.
    biz de günümüzün büyük kısmını buraya harcıyoruz.. (stickdust eski üyeliğim )
    Şüphelenmemiz gayet normal diye düşünüyorum.

save dosyasıyla birlikte şüpheler ortadan kalkar..

Quote Originally Posted by metaLwrath View Post
    biz de günümüzün büyük kısmını buraya harcıyoruz.. (stickdust eski üyeliğim )
    Şüphelenmemiz gayet normal diye düşünüyorum.

save dosyasıyla birlikte şüpheler ortadan kalkar..
    paylaştım save'yi inceleyin ne duruyorsunuz?

<<< konuyla ilgisi yok ama birşey soracağım ortak kariyer yaparken menejer ekledikten sonra mı diğer sunucuya bağlan diyecez yoksa ekleme ekranındayken?>>>

mehmetmaviS Misafir

gardaşlar bilen varsa lütfen cevap versin online nası oynucaz kısaca anlatıverin hamacimizi falan kurduk ağları ekledik serverim ama gerisini getiremioz bide rusya ligini seçmek zorundamıyız diğer sunucuya bağlan menejeri ekledikten sonramı yoksa ekleme ekranında bekliyecezmi cevap verirseniz çok bahtiyar olurum

Quote Originally Posted by mehmetmaviS View Post
    gardaşlar bilen varsa lütfen cevap versin online nası oynucaz kısaca anlatıverin hamacimizi falan kurduk ağları ekledik serverim ama gerisini getiremioz bide rusya ligini seçmek zorundamıyız diğer sunucuya bağlan menejeri ekledikten sonramı yoksa ekleme ekranında bekliyecezmi cevap verirseniz çok bahtiyar olurum
    Fazla online oynamadım ama bildiğim kadarıyla şimdi diyelim ikimiz oynuyoruz oyunu ben kurdum hamachiden ikimizde aynı ağdayız ben oyunu kurdum sende hamachi ip'mi kopyaladın menejer açmadan önce yani oyuna giriş ekranı varya yeni oyun kayıtlı oyunlar falan yazıyor alltta ağ bağlantıları yazar oyun ingilizceyse network yazar ordan halledilecek.yani sorunun cevabı menejer eklemeden önce arkadaşının oyununa giriceksin bağlanıldıgında menejer sayfası açılcak zaten umarım anlatabilmişimdir

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

<<< konuyla ilgisi yok ama birşey soracağım ortak kariyer yaparken menejer ekledikten sonra mı diğer sunucuya bağlan diyecez yoksa ekleme ekranındayken?>>>

aha bizim gardaşlar buraya da yazmışlar

the save game cannot be loaded hatası.. (save game için hata verdi. Sorun ben de mi anlamadım )

Fazla online oynamadım ama bildiğim kadarıyla şimdi diyelim ikimiz oynuyoruz oyunu ben kurdum hamachiden ikimizde aynı ağdayız ben oyunu kurdum sende hamachi ip'mi kopyaladın menejer açmadan önce yani oyuna giriş ekranı varya yeni oyun kayıtlı oyunlar falan yazıyor alltta ağ bağlantıları yazar oyun ingilizceyse network yazar ordan halledilecek.yani sorunun cevabı menejer eklemeden önce arkadaşının oyununa giriceksin bağlanıldıgında menejer sayfası açılcak zaten umarım anlatabilmişimdir
    ÇOk teşekkürler

Nesil
    2006
    Yer
    kocaeli

helal ya valla harika maçlar çok güzel skorlar mahalle maçı gibi gelene çakmışın tebrikler

thierryhenry

yardımcı olabildiysem ne mutlu

stan

çok teşekkürler arkadaşlar kanat önerilerinizi bekliyorum AML ve AMR 72 M bütçe var

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Quote Originally Posted by Rick Nelson View Post

the save game cannot be loaded hatası.. (save game için hata verdi. Sorun ben de mi anlamadım )
    Bende de veriyo.
    Bencede herkesin kafasında bi soru işareti var.Başka bişey demiyorum

çok ilginç. gerçekten.

Quote Originally Posted by Lorik Cana19 View Post
    çok ilginç. gerçekten.
    ilginç olan ne arkadaşım incele saveyi?

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

İlk sezonda fenerle şampiyon olma "HER KULVARDA"
    ilginç olan bıu.

Nesil
    2006
    Yer
    kocaeli

thierryhenry

yardımcı olabildiysem ne mutlu

stan

çok teşekkürler arkadaşlar kanat önerilerinizi bekliyorum AML ve AMR 72 M bütçe var

taktiğin ne bizede yardımcı olurmusun bu sene benim içinde çok önemli

Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post
    İlk sezonda fenerle şampiyon olma "HER KULVARDA"
    ilginç olan bıu.
    şuna başarı deseniz ve onca emeğe pişman ettirmeseniz?

ilginç olan ne arkadaşım incele saveyi?
    Asla seni suçlamıyorum ama, şampiyonlar liginde o kuralar, Real Madrid maçı ve tüm kulvarlarda şampiyonluk. İkginç. Bende Galatasaray'la Şampiyonlar ligini aldım ama 3. senede ve 2. senede inanılmaz rakipler çıktı karşıma. İlk sene olması birde büyük kısmını yenilemişsin takımın. Kadro uyumu mutlaka düşmüştür. Bana garip geldi.

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Quote Originally Posted by Lorik Cana19 View Post
    Asla seni suçlamıyorum ama, şampiyonlar liginde o kuralar, Real Madrid maçı ve tüm kulvarlarda şampiyonluk. İkginç. Bende Galatasaray'la Şampiyonlar ligini aldım ama 3. senede ve 2. senede inanılmaz rakipler çıktı karşıma. İlk sene olması birde büyük kısmını yenilemişsin takımın. Kadro uyumu mutlaka düşmüştür. Bana garip geldi.
    katılıyorum.o kadar takımı bide özellikle Real maçı için.

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Arkadaşım ben sana hile yaptın demiyorum istersen yapabilirsinde kuralar şans işi değilmi bu konuda üstüne gelmenize gerek yok.

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Cümleyi tam anlamadım.
    Bizim için mi bişey diyosun ?
    Eğer diyosan üzerine gitmiyoruz ki sadece görüşlerimizi belirttik.
    Ayrıca Save de görüntüler gelmiyo sorun var.

Quote Originally Posted by stan View Post
    taktiğin ne bizede yardımcı olurmusun bu sene benim içinde çok önemli

buyur hocam ilk başlarda bunu kullandım

daha sonra fazla beraberlik almaya başlayınca değiştirdim 4 defans 2 mc 1 amr 1 aml 2 st yapdım sonra resimi koyarım taktiğin

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Cümleyi tam anlamadım.
    Bizim için mi bişey diyosun ?
    Eğer diyosan üzerine gitmiyoruz ki sadece görüşlerimizi belirttik.
    Ayrıca Save de görüntüler gelmiyo sorun var.
    yok ya kişisel sölemiyorum adam hile yapabilir kendi bireysel kariyeri sonuçta

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Doğru haklısın yapabilir.
    Ama 1. si bi insan hileyle nası zevk alır gerçekten kafam almıyo.
    2. si hile yaparak bizi kandırmış oluyo ki bu bize yapılan bi ayıptır.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

beyler kariyeri ne hale getirdiniz Save game isteyen özelden istesin kariyer kirlenmesin

Ya en ufak hile yapan en ......... ........... ...... illahi bunu mu dedirtmek istiyorsunuz sanki konyasporla şl almışım ya koskoca fenerbahçe gereksizleri kovdum adam gibi adamları getirdim iyi antreman programı ve güzel bi taktik 12 yeni yardımcı antrenör getirdim zaman kaybı olmasın diye detaylara girmedim eşek gibi sabahdan akşama kadar aynı sayfada F5 yapıyorumki km'lerce uzaktaki tanımadığım forumdaşlarım ne yazmış bunce emeğe karşı her sabah aynı heyecanla açıyorum siteyi ama böyle yorumları görünce kahr oluyorum.save'yide koydum açıklamayıda yapdım. de jong,agüero,ömer toprak,gervinho yu aldım gagoyu gönderdim bunları flaş geçicekdim ama emeğime yazıklar olsun hilecilikle suçlanmak aklımın ucundan bile geçmezdi bu kadar yüklenme yeter bana kariyerin kapatılmasını istiyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

ya arkadaşım şimdi abartmana gerek yok.
    biz görüşlerimizi yazdık.
    yani şimdi yeni bi tartışma aömak için söylemiyorum ama yani agüero yu ilk sezonda almak bile çok büyük bişey.hem diyosun fenerbahçe büyük bi takım.tamam fener büyükde barcelona-chelsea-real madrid çok çok büyük takımlar.ve sen bunları 4-0 / 3-1 yeniyosun.
    Bide save dosyasında görüntüler gelmiyo.
    o yüzden pek inceleyemedim.
    ama görüşlerimiz bunlar.sen istediğini yaparsın kariyer senin.

Nesil
    2006
    Yer
    kocaeli

kimse yazmıyo diyodun bu saatte ne kadar aktif kariyerin var bizemkine bakan bile yok

ya arkadaşım şimdi abartmana gerek yok.
    biz görüşlerimizi yazdık.
    yani şimdi yeni bi tartışma aömak için söylemiyorum ama yani agüero yu ilk sezonda almak bile çok büyük bişey.hem diyosun fenerbahçe büyük bi takım.tamam fener büyükde barcelona-chelsea-real madrid çok çok büyük takımlar.ve sen bunları 4-0 / 3-1 yeniyosun.
    Bide save dosyasında görüntüler gelmiyo.
    o yüzden pek inceleyemedim.
    ama görüşlerimiz bunlar.sen istediğini yaparsın kariyer senin.
    95 M 48 ay taksit 29 M peşin yani serbest kalma maddesine göre aldım 124 M toplam hile olsa sivasa niye yeniliyim giresunla chelseayla berabere kalim

Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Mesaj Yetkileri