YA PAntelic, Makukula vs. derken şaka maka alamayacaklar heralde.. Bizde de ses yok.. Bakalım ne olacak![]()
YA PAntelic, Makukula vs. derken şaka maka alamayacaklar heralde.. Bizde de ses yok.. Bakalım ne olacak![]()
Bizim icin buyuk gun bugun
Pantelicin menajeri ile kampta gorusulcek bakalim ne sonuc cikcak. Bonservisiz futbolcu .
Kendisi icin biseye demek yok gerci ama deli bi adam en cok bize bu tarafi uyacak galiba![]()
Pantelicte olmadi![]()
Baskan yeni aciklamasinda Brezilyadan 1 Ingiltereden 1 sirbistandan 1 olmak uzere 3 milli futbolcu varmis gundemde. brezilyali Umit milli takimda oynuyormus.
Ingiliz milli forvet Emile Heskeyden baskasi olamaz. Peter Crouchu veya Wayne Rooneyi getircek degilizya. Darius Vassel olmasindaAndrew Johnsonuda isterim Fulhamdan
Sirp olanda Mrjida miydi neydi ismi kesin odur![]()
Heskey tecrübesi ile iş yapar bu Ligde.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Iyice sogudum, tamam kadro cok guzel iyide yeni bi heyecan yaratcak biri lazim. Kombine anca oyle satilir
Utaka ve Guilermo Franco isimleri geçiyor bugün gazetede.
Franco'nun West Ham ile sözleşmesi bitmiş ve serbest kalmış.Bonservis bedeli ödenmeyecek olması güzel gözükebilir ama 34 yaşında olduğunu düşündüğümüzde Trabzonspor'a uzun süreli fayda sağlayamayacağını görüyoruz.Ne kadar doğru olur tercih edilmesi tartışılır.
Utaka Portsmouth'ta 65 maça çıkmış ve 7 gol atmış.Düşük bir grafiği var ama bu Türkiye'de de aynı olacağını göstermez.Hızlı,süratli bir oyuncu olması nedeniyle gol sayısını Türkiye'de yükseltebilir.
Trabzonspor'un sirti donuk oynayabilecek bir oyuncuya ihtiyaci var bence, bu isim Utaka olamaz. Makukula bence Trabzonspor'un tam aradigi adam, neden birkac milyon euro icin bu kadar sorun yaratiliyor anlamiyorum, basari istiyorsan risk alacaksin acikcasi. Risk almazsan da Umut'la, Murat Tosun'la, Burak Yilmaz'la bir 20 sene daha sampiyonluk beklersin.....
Heskey Türkiye'ye kesinlikle gelmez daha dogrusu Ingiltere disina cikacagini sanmiyorum. Pantelic zor bildigim kadari ile Schalke'de cok ciddi bir sekilde adamla ilgileniyor. Trabzon 3-5 ne gerekliyse vermeli Makukula icin, o adam bu ligde cok is yapar gecen senede gördük yaninda Colman,Alanzinho,Yattara,Gabric gibi adamlar oldugunda cosacagini düsünüyorum.
Maku artik gundem disi ayni sekilde pantelictende vazgecildi. Yunan basinina gore samaras bizi reddetmis . Sadri dun 3 bugun 4 forvetle gorusuyoruz diyor
her sabah kakıp acaba bizimkiler transfr yaptımı diye internei başına geçiyorum ve hüsran hüsrantransfer listesindeki fred brezilyada yıldızlaşıyo frede yoğunlaşmamalılar.trabzon şu anda isimsiz bir forvet alacak kadar lüksü yok.canım çok sıkılıyo umut bulutun liege maçında kaçırdıklarını gördükten sonra antidepresan ilaçlar içmeye başlıcaz yeni sezonda herhalde
![]()
Koevermans alınacak bu iş bitecek.
Cevap bekleniyor.
trabzonpsor kimi alırsa alsın umrumda değil artık.bunu neye dayanarak söylüyorum.a.sebatspor trabzonspordan 4 tabe oyuncuyu kiralık istedi bu oyuncular geçen sene karadenizsporda oynamıştı.bu oyuncuları istedi trabzonspor vermedi ve bu oyuncular karadeniz dışındaki takımlara satıldı sana yazıklar olsun trabzonspor.bi zamanlar ciğerindi bu takım senin ama son 3 yılda dışlandı sayende.gidip kimi alırlarsa alsınlar umrumda değil büyük takım olmak sadece kupa kazanmak ile eşdeğer değil.sen küçüldün trabzonspor malesef..........
transfer haberlerine bunu yazdım ama ne yapıyım çok doldum kusura bakmayın arkadaşlar....
altidore için villareal ile 1+1 yıllık kiralık anlaşması yapılmış.altidore trabzonu görüp karar vercem demiş.bu haberde bordo mavi net forumunda dolaşan ciddi bir haber.........
Herhalde bir yari GS'de bir yari TS de oyniycak Altidore, GS ile anlastigina dairde cok ciddi iddaalar var
4 büyüklerden herkesle adı çıktı bu adamın.
Altidore'da sona doğru
Uzun zamandır forvet arayışlarını sürdüren Trabzonspor, bir süredir ilgilendiği ABD Milli Takımı'nın forveti Jozy Altidore'nin transferinde önemli aşama kaydetti.
Bonservisi Villareal'de bulunan ancak geçtiğimiz sezon Hull City'de kiralık olarak forma giyen 20 yaşındaki oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmayı düşünen Bordo - mavililer, Altidore'yi Trabzon'a gelmeye ikna etmeye çalışıyor. Bu arada Trabzonspor'un Altidore dışında da bir çok futbolcuyla temas halinde olduğu ve 2 Ağustos'taki sezon açılışına kadar bir transferi sonlandırmaya kararlı olduğu belirtildi.
Kaynak : DHA
So what?
Saike
hadi bakalim hayirlisi.. gece hayatina düskün bir oyuncu degilse trabzonu tercih eder niye etmesinki.. trabzon sehri gayet güzel temiz bir sehir..
Trabzon'u pek çekici bulmaz açıkcası İspanya'dan yada diğer Avrupa ülkesinden gelen futbolcu ve antrenörler. Şu an Trabzon'un kadrosunda bulunan isimlere baktığımızda ya Afrikalı ya Güney Amerika yada Avrupa'nın daha düşük seviye ülkelerinden futbolcular görüyoruz. Zaten diğer oyuncular kaçıyor genelde Trabzon'dan. Yada zorla kaçırılıyorlar ( bkz. Gökdeniz , Fatih Tekke'nin evleri işyerleri arabaları kurşunlandı ) O yüzden Amerika'lı bir adamı hele Villarreal gibi bir takımdan Trabzon'a getirmek imkansız.
Villarreal sanırım küçük bir kasaba.. Bence gelebilir.
50 bin kişilik bir kasaba ama hayat şartları tabiki Türkiye'den çok daha iyi.
Trabzon'u beğensin veya beğenmesin bence bizim ihtiyacımız olan tarzda bir adam degil.
adam buldun da tarzi kaldi
Trabzonspor, Fred'i almış diyorlar. Radyospor'daki bir sunucu yayında söyledi ne kadar doğrudur bilemem ama ayrıntılar yarın Fotomaç'ta diyerek noktaladı![]()
Ha o zaman kesin yalandır..
Trabzon'a bir DEV!
İngiliz Daily Mail gazetesi, İngiltere Premier Lig takımlarından Bolton'da forma giyen defans oyuncusu Danny Shittu'nun Trabzonspor'a çok yakın olduğunu iddia etti.Haberde, Bolton Teknik Direktörü Owen Coyle'un yeni sezonda Nijeryalı oyuncuyu düşünmediği belirtilirken, Bordo-Mavili ekibin 29 yaşındaki oyuncuya yıllık 1 milyon Sterlin ödeyeceği ifade edildi.
2010 Dünya Kupası'nda Nijerya Milli Takımı'nda bulunan ve 3 maç oynayan Shittu, geçen Mayıs ayında Kayserispor ile görüşmek için Türkiye'ye gelmişti, ama anlaşma sağlanamamıştı.
sporx.com
Shittuyu biz getirdik fakat şota istemedi geri yollandı trabzonunda alacağını sanmıyorum
Turkiyeye geldim gittim 1 hafta oldu yine forvet yok![]()
Hergun bi Umutla bekliyoruz forvet transferini
Umut fakirin ekmegi
FOREVER UMUT BULUT
Beyler gabirici kayserinin kiralayacağı haberleri çıktı ne derece doğru bilgisi olan?