Sayfa 31 / 68 İlkİlk ... 21293031323341 ... SonSon
901 ile 930 arası toplam 2020 sonuç

Konu: Bursaspor Transfer Haberleri | Stoch ve Hosogai

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yok, benim Bursa'ya antipatim çok önceden, şampiyonlukla alakalı değil.

İşte kadrolarını korumaları çok iyi, bir kaç tavkiye de üst düzey olsaydı (yıldız çok para isteyen demiyorum) avrupada daha iyi olabilirlerdi. Avrupada oynamak kolay değil, bunu da en iyi bilen isimlerden birisi Ertuğrul Sağlam, ona göre mutlaka düşünüp almıştır bu isimleri ama ben bu gelen oyuncuların da ilk tercihler olduğunu sanmıyorum, mutlaka daha iyi isimler de istenmiştir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Leonel Nunez Bursa`da
    13 Ekim 1984 Doğumlu Leonel Nunez bu sabah Bursa`ya gelerek Acıbadem Hastanesi`nde sağlık kontrolünden geçti. Arjantinli futbolcunun kulübümüzle bugün yapılacak görüşmeler sonrası imza atması bekleniyor.
    Arkadaş bu adam bana benziyor bu sene Bursalıyız .

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Tablo gibi adam. Açık Arttırmaya sok paraya para demezsin
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nistelrooy geliyor

Quote Originally Posted by Lorik Cana19 View Post
    Nistelrooy geliyor
    Yorumsuz

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Nistelrooy geliyor
    Yanında Trochowski ve Rincon geliyormuş .Sallama duyumla olmaz yada fotogol filan takip etme .

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Nistelrooy geliyor
    Duyum mu aldın hemde yönetime yakın birinden

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Dünyaca ünlü Hollandalı golcü perşembe günü geliyor...

Bursaspor kulislerinde Ruud Van Nistelrooyun perşembe günü Bursada olacağı dedikoduları şehri kasıp kavuruyor.

Bursasporlu taraftarla ait olan internet sitesi bursasporluyuz.net‚ Ruud van Nistelrooy için Bursada bir otelde rezervasyon yapıldığını ve Hollandalı yıldızın perşembe günü Bursaspor tesislerine geleceğini duyurdu.

Haberin altında "Haber başlığında olduğu gibi iddia olan bu haberin gerçeklik payını tam net bilmemekle beraber olması durumunda Bursaspor camiasına büyük bir hava katacağı aşikardır" denildi.

BURSA / AHT
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Eğer doğruysa harikulade bir transfer olur valla..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ben inanmıyorum.. zaten aldık yani bir forvet oyuncusu.. gelse bile istemem açıkçası
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sercan'ı satıyorlar demek yeni bir forvet daha alırlarsa.

Bana göre Bursa'nın transferleri o kadar da kötü değil. Ertuğrul hoca boşa adam almaz. Bu sene aldıkları yabancılarının hepsinden de zaman zaman Bursa oldukça iyi verim aldı.

Bu sene alınanlar da nokta transfer gibi duruyor. Bursa bu seneyi en kötü ilk 4'ün içinde geçirirse artık Türk futbolu " bir büyük daha " kazanmıştır diyebiliriz.

Not: Bursa'nın büyüklüğünü tartışmayalım, 4 büyüklerden bahsediyorum birçok kez şampiyon olmaktan vs.

Bursa bunu da başaracaktır bence bu sene.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nistelrooy mu noluyo bu lige arkadaş

Birisi bir laf atıyo inanıyonuz hemen sizde Kim verecek Nistelrooy'a o kadar para.

Nunez ve Stepanov'un imza töreninden geliyorum şimdi. Nunez fotoğraflarda göründüğü gibi kilo sorunu falan yok

Bursaspor bring in Núñez from Independiente

Bursaspor continue to sign Argentinian players ahead of making their UEFA Champions League debut, with CA Independiente forward Leonel Núñez the latest addition.

Bursaspor bring in Núñez from Independiente
    Leonel Núñez, pictured in Independiente colours, has arrived for a second stint in European football

http://www.uefa.com/uefachampionslea...l?cid=PULSE_TW

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sercan'ın Beşiktaş'a gidebileceği yönünde haberler var.. Kulübe yakın olanlar bunu doğrulayabilir mi?

Quote Originally Posted by HooijDonk07 View Post
    Yanında Trochowski ve Rincon geliyormuş .Sallama duyumla olmaz yada fotogol filan takip etme .
    Kaynak var arkadaşım sen neyden bahsediyorsun ?
    Bursa Otelinde buluşma yapılacakmış. İster inanın, ister inanmayın.

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Sercan'ın Beşiktaş'a gidebileceği yönünde haberler var.. Kulübe yakın olanlar bunu doğrulayabilir mi?
    Başkan 15 M € istemiş en son 12'ye inmiş. . .

Benim için hedef İstanbul değil !

Bursasporumuz'un başarılı Milli forveti Sercan Yıldırım transfer söylentileri ile ilgili Bursasporum.com'a çok özel açıklamalar yaptı.

Transfer söylentileri ile manşetlerden düşmeyen Sercan Yıldırım bugün ajanslara düşen ''Sercan Yıldırım Beşiktaş'ı istiyor'' şeklindeki haberlere tepki gösterdi.

Takımımızın genç yıldızı Sercan Yıldırım Bursasporum.com'a yaptığı açıklamada şu görüşlerine yer verdi ;

“Bu transfer haberlerinden bende çok fazla sıkıldım, defalarca Bursaspor’ da mutlu olduğumu, top toplayıcılıktan bugünlere geldiğim Şampiyon Bursaspor’ un oyuncusu olmanın gururunu yaşadığımı söylememe rağmen bence maksatlı bir şekilde yapıldığını düşündüğüm bu haberler beni ve kulübümüzü yıpratma amacı taşımaktadır. Tüm spor kamuoyu şunu çok iyi bilmelidir ki Şampiyon kulüp Bursaspor’ un oyuncusu olarak bu sene Şampiyonlar liginde Türkiye’ yi temsil etmenin onuru ve gururunu yaşamak varken yurtiçinden herhangi bir kulübe gitmek hedefleri olan bir sporcunun tercihi olamaz.

Çocukluğumdan bugüne sırtımdan çıkarmadığım Bursaspor forması ile daha çok yapacağım şey olduğunu düşünüyorum, Sercan Yıldırım eğer bir gün sırtına Bursaspor formasından farklı bir forma giyecekse bu forma ancak Avrupa’ nın önde gelen kulüplerinden birinin forması olacaktır dolayısı ile İstanbul benim için bir hedef değildir, hedefime ulaşmak için gerekli vizyon Bursaspor kulübünde fazlası ile mevcuttur.

Taraftarımızdan benim azımdan çıkmayan ve masa basında uretilen bu tip haberlere itibar etmeyip, hafta sonu şampiyon takım apoleti ile çıkacağımız olimpiyat stadında her zamanki gibi yanımızda olup bizi desteklemelerini rica ediyorum''

Bursasporum.com'un özel haberidir.Kaynak belirtilmeden kullanılamaz.

Hedefi Premiere League Sercan'ın. o yönde bir haber vardı geçen gün texas.org'ta. İnşallah bir ingiliz takımıyla eşleşiriz şl'de, gol atarım dikkat çekerim türünden birşeyler söylemiş

http://www.teksas.org/haber_oku.asp?haber=6966

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sercan Bursaspor'da kalacak gibi desenize yani

Sercan için Şampiyonlar Ligi çok önemli bir fırsat şu anda.İngiltere'ye gitmek istiyorsa bu platformda kendini göstermesi gerekiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

bence Nistelrooy'a gerek yok bursa'da. Servan , turgay ve yeni transfer var. mücadele gücüyle şampiyon olan bursa kendi ipini keser böyle bir trasnferle ileri uçtan prese başlayan bir sistem kurmuş durumda ertugrul hoca. kendi sistemini çökertir bu transferle. İnsua eğer batalla gibi çıkmazsa onun için de aynı şeyleri düşünüyorum... mücadele gücü yüksek olmayan oyuncular bursaspor'un oyun sistemini bozar
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ya zaten Nisterlrooy geçen gün avrupada oynadı yani avrupa da oynayamıcak, bu durumda gelmiş 35 yaşına yani saçmalık..
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Alırlarsa iyi iş yapar. Gayet iyi fiziği var fakat son durumu ne onu bilmiyorum tabi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Koevermans iyi transfer olur..

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Cristiano Ronaldo Out - Leonel Nunez İn

Böyle kartondan yapılmış bir karton üzerine yazılmış bir şey vardı. Gerçekten komiğime gitti ama inşallah yararlı olur. Güney Amerika konusunda en azından Brezilya'lı alınmayarak doğru tercih yapıldı. Arjantin'lilerde sanki biraz fazla oldu gibi ama inşallah Türk Futboluna yarar gösterirler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Koevermans süper transfer. Koevermans-Sercan ikilisi muhteşem olacak bence.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Herkesin tanıyıp bildiği Guiza ve Jo transferleri mükemmel transferlerdi o zaman.

Daha adam herhangi bir resmi maça çıkmamış, nasıl oynuyor görmemişiz, adını sapını bilmiyoruz diye fiyasko transfer oluyor. Sizi anlamak gerçekten güç. . .
    vallahi ben sampiyon olan bir takimdan daha taninmis oyuncular bekliyordum en azindan avrupa liglerinden 1-2 transfer bekliyordum fakat bursaspora arjantin pazari cok tatli gelmis adamlar sürekli arjantinden yabanci transferi yaptilar bu sene.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

DHA Milano'nun haberine göre, forvet hattını güçlendirmek isteyen Serie A ekiplerinden Lazio, Bursaspor'un golcüsüne kanca attı.

Kadrosundaki hücum oyuncuları Emilson Cribari ve Albano Bizzarri ile yollarını ayıran Lazio'nun gündeminde bu mevki için 3 ismin adı geçiyor.

İtalyan basınına göre, Beşiktaş'ın da gündeminde olan Hugo Almeida ve Kolombiyalı oyuncu Culma'yı transfer etmek isteyen Lazio, bu oyuncuları renklerine bağlayamazsa Bursaspor'un genç ismi Turgay Bahadır için girişimlere başlayacak.

İlginç.Sanırım Avusturya pasaportu olduğu için kontenjanı etkilemeyeceğinden Turgay'ı da düşünüyorlar.

Sayfa 31 / 68 İlkİlk ... 21293031323341 ... SonSon

Mesaj Yetkileri