Benim için hedef İstanbul değil !

Bursasporumuz'un başarılı Milli forveti Sercan Yıldırım transfer söylentileri ile ilgili Bursasporum.com'a çok özel açıklamalar yaptı.

Transfer söylentileri ile manşetlerden düşmeyen Sercan Yıldırım bugün ajanslara düşen ''Sercan Yıldırım Beşiktaş'ı istiyor'' şeklindeki haberlere tepki gösterdi.

Takımımızın genç yıldızı Sercan Yıldırım Bursasporum.com'a yaptığı açıklamada şu görüşlerine yer verdi ;

“Bu transfer haberlerinden bende çok fazla sıkıldım, defalarca Bursaspor’ da mutlu olduğumu, top toplayıcılıktan bugünlere geldiğim Şampiyon Bursaspor’ un oyuncusu olmanın gururunu yaşadığımı söylememe rağmen bence maksatlı bir şekilde yapıldığını düşündüğüm bu haberler beni ve kulübümüzü yıpratma amacı taşımaktadır. Tüm spor kamuoyu şunu çok iyi bilmelidir ki Şampiyon kulüp Bursaspor’ un oyuncusu olarak bu sene Şampiyonlar liginde Türkiye’ yi temsil etmenin onuru ve gururunu yaşamak varken yurtiçinden herhangi bir kulübe gitmek hedefleri olan bir sporcunun tercihi olamaz.

Çocukluğumdan bugüne sırtımdan çıkarmadığım Bursaspor forması ile daha çok yapacağım şey olduğunu düşünüyorum, Sercan Yıldırım eğer bir gün sırtına Bursaspor formasından farklı bir forma giyecekse bu forma ancak Avrupa’ nın önde gelen kulüplerinden birinin forması olacaktır dolayısı ile İstanbul benim için bir hedef değildir, hedefime ulaşmak için gerekli vizyon Bursaspor kulübünde fazlası ile mevcuttur.

Taraftarımızdan benim azımdan çıkmayan ve masa basında uretilen bu tip haberlere itibar etmeyip, hafta sonu şampiyon takım apoleti ile çıkacağımız olimpiyat stadında her zamanki gibi yanımızda olup bizi desteklemelerini rica ediyorum''

Bursasporum.com'un özel haberidir.Kaynak belirtilmeden kullanılamaz.