Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçı kim kazanır?

Voters
45. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

30 66.67%
  • Young Boys

11 24.44%
  • Beraberlik

4 8.89%
1 ile 30 arası toplam 284 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Young Boys | Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu 2.Maç

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

fenerbahçe futbol takımının toplam oyuncu değeri - 134 milyon euro.

young boys - 24 milyon euro.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    fenerbahçe futbol takımının toplam oyuncu değeri - 134 milyon euro.

young boys - 24 milyon euro.

İsviçre standartlarında 24 milyon euro... Aynı oyuncuları tam tekmil Türkiye ligine dağıtsak en az 60 milyon euro ederler. Yani bu rakamlar sunni... Uefa'nın merkezi İsviçre'de 1 milyona oynayan oyuncuyu biz istesek 5 milyon der. Tersini düşünelim: Bizim takımın 135 milyon euro oluşu da sunni... Çünkü bu oyuncular başka bir ülkede burada kazandıklarının yarısını kazanamaz. Hiçbirisi... Bu sebeple bu 135 milyon euroda aslında gerçek değerinin en az iki katı...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    İsviçre standartlarında 24 milyon euro... Aynı oyuncuları tam tekmil Türkiye ligine dağıtsak en az 60 milyon euro ederler. Yani bu rakamlar sunni... Uefa'nın merkezi İsviçre'de 1 milyona oynayan oyuncuyu biz istesek 5 milyon der. Tersini düşünelim: Bizim takımın 135 milyon euro oluşu da sunni... Çünkü bu oyuncular başka bir ülkede burada kazandıklarının yarısını kazanamaz. Hiçbirisi... Bu sebeple bu 135 milyon euroda aslında gerçek değerinin en az iki katı...
    kağıt üzerindeki durum bu abi.

değinmek istediğim nokta, aşırı derecede para harcayan, değerinin 2-3 katına futbolcu alan yönetimin başarısızlığı var. bunu göstermek istedim.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by goosfraba View Post

değinmek istediğim nokta, aşırı derecede para harcayan, değerinin 2-3 katına futbolcu alan yönetimin başarısızlığı var. bunu göstermek istedim.

O konuda sonuna kadar haklısın.

Bu turu geçmeyi en çok Aykut hocanın eli güçlensin diye istiyordum. Yoksa bu kadrodan -geçen yıl olduğu gibi, bu sezonda- pek bir şey beklediğim yoktu. Tek umudum alınacak radikal kararlar... Ama inşallah yönetim o konulara da burnunu sokmaz. Hocanın git dediği gider, kal dediği kalır.

Şu haliyle bu kadronun başına Morinhio'yu getirsen n'olur ki?

Bize düşen: Yılların günahlarını Aykut hocaya yüklemeyelim. Ona sahip çıkalım.

Mesaj Yetkileri