Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçı kim kazanır?
- Voters
- 45. You may not vote on this poll
-
Fenerbahçe
-
Young Boys
-
Beraberlik
-
05.Ağustos.2010, 05:21
Yönetime bugüne kadar toz kondurmadım. 2 tane son dakika şampiyonluğu kaçmasına, transferde onlarca hata yapılmasına rağmen, futbol şubesi son yıllarda rezalet şekilde yönetilmesine rağmen KULÜP bazından yönetim olarak gösterilen performans hep bizi gururlandırdı ama bugünden itibaren yönetime karşı en ufak bir desteğim yok, olamaz da. Yönetim derhal istifa etmelidir.
Aykut Kocaman'la da çözülecek iş değil bu. Yönetim ya istifa edecek, ya da FENERBAHÇE TARİHİNİN en radikal değişimini yapacak. Bu saatten sonra bu değişimi yapamayacağına göre tek çözüm istifa etmek.
Revizyon denildiğinde yedeklerle yollar ayrılmıştı. Radikal bir değişim senelerdir şartsa, sonucu ne olacaksa olsun bunu yapmalıydılar bugüne dek.
16 Mayıs günü kaçan şampiyonluk sonrası gönderilen futbolcu Ali Bilgin ve Deniz Barış. Küstürülen Güiza. Onun dışında gönderilen futbolcu yok.
Bu takımda Alex başta olmak üzere, Deivid, Cristian, Bilica, Colin Kazım, Önder gibi isimlerle derhal yollar ayrılmalı. Alex neden gönderilecek derseniz, radikal değişim için şart olduğundan ve Brezilyalılar'ın tamamıyla yolların ayrılması gerektğinde. Andre Santos hariç hepsi gönderilmeli.
Bizle dalga mı geçiliyor anlamıyorum, forma alıyoruz, maça gidiyoruz, futbol takımı her gün geriye gidiyor, mahalle takımını eleyemiyor. Böyle bir şey olamaz. Yazıklar olsun.
Mesaj Yetkileri