Niang ayrilmak istiyorsa marsiyal pek birsey yapamaz.
Niang ayrilmak istiyorsa marsiyal pek birsey yapamaz.
Gyan için 16.5 milyon deniyordu, Niang için 10 veririz kulübüne kalan 6.5 milyonuda biricik Ülkemin kalkınmasında kullanılır![]()
Niang için kulübün 8 istediği Fenerbahçe'nin 6 teklif ettiği de yazılıyor ama transfer gerçekleşse de net rakamı bilemeyeceğiz bence.
"YÜCE ATATÜRK"
Gyan 16.5 etmez diyoruz adamlar ülkenin kalkınmasından bahsediyor. Gyan Asamoah gerçekten 16.5 M € eden bir adam olsa verdiğiniz para helal olsun ama etmez kardeşim etmez. Gyan kazmanın teki. Bak Niang'da gelmek istiyor ona 16.5 verseniz kötü niyetli olmayan kimsenin sesi çıkmaz.
VE NİANG...
Fenerbahçe uzun süredir uğraş verdiği bitirici forvet transferini sonlandırmak üzere. Fransa'da son şampiyon Marsilya'nın kaptanı 31'lik Senegalli golcü Mamadou Niang ayrılık isteğini resmen duyurmuş durumda.
L'Equipe'in Çarşamba günkü baskısına konuşan Niang Marsilya'dan ayrılmak istediğini ve kulübün bu karara saygı duyacağını söylerken "Her zaman söylediğim gibi yeni heyecanları seviyorum. Fenerbahçe Türkiye'de çok popüler bir takım, Issier Dia da takım hakkında güzel şeyler söyledi. Marsilya için her zaman en iyisini yapmaya çalıştım, ruhumu bu takıma verdim kalbimin yarısı burada olacak" ifadelerini kullandı. Marsilya'dan ayrılacağını belirten Niang bu kararı bir "kariyer seçimi" olarak nitelendirirken futbol kariyeri bittikten sonra yaşamına Marsilya'da devam edeceğini de belirtti. Teknik direktör Didier Deschamps ve başkan Jean-Claude Dassier'in kendini bırakma gibi bir düşüncesi olmamasına ve bunu önceki gün net bir şekilde belirtmesine karşın tecrübeli golcü "Saygı duyacaklardır. Umuyorum bu transfere izin vereceklerdir" dedi.
SPORX
konu Gyan asamoah'tan taşmış sanırımtaşan yere geri getirelim de GS den uzaklaşılsın. Gyan Asamoah Dünya kupasında zirve yaptı ama hepimizde biliyoruzki milli takım performasnları çok fakrlı olyuor oyuncuların.çünkü orada hem vitrindeler hem de milli duygularla ve aynı dili konuşan oyuncularla sahadalar. farklı bir ortam yani. Fenerbahçe'ye gelirse neler yapılır bilinmez ama kulüp performansıyla değerlendirmek lazım. Niang daha kalite bir isim bence ama bakalım hangisini alabilirseniz hayırlı olsun deriz...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Gyan'ı manchester'ın falan istediğine inanmıyorum.öncelikle bir forvet kesin alınacak onu biliyoruz eğer konuşulan isimlerden biri alınacaksa Niang en iyi transfer seçeneği olacaktır.31 yaşında ama 3 sezon falan yüksek kapasite oynayabilir.Bizde o arada genç bi alternatif transfer ederiz Niang'a.Bunun dışında bize eğer genç Okan'ı oynatmayacaksa Aykut hoca Gökhan Gönül'e alternatif şart.Bunun dışında Lugano'nun çok büyük sorunu yoksa stoperlerimiz yeterli gibi geliyor bana.Keşke Bilica yerine Edu olsaydı içim daha rahat ederdi.Orta sahada Emre'ye alternatif şart yani ister ilk 11de emreyle oynuyacak ister yedek bekleyecek çok kaliteli olmasada o tarz bir oyuncuya ihtiyacımız var yoksa çok sıkıntı çekeriz Emre çok maç kaçırma potansiyeli olan bir oyuncu siniri ve sakatlanma ihtimalinin yüksek olmasıyla.Selçuk Cristian çok düz oyuncular hele birde birlikte oynadıklarında çekilmez oluyo onları seyretmek.Umarım bir an önce yapılır takviyeler yoksa yine yazık olacak bizlere,Aykut Kocaman'a
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Dün Akşam Ntv Sporda Gyan incelemesi yapıldı.Kariyeri hakkında.Udineseye gittikten sonra bir sene Seri B'de oynamış.O sene içerisinde Rusyadan bir takım istemiş Gyan gitmek istememiş.Sonrasında Udineseye Manchester Juventus teklif yapmış fakat Udinese kabul etmemiş.
Ntvspor da verilen haber buydu.Videoyu aradım ama bulamadım.
Carmelo 15
Lugano'nun çok ciddi bir sakatlığı yok.Ligde ilk hafta oynayacağımız M.P.Antalyaspor maçında oynamayacak sadece.Bir sonraki Şampiyonlar Ligi turunda ilk 11'de olur.
Gökhan Gönül'ün alternatifi zamanla Okan Alkan olacak.
Emre'nin yanına oynayacak bir tane transfer yapacağız gibi geliyor bana.Trabzon'dan Ceyhun veya Selçuk'u alsak çok güzel olur aslında.Güiza veya Deivid'ten birisi giderse genç bir yabancı olabilir bu bölgeye alınacak isim.
okan alkan sanırım genç bir isim geleceği var mı?
İşin gerçeği, tıpkı Bilica gibi Edu'da, Luciano'da, Yasin'de, Can Arat'ta, bir dönem stoper olarak kullanılan Deniz Barış'da, Önder Turacı'da, Servet Çetin'de... Hiçbirisi ama hiçbirisi Fenerbahçenin oyuncusu değildi. O bölgeye iki tane adam gibi stoperi bir araya getirip koyamadık. (Tomas nisbeten iyi bir savunmacıydı.) Luciano hücumda çok olumlu katkılar veriyordu ama savunması evlere şenlikti. Edu her ikili mücadelede savrulur, dağılırdı; kağıt helva gibi yumuşacıktı. Vesaire vesaire... Yani Bilica çok ama çok kötü, fakat Edu'da öyle hasreti çekilecek birisi değildi. Nedendir bilmem; 10 yıldır adam gibi güven verecek aynı kalitede iki stoperi bulup oraya monte edemedik. Kötünün iyileri vardı, bazıları savunma zafiyetlerini hücum katkısıyla telafi ederdi vs... Ama nedense savunmanın göbeği, arkaya ve araya atılan toplar... Uche'den bugüne kanayan yaramız... Her sene konuşulur ama bir türlü netice vermez.
Uche - Högh ikilisi gibi bir ikili bulmalıyız. Lugano çok iyi bir stoper, onun yanına daha çevik daha hızlı bir stoper bulabilsek tadından yenmez.
Programı bende izledim ama Ntvsporun her dediğinide gerçek olarak düşünecek değilim Gyan'ı ne yapsın manchestar yada o ayarda takımlar.10küsür milyona satmamışlar hatta sonrasında rennese 8e satıldıyani bana inandırıcı gelmedi ki o adamlar o zaman istiyolardıda şimdi daha büyük bi patlama yapan Gyan'ı neden hiç biri istemiyor.Her neyse konumuz bu değil sonuç olarak ben Gyan'a olumlu bakmıyorum ayrıca Eduardo'yu arsenal 9a sattı.o adam 9ken Gyan nasıl 16bucuk hayret.Niang'ı alalım forvet hattımızı kurtaralım 2-3 yıllığına.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
bizimkiler farketti sanırım gyan'a 16 milyon euro verilmemesi gerektiğini. haberler azaldı gyan hakkında.
fransız basınında sadece niang var şimdilik.
(/s)
Güiza 8 Milyon Euro'ya Rubin Kazan'a gitti diye yazıyor gazetelerde.
İnşallah doğrudur ama sanmıyorum..
beleşe gitse razıyım. en azından alacağı 7 milyon euro'dan kara geçeriz.
Arkadaşlar boşuna gerilmeyelim. Birbirimizin takımına daha fazla sataşarak sadece daha fazla ortam gerilmiş oluyor. Çünkü artık ne Fenerbahçe'nin ne Galatasaray'ın beklenen, istenen transferleri yapılması zor görünüyor.
Şampiyonlar Ligi kozunu kaybettikten sonra transfer falan beklemeyin. Bu sene de yalan oldu.
Ki zaten transfer sezonunun bitmesine 25 gün, ligin başlamasına 10 gün kalmış, bu saatten sonra transfer yapsan ne olur yapmasan ne olur!
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Ön Eleme maçına çıkıyorsun,forvetin yok.Bu saatten sonra transfer yapsan ne yazar.II.Brezilya seferi yakındır.
Kimseyi bulamazlarsa Makukula'yı alsınlar bu ligde yine iş yapar. Fiyatı da 3-5 milyon. Bana göre para harcanacak mevki orta sahanın ve defansın göbeği.
stoper, ortasaha, forvet. kanatlarda eksiklik vardı kapatıldı ama sokağa t-shirt le çıkıp alta sadece boxer giymeye benzedi bu. yapacaksan adam gibi yap revizyonunu.
lugano, topuz, gökhan gönül olsaydı turu geçerdik.
(/s)
stoper,sağbek,önlibero,kalede,altarnatif yok
Maçtan önce Aykut Kocaman, Güiza artık kafasını değiştirdiğini söyledi, bu maçtan sonra ondan yararlanmaya bakacağım dedi. Acaba yönetimin forvet transferini yapamayacağını anladı, o nedenle mi bu açıklamayı yaptı diye düşünmüyor da değil insan.
Güiza sezon başı çıkardığı huysuzlukları ve disiplinsiz tavırlarını bırakıp doğru düzgün çalışmalara başlamış. Tabi bu demek değil ki yabancı transfer gelmesin.
Ayrıca avrupadan elenmedi ki bu takım, hala yoluna devam ediyor, zaten gündemdeki isimlere bakıldığında, ŞL olmazsa bende yokum diyecek isimler değil. Galatasaray'ın gündemindeki isimler, Beşiktaş'ın gündemindeki isimler, bu 2 takım ŞL'de mi oynuyor da onlara gelebilecek çapta oyuncular Fenerbahçe'ye gelmesin. O nedenle şu aşamada ŞL'den elenmiş olmanın transferi çok etkileyeceğini düşünmüyorum.
Zamana yaydığı değişimi bir kademe daha ileri götürmek istiyorsa hoca, orta sahaya oyuncu alınmalı. Alex'in yerine. Emre ve Topuz (Özer), onların defansif açıklarını giderecek bir orta saha. Bu şekilde oynamalıyız.
Yıldız değil, görev adamı istiyoruz, Stoch ve Dia transferleriyle işte bu sezon oluyor dedik ama yarım kaldı. Devamını bekliyoruz, herhalde yönetim de birileri transfer yapar diye bekliyor.
"YÜCE ATATÜRK"