Sayfa 354 / 896 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404454854 ... SonSon
10,591 ile 10,620 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Niang ayrilmak istiyorsa marsiyal pek birsey yapamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Gyan için 16.5 milyon deniyordu, Niang için 10 veririz kulübüne kalan 6.5 milyonuda biricik Ülkemin kalkınmasında kullanılır

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Niang için kulübün 8 istediği Fenerbahçe'nin 6 teklif ettiği de yazılıyor ama transfer gerçekleşse de net rakamı bilemeyeceğiz bence.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Açıkçası bonservisi 10-11 milyon euro olsada bize gelmek istemesi olumlu bir gelişme. Taraftara kendini sevdirebilir. Heleki güizadan sonra
    Birde bir form tutturdumu bu 6 sezondur forvet görmeyen taraftarlar için efsane bile olur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gyan 16.5 etmez diyoruz adamlar ülkenin kalkınmasından bahsediyor. Gyan Asamoah gerçekten 16.5 M € eden bir adam olsa verdiğiniz para helal olsun ama etmez kardeşim etmez. Gyan kazmanın teki. Bak Niang'da gelmek istiyor ona 16.5 verseniz kötü niyetli olmayan kimsenin sesi çıkmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Gyan 16.5 etmez diyoruz adamlar ülkenin kalkınmasından bahsediyor. Gyan Asamoah gerçekten 16.5 M € eden bir adam olsa verdiğiniz para helal olsun ama etmez kardeşim etmez. Gyan kazmanın teki. Bak Niang'da gelmek istiyor ona 16.5 verseniz kötü niyetli olmayan kimsenin sesi çıkmaz.
    Lafım 16.5 milyona çok diyenlere değil zaten. Ah güzel ülkemin paraları nereye gidiyor filan gibi yorumlara karşı yazdım ben onu.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

VE NİANG...

Fenerbahçe uzun süredir uğraş verdiği bitirici forvet transferini sonlandırmak üzere. Fransa'da son şampiyon Marsilya'nın kaptanı 31'lik Senegalli golcü Mamadou Niang ayrılık isteğini resmen duyurmuş durumda.
    L'Equipe'in Çarşamba günkü baskısına konuşan Niang Marsilya'dan ayrılmak istediğini ve kulübün bu karara saygı duyacağını söylerken "Her zaman söylediğim gibi yeni heyecanları seviyorum. Fenerbahçe Türkiye'de çok popüler bir takım, Issier Dia da takım hakkında güzel şeyler söyledi. Marsilya için her zaman en iyisini yapmaya çalıştım, ruhumu bu takıma verdim kalbimin yarısı burada olacak" ifadelerini kullandı. Marsilya'dan ayrılacağını belirten Niang bu kararı bir "kariyer seçimi" olarak nitelendirirken futbol kariyeri bittikten sonra yaşamına Marsilya'da devam edeceğini de belirtti. Teknik direktör Didier Deschamps ve başkan Jean-Claude Dassier'in kendini bırakma gibi bir düşüncesi olmamasına ve bunu önceki gün net bir şekilde belirtmesine karşın tecrübeli golcü "Saygı duyacaklardır. Umuyorum bu transfere izin vereceklerdir" dedi.

SPORX

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

konu Gyan asamoah'tan taşmış sanırım taşan yere geri getirelim de GS den uzaklaşılsın. Gyan Asamoah Dünya kupasında zirve yaptı ama hepimizde biliyoruzki milli takım performasnları çok fakrlı olyuor oyuncuların.çünkü orada hem vitrindeler hem de milli duygularla ve aynı dili konuşan oyuncularla sahadalar. farklı bir ortam yani. Fenerbahçe'ye gelirse neler yapılır bilinmez ama kulüp performansıyla değerlendirmek lazım. Niang daha kalite bir isim bence ama bakalım hangisini alabilirseniz hayırlı olsun deriz...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Gyan'ı manchester'ın falan istediğine inanmıyorum.öncelikle bir forvet kesin alınacak onu biliyoruz eğer konuşulan isimlerden biri alınacaksa Niang en iyi transfer seçeneği olacaktır.31 yaşında ama 3 sezon falan yüksek kapasite oynayabilir.Bizde o arada genç bi alternatif transfer ederiz Niang'a.Bunun dışında bize eğer genç Okan'ı oynatmayacaksa Aykut hoca Gökhan Gönül'e alternatif şart.Bunun dışında Lugano'nun çok büyük sorunu yoksa stoperlerimiz yeterli gibi geliyor bana.Keşke Bilica yerine Edu olsaydı içim daha rahat ederdi.Orta sahada Emre'ye alternatif şart yani ister ilk 11de emreyle oynuyacak ister yedek bekleyecek çok kaliteli olmasada o tarz bir oyuncuya ihtiyacımız var yoksa çok sıkıntı çekeriz Emre çok maç kaçırma potansiyeli olan bir oyuncu siniri ve sakatlanma ihtimalinin yüksek olmasıyla.Selçuk Cristian çok düz oyuncular hele birde birlikte oynadıklarında çekilmez oluyo onları seyretmek.Umarım bir an önce yapılır takviyeler yoksa yine yazık olacak bizlere,Aykut Kocaman'a
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2010
    Yer
    SAMSUN

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Gyan'ı manchester'ın falan istediğine inanmıyorum.
    Dün Akşam Ntv Sporda Gyan incelemesi yapıldı.Kariyeri hakkında.Udineseye gittikten sonra bir sene Seri B'de oynamış.O sene içerisinde Rusyadan bir takım istemiş Gyan gitmek istememiş.Sonrasında Udineseye Manchester Juventus teklif yapmış fakat Udinese kabul etmemiş.

Ntvspor da verilen haber buydu.Videoyu aradım ama bulamadım.
    Carmelo 15

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by carmelo15 View Post
    Dün Akşam Ntv Sporda Gyan incelemesi yapıldı.Kariyeri hakkında.Udineseye gittikten sonra bir sene Seri B'de oynamış.O sene içerisinde Rusyadan bir takım istemiş Gyan gitmek istememiş.Sonrasında Udineseye Manchester Juventus teklif yapmış fakat Udinese kabul etmemiş.

Dün Spor Gecesinde 5 dakikaya yakın bir videodu. Bende izledim.

Lugano'nun çok ciddi bir sakatlığı yok.Ligde ilk hafta oynayacağımız M.P.Antalyaspor maçında oynamayacak sadece.Bir sonraki Şampiyonlar Ligi turunda ilk 11'de olur.

Gökhan Gönül'ün alternatifi zamanla Okan Alkan olacak.

Emre'nin yanına oynayacak bir tane transfer yapacağız gibi geliyor bana.Trabzon'dan Ceyhun veya Selçuk'u alsak çok güzel olur aslında.Güiza veya Deivid'ten birisi giderse genç bir yabancı olabilir bu bölgeye alınacak isim.

Nesil
    2010
    Yer
    SAMSUN

Quote Originally Posted by zekirdek View Post
    Dün Spor Gecesinde 5 dakikaya yakın bir videodu. Bende izledim.
    Aynen Gençliğinden başlayıp Dünya kupasında oynadığı maçlardaki istatistikleri falan hepsini verdiler.O sırada trasnfer haberlerindende bahsederken Juventus Manchester isimleri geçti.
    Carmelo 15

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

okan alkan sanırım genç bir isim geleceği var mı?

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

İşin gerçeği, tıpkı Bilica gibi Edu'da, Luciano'da, Yasin'de, Can Arat'ta, bir dönem stoper olarak kullanılan Deniz Barış'da, Önder Turacı'da, Servet Çetin'de... Hiçbirisi ama hiçbirisi Fenerbahçenin oyuncusu değildi. O bölgeye iki tane adam gibi stoperi bir araya getirip koyamadık. (Tomas nisbeten iyi bir savunmacıydı.) Luciano hücumda çok olumlu katkılar veriyordu ama savunması evlere şenlikti. Edu her ikili mücadelede savrulur, dağılırdı; kağıt helva gibi yumuşacıktı. Vesaire vesaire... Yani Bilica çok ama çok kötü, fakat Edu'da öyle hasreti çekilecek birisi değildi. Nedendir bilmem; 10 yıldır adam gibi güven verecek aynı kalitede iki stoperi bulup oraya monte edemedik. Kötünün iyileri vardı, bazıları savunma zafiyetlerini hücum katkısıyla telafi ederdi vs... Ama nedense savunmanın göbeği, arkaya ve araya atılan toplar... Uche'den bugüne kanayan yaramız... Her sene konuşulur ama bir türlü netice vermez.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Uche - Högh ikilisi gibi bir ikili bulmalıyız. Lugano çok iyi bir stoper, onun yanına daha çevik daha hızlı bir stoper bulabilsek tadından yenmez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by carmelo15 View Post

Programı bende izledim ama Ntvsporun her dediğinide gerçek olarak düşünecek değilim Gyan'ı ne yapsın manchestar yada o ayarda takımlar.10küsür milyona satmamışlar hatta sonrasında rennese 8e satıldı yani bana inandırıcı gelmedi ki o adamlar o zaman istiyolardıda şimdi daha büyük bi patlama yapan Gyan'ı neden hiç biri istemiyor.Her neyse konumuz bu değil sonuç olarak ben Gyan'a olumlu bakmıyorum ayrıca Eduardo'yu arsenal 9a sattı.o adam 9ken Gyan nasıl 16bucuk hayret.Niang'ı alalım forvet hattımızı kurtaralım 2-3 yıllığına.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    okan alkan sanırım genç bir isim geleceği var mı?
    Okan gelecek vadeden iyi bir oyuncu. Oynatıldığı takdirde ileride iyi bir futbolcu olacaktır.

Dün geceki videoyu bende izledim. Juve Manchester gibi ekipler takip etmiş felan dedi. NTV yalan söyleyecek değil ben inanıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

bizimkiler farketti sanırım gyan'a 16 milyon euro verilmemesi gerektiğini. haberler azaldı gyan hakkında.

fransız basınında sadece niang var şimdilik.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Güiza 8 Milyon Euro'ya Rubin Kazan'a gitti diye yazıyor gazetelerde.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İnşallah doğrudur ama sanmıyorum..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

beleşe gitse razıyım. en azından alacağı 7 milyon euro'dan kara geçeriz.

Arkadaşlar boşuna gerilmeyelim. Birbirimizin takımına daha fazla sataşarak sadece daha fazla ortam gerilmiş oluyor. Çünkü artık ne Fenerbahçe'nin ne Galatasaray'ın beklenen, istenen transferleri yapılması zor görünüyor.

Şampiyonlar Ligi kozunu kaybettikten sonra transfer falan beklemeyin. Bu sene de yalan oldu.

Ki zaten transfer sezonunun bitmesine 25 gün, ligin başlamasına 10 gün kalmış, bu saatten sonra transfer yapsan ne olur yapmasan ne olur!

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by berkay19 View Post
    Arkadaşlar boşuna gerilmeyelim. Birbirimizin takımına daha fazla sataşarak sadece daha fazla ortam gerilmiş oluyor. Çünkü artık ne Fenerbahçe'nin ne Galatasaray'ın beklenen, istenen transferleri yapılması zor görünüyor.

yooo... biz bu akşam turu geçersek 1 hafta içinde yıldızlar akar sanırım sahaya... şakasına yazmıyorum. tura bağlı bizim iş...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Ön Eleme maçına çıkıyorsun,forvetin yok.Bu saatten sonra transfer yapsan ne yazar.II.Brezilya seferi yakındır.

Del Piero_10 Misafir

Kimseyi bulamazlarsa Makukula'yı alsınlar bu ligde yine iş yapar. Fiyatı da 3-5 milyon. Bana göre para harcanacak mevki orta sahanın ve defansın göbeği.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

stoper, ortasaha, forvet. kanatlarda eksiklik vardı kapatıldı ama sokağa t-shirt le çıkıp alta sadece boxer giymeye benzedi bu. yapacaksan adam gibi yap revizyonunu.

lugano, topuz, gökhan gönül olsaydı turu geçerdik.
    (/s)

stoper,sağbek,önlibero,kalede,altarnatif yok

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Maçtan önce Aykut Kocaman, Güiza artık kafasını değiştirdiğini söyledi, bu maçtan sonra ondan yararlanmaya bakacağım dedi. Acaba yönetimin forvet transferini yapamayacağını anladı, o nedenle mi bu açıklamayı yaptı diye düşünmüyor da değil insan.

Güiza sezon başı çıkardığı huysuzlukları ve disiplinsiz tavırlarını bırakıp doğru düzgün çalışmalara başlamış. Tabi bu demek değil ki yabancı transfer gelmesin.

Ayrıca avrupadan elenmedi ki bu takım, hala yoluna devam ediyor, zaten gündemdeki isimlere bakıldığında, ŞL olmazsa bende yokum diyecek isimler değil. Galatasaray'ın gündemindeki isimler, Beşiktaş'ın gündemindeki isimler, bu 2 takım ŞL'de mi oynuyor da onlara gelebilecek çapta oyuncular Fenerbahçe'ye gelmesin. O nedenle şu aşamada ŞL'den elenmiş olmanın transferi çok etkileyeceğini düşünmüyorum.

Zamana yaydığı değişimi bir kademe daha ileri götürmek istiyorsa hoca, orta sahaya oyuncu alınmalı. Alex'in yerine. Emre ve Topuz (Özer), onların defansif açıklarını giderecek bir orta saha. Bu şekilde oynamalıyız.

Yıldız değil, görev adamı istiyoruz, Stoch ve Dia transferleriyle işte bu sezon oluyor dedik ama yarım kaldı. Devamını bekliyoruz, herhalde yönetim de birileri transfer yapar diye bekliyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri