İsterse Ronaldo'yu getirsin nerede oynatacağız A.L'nde mi? Farkındaysanız takım Zico'yu kovduğumuzdan beri hep geriye gidiyor

Önce CL Çeyrek final sonra Grupta sonunculuk sonra A.L şimdi ise A.L ön elemesinde ne olacağı belirsiz bir durum. Güya bu sezon sondu Cl'den uzak kaldığımız.

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
Emin değilim bu maçtan Lugano yine olmayacak. Ne transfer var ne birşey. Belki 0-0 1-1 gibi skorlarla eleriz ama zor bir maç olacak.
Yazdım, bu görünen birşeydi. Aykut hocanın dünkü haline acıdım. Elindeki "kazmalarla" ancak bu kadar oluyor. Stoch'un atılması tamamiyle çok istekli ve tecrübesiz olmasındandı. Keşke herkes onun kadar çabalasaydı. Dia orada o golü atmalıydı. Onu atamayan adam ne işe yarayacak, adam abuk sabuk topu yana bıraktı. Olur böyle şeyler diyemeyeceğim çünkü olmaz böyle birşey. Transfer neden öneleme maçlarına yetişmiyor neden hazırlık kampında oyuncuları monte edemiyoruz. Oyuncu CL'ye kalırsak diye madde koydurmuştur belki? O zaman başka adam alacaksın..

Aziz Yıldırım'ı savundum sonuna kadar ama Aziz Yıldırım yanlış kararlar verdi hep. Hep inat etti. Futboldan anlamadığı gün gibi ortada. Yada transfer yapmadan anlamadığı yada ne zaman yapılması gerektiğinden.. Kısacası imajımız 6-7 sene geriye gitti. Dünya kulübü felan boş masal artık..

Aziz Yıldırım ve saz arkadaşları başta olmak üzere bilsinki herkes; Bu taraftar Aykut Kocaman'ın arkasındadır. Dünkü dobra dobra açıklamaları ve değişecek bu takım demesi açık yürekliliği ona güvencimizi sonuna kadar artırdı. İlk kez kaçırmadık CL'yi. Biz zaten ligde kaçırmışız son maçta bu bize etki bile etmez artık, ama Aykut hocayı harcatmayız..

Kaldı ki Avrupa'da yolumuza devam ediyoruz. Hiç bir şey bitmedi..