Quote Originally Posted by Saike View Post
Yıllardır Fenerbahçe'nin maddi olarak Türkiye'nin açık ara en iyi kulübü olduğu söylendi.Eğer varsa böyle bir şey bir an önce kullanması lazım bence bu gücünü Fenerbahçe'nin.Fenerbahçe'li arkadaşlar Aykut hocaya çok güveniyorlardı.Ben geldiğinde açıkcası çok başarılı olacağını düşünmediğimi söylemiştim.Evet Aykut Kocaman'ı eleştirmek için henüz erken ama Aykut hocanın da bu kadroyla (bir kaç eksikte bambaşka bir takım oluyor) harikalar yaratmasını da beklemek çok akıllıca bir şey değil.Aykut Kocaman yavaş yavaş revizyon yapacak deniliyor.Uzun süredir başarısızlığın olduğu şubenin başında ve çok sabredilecek ortam olduğunu sanmıyorum.Tabii eksik oyuncular ve gelecek yeni transferlerle bu kötü hava dağılabilir ama her seferinde acı gerçekler göz ardı edildiği için şu an bu durumda Fenerbahçe.

Mesele transferde falan değil ki abi. Mesele bu futbolcuların kafasında. Santos göbekli gelir , Güiza antremana çıkmaz , Kazim kafasına göre takılacak . Artık futolcularımızın bazı şeylerin farkında olması gerekiyor. Yoksa durum pekde iç açıcı gibi görünmüyor.