Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçı kim kazanır?

Voters
45. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

30 66.67%
  • Young Boys

11 24.44%
  • Beraberlik

4 8.89%
1 ile 30 arası toplam 284 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Young Boys | Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu 2.Maç

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

alex'in zaten son senesi.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Daum ne kattı bu takıma peki? Roberto Carlos zaten sene başında gidecekti,bu yüzden Andre Santos transferi yapıldı.Kazım'ın yollanma sebebini sen de benim gibi çok iyi biliyorsun.Gökhan Ünal'ın sene içinde 8-9 kişi kendi sahasına kapanan Anadolu takımları ile oynayacağımız maçlarda ne kadar çok iş yapacağını göreceğiz.

Bilica ile bir sezon geçirdi demişsin.Lugano'nun olmadığı kara Şubat ayında kaybettiğimiz puanların bizi şampiyonluktan ettiğini söylüyorum ben de sana o zaman.

Sabır diyorum sadece.Liginn 5-6.cı haftasına gelelim,hala aynı tablo olursa o zaman Aykut Kocaman'ı eleştiririz.Bir Lugano'nun,Mehmet Topuz'un,olası bir Niang transferinin bu takımın çehresini değiştirdiğini hep birlikte göreceğiz.

Zaten bu kadronun ligde yine son haftaya kadar şampiyonluk yarışında olacağını söylüyorum ben de.Ama benim derdim Avrupa.Ön eleme oynyorsun,daha forvet transferini bitirmemişsin.Şimdi yapsan ne olacak artık.Şampiyonlar Ligi gitmiş,milyon euroluk gelirlerden olmuşsun.
    Ama Aykut'a verilen desteğin kaçta kaçı Daum'a verildi. Verilmeliydi Daum'a o destek. Adamın bir isteğini yerine getirmediler. burada hala diyorlar köylü kurnazıymış. Benim başımda böyle bir yönetim olacak. Tazminatımın tamamını alırdım. Daum'da istese alırdı o tazminatı.

Mesaj Yetkileri