Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçı kim kazanır?

Voters
45. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

30 66.67%
  • Young Boys

11 24.44%
  • Beraberlik

4 8.89%
Sayfa 9 / 10 İlkİlk ... 78910 SonSon
241 ile 270 arası toplam 284 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Young Boys | Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu 2.Maç

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yıllardır Fenerbahçe'nin maddi olarak Türkiye'nin açık ara en iyi kulübü olduğu söylendi.Eğer varsa böyle bir şey bir an önce kullanması lazım bence bu gücünü Fenerbahçe'nin.Fenerbahçe'li arkadaşlar Aykut hocaya çok güveniyorlardı.Ben geldiğinde açıkcası çok başarılı olacağını düşünmediğimi söylemiştim.Evet Aykut Kocaman'ı eleştirmek için henüz erken ama Aykut hocanın da bu kadroyla (bir kaç eksikte bambaşka bir takım oluyor) harikalar yaratmasını da beklemek çok akıllıca bir şey değil.Aykut Kocaman yavaş yavaş revizyon yapacak deniliyor.Uzun süredir başarısızlığın olduğu şubenin başında ve çok sabredilecek ortam olduğunu sanmıyorum.Tabii eksik oyuncular ve gelecek yeni transferlerle bu kötü hava dağılabilir ama her seferinde acı gerçekler göz ardı edildiği için şu an bu durumda Fenerbahçe.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Bence artık maddi olarak da en iyi durumda değil Fb hele hele son birkaç yılda Adnan Polat yönetiminin mali anlamda attığı başarılı adımlar Galatasaray'ı bataktan kurtardığı gibi önünü de açtı. Beşiktaş çok zarar ederek transfer yapıyor. alım satımda çok kaybediyor. Fenerbahçe ise aldığı yabancılardan çok zarar ediyor. Guiza'ya yıllık verdiği zaten zarar. Bonservisi desen gitti bir sürü para. Satarken kaça satacak merak ediyorum açıkcası.

Bir de herkes tutturmuş oyuncular değişmeli , hepsini gönderelim diye Bu iş bu kadar kolay değil Eldeki oyuncular böyle günlerde satışa çıkarırsanız zaten para etmez. Millet "nasıl olsa elden çıkarmaya çalışıyorlar" diye 3-5 kuruşa alma yoluna giderler. Kontrat feshedelim deseniz 6 oyuncuda ortalama 2 milyon €'dan 12 milyon € tazminatla zarar ederler. 6 da yerine alınacakları düşünelim. ortalama 4-5 milyon € bonservisli iyi oyuncular alınsa 25 milyon da onlar etti 35-40 milyon € Yani tamam neşter vurulsun diyorsunuz ama mali anlamda düşünüldüğü kadar kolay değil bu serbest bırakma işleri falan...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Quote Originally Posted by zekirdek View Post
    Bu maçtada da Daum'a nasıl sitem edersin anlamam. Daum enkazını devraldı diyonda. Zaten bu kadro Daum gelmeden öncede vardı. Daum dedi geçen sene Kazım'ı yollamayın Carlos'u yollamayın bu adamlar bana lazım. Ve tek takviye geldi Gökhan Ünal. Bu da Daum'un değil Aykut Kocaman'ın isteği üzerine olmalı ki şu an as çıkarıyor. Daum yüzüne bakmıyordu. Yüzüne bakmayacağı adama £4.3M harcamaz Daum. O adamı £2.4M yollamak hataydı. Son dakikada şampiyonluk finalde Türkiye Kupası kaybedildi diye adama etmediğinizi bırakmadınız. Aykut istediği takviyeleri yaparakta geleceğini sanmam. Hanginiz Daum'un bu kadar iyi bir derece alacağını tahmin ediyordunuz ligde bu kadroyla. Adam Bilica ile bir sezon geçirdi. Cristian ile ne kadar uzun süre yol katetti. Şimdi de anlıyorum ki Güiza'yu oynatarak hiç yanlış yapmıyormuş.
    Daum ne kattı bu takıma peki? Roberto Carlos zaten sene başında gidecekti,bu yüzden Andre Santos transferi yapıldı.Kazım'ın yollanma sebebini sen de benim gibi çok iyi biliyorsun.Gökhan Ünal'ın sene içinde 8-9 kişi kendi sahasına kapanan Anadolu takımları ile oynayacağımız maçlarda ne kadar çok iş yapacağını göreceğiz.

Bilica ile bir sezon geçirdi demişsin.Lugano'nun olmadığı kara Şubat ayında kaybettiğimiz puanların bizi şampiyonluktan ettiğini söylüyorum ben de sana o zaman.

Sabır diyorum sadece.Liginn 5-6.cı haftasına gelelim,hala aynı tablo olursa o zaman Aykut Kocaman'ı eleştiririz.Bir Lugano'nun,Mehmet Topuz'un,olası bir Niang transferinin bu takımın çehresini değiştirdiğini hep birlikte göreceğiz.

Zaten bu kadronun ligde yine son haftaya kadar şampiyonluk yarışında olacağını söylüyorum ben de.Ama benim derdim Avrupa.Ön eleme oynyorsun,daha forvet transferini bitirmemişsin.Şimdi yapsan ne olacak artık.Şampiyonlar Ligi gitmiş,milyon euroluk gelirlerden olmuşsun.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by Saike View Post
    Yıllardır Fenerbahçe'nin maddi olarak Türkiye'nin açık ara en iyi kulübü olduğu söylendi.Eğer varsa böyle bir şey bir an önce kullanması lazım bence bu gücünü Fenerbahçe'nin.Fenerbahçe'li arkadaşlar Aykut hocaya çok güveniyorlardı.Ben geldiğinde açıkcası çok başarılı olacağını düşünmediğimi söylemiştim.Evet Aykut Kocaman'ı eleştirmek için henüz erken ama Aykut hocanın da bu kadroyla (bir kaç eksikte bambaşka bir takım oluyor) harikalar yaratmasını da beklemek çok akıllıca bir şey değil.Aykut Kocaman yavaş yavaş revizyon yapacak deniliyor.Uzun süredir başarısızlığın olduğu şubenin başında ve çok sabredilecek ortam olduğunu sanmıyorum.Tabii eksik oyuncular ve gelecek yeni transferlerle bu kötü hava dağılabilir ama her seferinde acı gerçekler göz ardı edildiği için şu an bu durumda Fenerbahçe.

Mesele transferde falan değil ki abi. Mesele bu futbolcuların kafasında. Santos göbekli gelir , Güiza antremana çıkmaz , Kazim kafasına göre takılacak . Artık futolcularımızın bazı şeylerin farkında olması gerekiyor. Yoksa durum pekde iç açıcı gibi görünmüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Acı gerçekler 5 senedir göz ardı ediliyor, son 5 senede 1 şampiyonluğumuz var dedi Şemsi dün Aykut Kocaman.

Bu kadar açık konuşan, neyin ne olduğunu söyleyen bir hoca görmemiştim ben takımımın başında. Diğer hocalar gibi iyi yoldayız, şu kadar zamanda hazır olacağız, yeni takımız, uyum süreci vs hiç bahane üretmiyor.

Evet açıklamalarının satır aralarına da bakarsak hem yönetimi hem de takıma yakışmayacak oyuncuları eleştiriyor. Her şeyin farkında ve hataları, eksiklikleri söyleyip, bunu icraata dökemiyorsa, demek ki bunu yapacak gücü yok, tüm yetki sende denmesine rağmen, yetki ona verilmemiş.

14 oyuncu ile sezon açılışı yapmak, bir hocanın başına gelebilecek en kötü durumlardan biri olsa gerek.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ya hocam bırak GaLatasaray hangi maLi bataktan kurtuLdu. Fenerbahçe, GaLatasaray ve Beşiktaş maLi anLamda tamamen bitmiş durumdaLar. AL birini, vur ötekine hocam. Hangi düzLükten bahsediyorsun.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

hazard'a 25 milyon, gyan'a 16 milyon, krasic'e 15 milyon öneren kulüpte hala maddi güç vardır.

kontrolsüz güç güç değildir. asıl mevzu bu.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Şimdi avrupalı kulüplerle kıyaslamaya gerek bile yok bizim ekipleri. çünkü yıllardır verdiklerinin karşılıgını alamıyorlar. yıllar sonra ilk kez keita, uğur, emre güngör ve mehmet topla'dan para kazandık diye bayram ediyoruz Yıllar önce Ookocha'lar baliçler milyon €lara gittiler ama artık öyle transferler olmuyor.

Avrupada kulüplerin profesyonelliklerinden çok uzakta oldugumuz kesin. Hoca ile bitmiyor olay. Geçenlerde Tuncay'ın bir açıklamasını okumuştum. "İngiltereye ilk gittiğimde antremanlara çıktım. Koşuyordum ama onların hepsi benden daha hızlıydı. Ne yiyorlar ne içiyorlar bilmiyorum ama bunun mutlaka araştırılması lazım. EPL de oyuncular çok güçlüler "demiş. Yani bizim ülkede ne alt yapı zihniyeti var. Ne kondisyon konusunda profesyonellik var, ne scout sistemi ne de profesyonel yöneticilik var. Abdülrahim albayrak fanatik Gs li diye yöneticimiz olsun diyoruz Ya da Aziz Yıldırım'ım parası bol diye başkan olsun diyoruz. Futbol takımları çok amatörce idare ediliyorlar. Maalesef günlük planlar ve 2-3 maç izlenerek oyuncu alımları oluyor. Haliyle aldıktan sonra da kötü çıkınca illaki bir suçlu aranıyor. Sadece FB için değil diğer büyükler için de aynı şey söz konusu. Bunu kim değiştirir bilemem ama Aykut bu yolda diyorsanız ben Gsliyim ama ben de desteklerim onu Yıllar önce Fatih Hoca'nın kurdugu alt yapı sisteminden yetişenlerin dışında pek paftan oyuncu da alamadık. Avrupaya gidip 10-15 milyon € verip 1 adam alasıya o yatırımı keşke alt yapılara yapabilsek. Bu konuları profesyonelce ele alıp işleyebilen uzmanlar lazım türk futboluna. Maalesef çoğu ülkeden daha yetenekli gençlerimiz olmasına karşı onları yetiştirmek anlamında çok yetersiz kalıyoruz.

Olay sadece ekonomik olsaydı keşke ama maalesef çok daha fazlası var...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Dün NTVSpor'u izleyenler İngiltere'deki alt yapı okullarının çocuklara eğitim saatini yılda 10.000 saate çıkarmayı hedeflediğinizde izlemişlerdir. Aradaki fark daha fazla ders veriyorlar ve bu işi bizim xxx efendi var alt yapıya onu koyun gitsin diyerek yapmıyorlar. Eğitimli uzman hocaları yani alt yapı hocalarını getiriyorlar. Alt yapı hocalığı bambaşka biriş.

Hollandalı Ajax'ın futbol okulunda çocuklar 6.000 saat ders görüyorlarmış yılda toplam olarak İngiltere'de ise 2.500 dü sanırsam. İşte bizde 5-6 bin saate çıkarır ve alt yapıyı adam gibi hocalarla donatırsak o zaman herşey daha güzel olur.

Fenerin bu oyunla UEFA'ya da kalamayacağını düşünüyorum. Dikkatimi birşey çekti. Alex sanki geçen senelere göre daha bitkin, daha isteksiz gibi.

Neredesin Zico.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Alex bitkin isteksiz değil. yaşlandı artık. normalde de koşan ve mücadele eden bir oyuncu değildi ama en azından topla birlikte hareketlenmeye çalışıyor ve boş alanlara koşular yapıyordu. artık bunları da yapamaz hale gelmiş gibi göründü bana sezon başındaki 3-4 maça bakınca...

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Alex bitkin isteksiz değil. yaşlandı artık. normalde de koşan ve mücadele eden bir oyuncu değildi ama en azından topla birlikte hareketlenmeye çalışıyor ve boş alanlara koşular yapıyordu. artık bunları da yapamaz hale gelmiş gibi göründü bana sezon başındaki 3-4 maça bakınca...
    Aynen. Bu sene Alex kaybolup gidecek gibi bir his var içimde.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

alex'in zaten son senesi.
    (/s)

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Aykut Kocaman zaten bence yavaş yavaş takımı ALex siz oynamaya aLıştırıyor. Fenerbahçe nin sistemi 4-4-2 oLmaLı bence. ALex gibi bir adamı daha oyunu tutmak istediği anLarda, 75.dk dan sonra feLan aLıp 4-4-1-1 e döneceği zamanLarda kuLLanmaya bakmaLı. Hatta öyLede yapacak bundan sonra bence zaten.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Daum ne kattı bu takıma peki? Roberto Carlos zaten sene başında gidecekti,bu yüzden Andre Santos transferi yapıldı.Kazım'ın yollanma sebebini sen de benim gibi çok iyi biliyorsun.Gökhan Ünal'ın sene içinde 8-9 kişi kendi sahasına kapanan Anadolu takımları ile oynayacağımız maçlarda ne kadar çok iş yapacağını göreceğiz.

Bilica ile bir sezon geçirdi demişsin.Lugano'nun olmadığı kara Şubat ayında kaybettiğimiz puanların bizi şampiyonluktan ettiğini söylüyorum ben de sana o zaman.

Sabır diyorum sadece.Liginn 5-6.cı haftasına gelelim,hala aynı tablo olursa o zaman Aykut Kocaman'ı eleştiririz.Bir Lugano'nun,Mehmet Topuz'un,olası bir Niang transferinin bu takımın çehresini değiştirdiğini hep birlikte göreceğiz.

Zaten bu kadronun ligde yine son haftaya kadar şampiyonluk yarışında olacağını söylüyorum ben de.Ama benim derdim Avrupa.Ön eleme oynyorsun,daha forvet transferini bitirmemişsin.Şimdi yapsan ne olacak artık.Şampiyonlar Ligi gitmiş,milyon euroluk gelirlerden olmuşsun.
    Ama Aykut'a verilen desteğin kaçta kaçı Daum'a verildi. Verilmeliydi Daum'a o destek. Adamın bir isteğini yerine getirmediler. burada hala diyorlar köylü kurnazıymış. Benim başımda böyle bir yönetim olacak. Tazminatımın tamamını alırdım. Daum'da istese alırdı o tazminatı.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Taraftar ne yapsın..Bugün fotomaçın başlığı hoşuma gitti Bravo Aziz Bey diye bu ne Aykut Kocaman'la ne Daum'la nede Zico'yla olmaz bi başkan değişsin bence . Herkes diyecek ki 1-2 hafta önce başkanı övüyordunuz.Övüyorsak stadın boşluğu gelenlerin hiç birimi bir marş beste bişi bilmez...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    alex'in zaten son senesi.
    Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Aykut Kocaman zaten bence yavaş yavaş takımı ALex siz oynamaya aLıştırıyor. Fenerbahçe nin sistemi 4-4-2 oLmaLı bence. ALex gibi bir adamı daha oyunu tutmak istediği anLarda, 75.dk dan sonra feLan aLıp 4-4-1-1 e döneceği zamanLarda kuLLanmaya bakmaLı. Hatta öyLede yapacak bundan sonra bence zaten.
    bence de son senesinde madem onu kulüpte tutmak istiyorlarsa yedek kulübesinde bekletip son 20-25 dakikada oyuna alarak kullanmalı. en azından oyunu sogutabilecek ya da öldürücü paslar atabilecek bir oyuncusu olur yedek kulübesinde. Yalnız dün birşey dikkatimi çekti. Stock bir türlü kanata inemiyor ya da Aykut'un isteğiyle inmiyor. Sürekli içe kat ediyor ve ön liberoların arasında kaybolup gidiyor. Dia ise tam aksine tam çizgide top bekliyor. bu ikili eğer Fenerbahçe'nin kanatları olacaksa buraya bir sistem geliştirmek lazım 4-4-2 içinse Fenerbahçe'ye 1 tane sağlam orta saha (emre'nin yanına) ve 2 tane santrafor lazım. Gökhan hadi bir nebze oynar ama Semih falan bitmiş. O yüzden bence 1 yıldız santrafor alıp orta alandan hücuma destek veren bir sistem lazım Fenerbahçe'ye. Çünkü Özer gibi, Mehmet Topuz gibi isimler açıkta kalır. Bunları da kaybeder FB eğer 2 forvete dönerse...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

bence de son senesinde madem onu kulüpte tutmak istiyorlarsa yedek kulübesinde bekletip son 20-25 dakikada oyuna alarak kullanmalı. en azından oyunu sogutabilecek ya da öldürücü paslar atabilecek bir oyuncusu olur yedek kulübesinde. Yalnız dün birşey dikkatimi çekti. Stock bir türlü kanata inemiyor ya da Aykut'un isteğiyle inmiyor. Sürekli içe kat ediyor ve ön liberoların arasında kaybolup gidiyor. Dia ise tam aksine tam çizgide top bekliyor. bu ikili eğer Fenerbahçe'nin kanatları olacaksa buraya bir sistem geliştirmek lazım 4-4-2 içinse Fenerbahçe'ye 1 tane sağlam orta saha (emre'nin yanına) ve 2 tane santrafor lazım. Gökhan hadi bir nebze oynar ama Semih falan bitmiş. O yüzden bence 1 yıldız santrafor alıp orta alandan hücuma destek veren bir sistem lazım Fenerbahçe'ye. Çünkü Özer gibi, Mehmet Topuz gibi isimler açıkta kalır. Bunları da kaybeder FB eğer 2 forvete dönerse...
    Fener 4-4-2 değil. 4-2-3-1 oynuyor. Ve zaten Stoch kanatlara inen bir oyuncu değil. Stoch içe kateden bir oyuncu. Ama Stoch ile Servet'in karşılaşmasını izlemek güzel olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by zekirdek View Post
    Fener 4-4-2 değil. 4-2-3-1 oynuyor. Ve zaten Stoch kanatlara inen bir oyuncu değil. Stoch içe kateden bir oyuncu. Ama Stoch ile Servet'in karşılaşmasını izlemek güzel olur.
    en son bunu agüero-servet eşleşmesinde yazdınız ama sonuç agüero'nun yediği tekme oldu Ayıboğanımız ezer geçr

Alex'in gidişinden sonra 4-3-3'e tam olarak döneceğiz.Aykut Kocaman'ın dediği Fenerbahçe değişecek olayı bu tamamen.Değişim zamanla gerçekleşecek,sadece teknik,taktik anlamda değil.Mental olarak,futbol kültürü olarak da.

Varsın olsun bu değişim Fenerbahçe'ye pozitif,hücum futbolunu getirecekse,bu sene katılmayalım Şampiyonlar Ligi'ne razıyım arkadaş

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Stoch zaten aldığı topla içeri katetsin diye alınan bir oyuncu. Dia da aldığı topla takımı hızlı atağa çıkarabilsin diye. Rakibi geçebilme yeteneği var Dia'nın, kanattan topu çizgiye kadar taşıyabilir.

Bu 2 isim zaten topla hızlı hareket edebildikleri için alındılar. Topu alıp sürecek oyuncu yok çünkü kadroda. Bu 2 isim alsın takımı uçursun beklentisine girmek de doğru değil, sonuçta günü kurtarmaya yönelik transferler de değiller, belli seviyeye gelmeleri gerekiyor, kendilerini geliştirmezlerse, oldukları yerde sayarlar.

Orta alan çok boş kalınca Stoch çok içeri girdi dün, 2. devre atılmasa daha net yorum yapabilirdik çünkü orta saha kuvvetlendirilmişti. Dia içinse hala hazır değil, gerçi hazır olan oyuncu var mı orası da belli değil de, fizik olarak daha iyi olması gerekiyor Dia'nın.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

en son bunu agüero-servet eşleşmesinde yazdınız ama sonuç agüero'nun yediği tekme oldu Ayıboğanımız ezer geçr

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Dia içinse hala hazır değil, gerçi hazır olan oyuncu var mı orası da belli değil de, fizik olarak daha iyi olması gerekiyor Dia'nın.
    Dia iyi olacaktır. Çünkü adam zenci ya. Zenci yapar eder hiç yok yere koşar en azından.

Dia'nın daha zamana ihtiyacı var.Birde stadda çıktığı ilk maçtan mıdır nedir,biraz heyecanlıydı dün nedense

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Stoch zaten aldığı topla içeri katetsin diye alınan bir oyuncu. Dia da aldığı topla takımı hızlı atağa çıkarabilsin diye. Rakibi geçebilme yeteneği var Dia'nın, kanattan topu çizgiye kadar taşıyabilir.

Bu 2 isim zaten topla hızlı hareket edebildikleri için alındılar. Topu alıp sürecek oyuncu yok çünkü kadroda. Bu 2 isim alsın takımı uçursun beklentisine girmek de doğru değil, sonuçta günü kurtarmaya yönelik transferler de değiller, belli seviyeye gelmeleri gerekiyor, kendilerini geliştirmezlerse, oldukları yerde sayarlar.

Orta alan çok boş kalınca Stoch çok içeri girdi dün, 2. devre atılmasa daha net yorum yapabilirdik çünkü orta saha kuvvetlendirilmişti. Dia içinse hala hazır değil, gerçi hazır olan oyuncu var mı orası da belli değil de, fizik olarak daha iyi olması gerekiyor Dia'nın.
    bence ikisi de Fenerbahçe'nin son yıllarda yaptıgı en iyi transferlerdir Brezilya'dan gelen Cristian'a bakınca Ama dediğin gibi ikisinin de zamana ihtiyacı var. orta alanda Emre'nin yanına Alex ve Cristian yerine 2 tane çift yönlü ya da 1 hücumcu 1 savunması orta saha koyulabilirse Fb iş yapar bence. birisi mehmet topuz olabilir mesela ama Özer ortada oynayabilirmi bilemem. Bir de Fenerbahçe'de Dia ve Sotch'un savunmaya bir yardım etmesi lazım. Hadi Gökhan Gönül savunma işini iyi kötü tek başına yapmaya çalışıyor ama Andre Santos zaten savunma anlamında zayıf kalıyor. Yani FB kadro olarak 2-3 transferle bence taraftarın istediği hale gelir ama oyunculara extra görevlen yüklenmeli

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

2 şey soracağım
    1-Fenerbahçe bildiğim kadarıyla 4-4-1-1 oynuyor ama ben mi yanlış biliyorum
    2-Deivid'i niye bu kadar çabuk sildi Fenerbahçe taraftarı adam Fenerbahçe çeyrek final oynadığı zaman Ş.Liginde FB'yi taşıyan adamdı onu merak ediyorum

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    2 şey soracağım
    1-Fenerbahçe bildiğim kadarıyla 4-4-1-1 oynuyor ama ben mi yanlış biliyorum
    2-Deivid'i niye bu kadar çabuk sildi Fenerbahçe taraftarı adam Fenerbahçe çeyrek final oynadığı zaman Ş.Liginde FB'yi taşıyan adamdı onu merak ediyorum
    Şablon şu anda 4-2-3-1.

Deivid 2 yıl önce geçirdiği ağır sakatlığının ardından fizik,kondisyon olarak çok geriye gitti.Brezilyalı oyuncuların oynamadıkları zaman kendilerini nasıl saldığını da göz önünde bulundurursak,şu anda Fenerbahçe'de direkt ilk 11'de oynayıp da katkı sağlayacak bir isim değil Deivid.+2 olarak kadroda durabilir,ama aldığı yıllık maaşı da çok fazla.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Deivid'i dün gösterdiler de öldüm gülmekten Adamdaki göbek nerdeyse benle yarışır kendine bakmamış hiç yazın. Demekki o da biliyor artık ilk 11 olmayacagını

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aykut Kocaman'ın kafasında 4-3-3 var. Ama bunu uygulayacak oyuncular elde yok. Özer kanat oyuncusu olmadığını, ortada oynamayı daha çok sevdiğini, ihtiyaç olduğunda kanatlarda oynayabileceğini söylemişti. Mehmet Topuz da ortada daha verimli olur diye düşünüyorum. Zaten 4-3-3 olursa ve kaliteli bir orta saha alınırsa, Emre ve Mehmet beklere gereken yardımı verir, geniş alan bırakılmazsa da takım savunmasında sıkıntı olmaz, Dia ve Stoch'un fazla geriye gelmesi beklenmez. Ama bu sistemi görebilmek için eldeki sakatların düzelmesi, Alex'ten vazgeçilmesi gerekiyor.

Fenerbahçe, Alex geldiğinden beri 4-4-1-1 oynuyor. Aragones değiştirmek istedi ama o da Alex'i orta sahaya çekip Semih'i Alex'in görevinde oynatınca, sistem yine değişmedi. Bu sene 2 kanat adamı forvete daha yakın oynayacak ama böyle olduğunda da Alex ile beraber geriye destek vermeyen 4 oyuncu oluyor, takım savunması zaafa uğruyor.

Deivid'i çabuk silmedik, Deivid yıllar önce silindi ama hala takımda. Deivid maç boyu ortalarda gözükmeyen, sürekli top kaybeden bir oyuncu. ŞL'de Fenerbahçe'yi taşıyan oyuncu olduğuna da katılmıyorum, o dönemde de sürekli eleştiriyordum çünkü kendisini. Hiç katkısı olmadan çıkar 1 gol atar, yine göz boyar, takımda kalır yorumunu yapıyordum. Kazım'ı da gördük, uzaktan iyi şutlar atabilmesi Deivid'in avantajıydı o sene, o sene takım savunması ve Carlos'un sağladığı özgüvenle o başarı geldi. Deivid attığı gollerle önplana çıktı ama Kazım demiştim, Kazım oynasa, o da uzaktan atacağı şutlarla o golleri bulabilirdi. O nedenle ŞL başarısını Deivid'e mal etmem, katkısını da yadsıyamam.

Ama o dönemde de beğenmiyordum, hala de beğenmiyorum ve artık bu takımda görmek istemiyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Deivid'i dün gösterdiler de öldüm gülmekten Adamdaki göbek nerdeyse benle yarışır kendine bakmamış hiç yazın. Demekki o da biliyor artık ilk 11 olmayacagını
    Deivid ilk geldiğinde forvet olarak geldi ve Güiza'dan çok kötüdü hatırlarsanız. Güiza'nın formu maliyetine oranlayınca çok kötü oluyor. Yoksa Güiza'nın bin kat beteride geldi. Deivid forvet oynarken newleri kaçırıyordu. Boş kale kafasına geliyor top kafa vuruyor ve top yan ağlarda.

Sayfa 9 / 10 İlkİlk ... 78910 SonSon

Mesaj Yetkileri