Turu buralara bırakmaması gerekiyordu, tebrikler Galatasaray'a. . .
OFK Belgrad
Galatasaray
Beraberlik
Turu buralara bırakmaması gerekiyordu, tebrikler Galatasaray'a. . .
HTSPOR
OFK Belgrad ile oynanan ilk maçta yediği hatalı goller yüzünden eleştiri toplayan kaleci Aykut Erçetin, rövanşta ortaya koyduğu performansla kendisini affettirmeyi başardı.
Şanssız bir gol yemesine rağmen daha sonra kalesinde devleşen Aykut, yaptığı birbirinden güzel kurtarışlarla beğeni toplamıştı. Takım arkadaşlarının yanı sıra teknik direktör Frank Rijkaard’ın da gösterdiği başarıdan dolayı maçtan sonra tecrübeli eldiveni tebrik ettiği bildirildi. Aykut’un teknik heyetten de güvenoyu almasının ardından yönetim yabancı kaleci arayışlarını rafa kaldırdı. Sarı-Kırmızılılar’ın kalesi yeni sezonda Aykut ve Ufuk Ceylan’a emanet olacak.
Yine hatalı bir gol yedi. Galatasaray'ın kalesini koruyacaksa o golü yemeden bu kurtarışları yapmalıydı.
Geçen sene Sivas maçında müthiş bir pozisyonu kurtardı. Sonra elinden kaçırdı golü yedik. Bir kaleci iyi ise şans aldığı ilk anda bunu gösterir.
Aynen katılıyorum. Ayrıca ilk maçtaki korner golündeki hatasını gene tekrarladı, demek ki ders çıkartmamış. Hani diyoruz şans vermek lazım vs... ama Aykut kendisine verilen şansları bir Onur Kıvrak yada zamanında bir Rüştü'nün kullandığı gibi kullanamadı ki hiçbir zaman.
Tabi sadece oyuncuyu suçlamamak lazım kendini geliştiremedi diye. Kaleci antrenörlerimiz ne düzeyde bunu bilemeyiz taraftar olarak. F.Bahçe yerli kaleci konusunda uzun zamandır sıkıntı çekmiyor. Demek ki kaleci antrenörlerimi iyi bilemiyorum...
Last edited by Walter Sakana : 08.Ağustos.2010 at 02:17