Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçı kim kazanır?

Voters
46. You may not vote on this poll
  • OFK Belgrad

6 13.04%
  • Galatasaray

33 71.74%
  • Beraberlik

7 15.22%
1 ile 30 arası toplam 278 sonuç

Konu: OFK Beograd - Galatasaray | UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu 2. Maç

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by nannar View Post
    kötü zemini bahane edecek mi acaba yönetim elenirsek? Valla işin açığı ben sonucu 3 kişiye bağlıyorum.Eğer orta alanda oynayacak olan 3 oyuncu (mustafa ,ayhan,barış ve Cana'dan 3 tanesi) iyi oynarsa GS çok rahat eler.
    Quote Originally Posted by nannar View Post
    ev sahibi avantajını geçin.... morali de geçin... tek avantajları daha dogrusu gol atmak zorunda oldugumuz için bizim tek dezavantajımız kötü zemin olacaktır. belgrad kazanır diyenler bence içten içe onların kazanmasını isteyenlerdir. rakibimiz fb'yi eze eze elinden kaçıran young boys ya da beşiktaş'a ecel terleri döktüren plezen takımı olsa, yani onlar gibi oynasa gerçekten rakip normal şartlarda bizi yenebilir derdim. ama belgrad takımı ne atak yapmayı ne de savunma yapmayı bilmiyor. bedavadan 2 duran top( biri auta giderken adama çarpıp girdi) ile 2-2 skor alınca millet galeyana gelmiş durumda. bizim takım ön liberoda Cana ile başlasın. Ortadaki mustafa, ayhan ve barış 3 lüsünden 2'sini koyacaz sanırım orta alana. Bu 2 li gününde olursa iddaa ediyorum en az 5 tane atar geliriz. Ama işte tek olumsuzluk zemin kötü diyor herkes. adam gibi akıllıca oynasın rahat eler bizim takım. Belgrad turu geçebilir mi? Evet geçebilir ama kesinlikle şansının çok yerinde olması lazım! Oynayarak , savunma yaparak ya da hücum ederek değil, balına turu geçebilirler.
    Remzi olm ben direk 5 demişim bak Şimdi bu GS kesin elenir diyenleri görmek lazım.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by zekirdek View Post
    Galatasaray rakip eksilmeden önce kötü bir futbol sergiledi ve defansif anlamda yetersizdi. Cana beklentilerimin altındaydı. Pino gayet iyidi ve daha erken oyuna girmeliydi. Galatasaray'ın yediği gol ve attığı 2.gol birbirlerinden komediydi. Turkcell Super Lig'de takviyesiz zorlanırlar gibi geliyor.
    Defanstakiler forma girer.Onlarda sorun yok. Tek sorunumuz yine dönüp dolaşıp orta saha. Ayhan yine çok pas hatası yaptı ve girmesi gereken alanları boş bıraktı. Mustafa bugün iyiydi. Allahtan biri bari iyiydi de rahat skor aldık. Ama o bölgeye Rosicky ve Ledesma gibi 2 isim gelirse Süper ligin tozunu atar bu takım.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri