Turu buralara bırakmaması gerekiyordu, tebrikler Galatasaray'a. . .
OFK Belgrad
Galatasaray
Beraberlik
Turu buralara bırakmaması gerekiyordu, tebrikler Galatasaray'a. . .
Galatasaray rakip eksilmeden önce kötü bir futbol sergiledi ve defansif anlamda yetersizdi. Cana beklentilerimin altındaydı. Pino gayet iyidi ve daha erken oyuna girmeliydi. Galatasaray'ın yediği gol ve attığı 2.gol birbirlerinden komediydi. Turkcell Super Lig'de takviyesiz zorlanırlar gibi geliyor.
OFK
Saranov, Kecojevic, Trivunovic, Nikolic, Zeravica, Rodic, Krstic, Markovic, Simic, Milic, Petkovic
GALATASARAY
Aykut, Sabri, Neill, Servet, Hakan, Ayhan, Cana, Mustafa Sarp, Arda (Dk. 82 Ali Turan), Serdar Özkan (Dk. 61 Pino),Kewell (Dk. 71 Mehmet Batdal)
GOLLER
Dk. 11 Mustafa Sarp, Dk. 21, Dk. 56 Kewell, Dk. 71 Arda, Dk. 79 Mehmet Batdal Dk. 31 Nikolic
KIRMIZI KART
Nikolic
SARI KARTLAR
Mustafa Sarp, Ayhan Akman, Kewell (Galatasaray) Trivunovic, Nikolic (OFK)
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Defanstakiler forma girer.Onlarda sorun yok. Tek sorunumuz yine dönüp dolaşıp orta saha. Ayhan yine çok pas hatası yaptı ve girmesi gereken alanları boş bıraktı. Mustafa bugün iyiydi. Allahtan biri bari iyiydi de rahat skor aldık. Ama o bölgeye Rosicky ve Ledesma gibi 2 isim gelirse Süper ligin tozunu atar bu takım.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
batdal isabetli takılıyor![]()
Maçta iki şey çok komikti.Birincisi Srda nın Kewell ı kafadan nişanlayıpp düşürmesi.İkincisi Mehmet Batdal ın gol atınca içi içine sığmamasına rağmen kimse sevinmeyin bozuntuya vermeden yürümesi çok komiğime gitti.Takımda orta sahada eksiklikler var.Ayrıca Hakan Balta formsuz.Pino iyi inşallah ledesma rosicky falan gelir toparlanırız.
Benim için maçtan da skordan da turdan da daha önemli olan Sabri'nin gollük bir orta yapmasıydı...
İlk maçta bizi üzen takıma teşekkür etmek istiyorum.Takviyelerle bu sene 3 kulvarda da iyi olacağımızı düşünüyorum.Defans gerçekten eleştirilecek bir nokta.Fakat bunda orta sahanın da zayıf olmasının etkisi var.Gelecek takviyelerle takım savunmasını daha iyi yapacağız gibime geliyor.
Pino gerçekten çok doğru bir transfer.Böyle giderse Keita'yı aratmayacak gibi duruyor.Arda'ya attığı pas olağanüstü güzeldi.
Aykut'a ilk maçta ben de yüklenenlerdenim.Bu maçta da hata yaptı ama,biraz daha sabredersek belki iyi bir kaleci olabilir.
Baros dönünce ve takviyeler yapılınca takımın daha iyi yola gireceğini düşünüyorum.Artık yarınki kurayı bekliyoruz.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Cevad Prekazi, Popescu, Hagi, Taffarel gibi eski oyuncularımızı kullanmamız lazım. Bakın Prekazi böyle bir görevi olmaması gerektiği halde bir oyuncunun kasedini önermiş Galatasaray'a. Bu gibi oyuncular kendi ülkelerinde araştırsalar oyuncuları yetenekli olanları bizlere önerseler belki biz de yetiştireceğiz önemli değerleri. Neden olmasın? Asıl böyle oyuncuları teknik direktör yapıp harcayacağımıza kulübe hizmet etmesini sağlamalıyız. Hem onlar da kulüpten kopmaz hem 2 taraf kazanır...
Hakan Balta , Sabri ve Servet ile olabilecek bi iş deigl bu defansta tek ayakta duran isim neill'dı yinede tur için aslanlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz , demiştim gol manyagı yaparız diye.
Tebrikler Aslanlar , Tebrikler Galatasaray'ım
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Formda olduklarında saydıgın Hakan Balta,Sabri ve Servet sadece Gs defansı değil, milli takımın da savunma hattını oluşturuyorlaro kadar da küçümsemeyin o isimleri. O üç isme gelene kadar Ayhan ve Serkan Kurtuluş gibi isimler var GS kadrosuna yakışmayan.
Tebikler galatasaraya çok pozitif oyun sergilemesede klasıyla kazanmasını bildi
bizim defansımızda sorun yok takım defansında sorun var o takım defansı nasıl çözülür orta sahaya 1 ya da 2 tane çift yönlü oyuncu gerekirse büyük kısmı düzelir kanatlarında defansa yardıma gelmesi lazım yani gelip stoper ya da bek gibi oynasınlar demiyorum orta saha çizgisini geçsinler alan kaplasınlar yeter en azından pas yolu tıkanır...
Screw you guys, I'm goin' home
Bu arada deplasmanlardaki yenilmeme serimiz devam ediyor.Şu takıma ne oluyorsa Ali Sami Yen'de oluyor.Deplasmanda rahat kazanıp,kendi sahamızda kök sökmek hoş olmuyor.Bunun düzeltilmesi gerek.Zira son yıllarda turları hep Ali Sami Yen'de kaybettik.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
evde aşırı gaza geliyoruz galiba![]()
Galatasaray aldığı bu sonuçla ilk maçın sonucunun gerçekten şans olduğunu gösterdi.Olması gereken bu skordu.Tebrikler.
So what?
Saike
HTSPOR
OFK Belgrad ile oynanan ilk maçta yediği hatalı goller yüzünden eleştiri toplayan kaleci Aykut Erçetin, rövanşta ortaya koyduğu performansla kendisini affettirmeyi başardı.
Şanssız bir gol yemesine rağmen daha sonra kalesinde devleşen Aykut, yaptığı birbirinden güzel kurtarışlarla beğeni toplamıştı. Takım arkadaşlarının yanı sıra teknik direktör Frank Rijkaard’ın da gösterdiği başarıdan dolayı maçtan sonra tecrübeli eldiveni tebrik ettiği bildirildi. Aykut’un teknik heyetten de güvenoyu almasının ardından yönetim yabancı kaleci arayışlarını rafa kaldırdı. Sarı-Kırmızılılar’ın kalesi yeni sezonda Aykut ve Ufuk Ceylan’a emanet olacak.
Yine hatalı bir gol yedi. Galatasaray'ın kalesini koruyacaksa o golü yemeden bu kurtarışları yapmalıydı.
Geçen sene Sivas maçında müthiş bir pozisyonu kurtardı. Sonra elinden kaçırdı golü yedik. Bir kaleci iyi ise şans aldığı ilk anda bunu gösterir.
Avrupa Şampiyonası'nda yarı finalde elenen 2 takıma da bronz madalya verilerek turnuva 3.sü ilan edilirler.. Gülecek birşey yok.
o zaman redbull kanatlandırır gerginliğe gerek yok
eller havaya![]()
Eyvahlar olsun![]()
Aynen katılıyorum. Ayrıca ilk maçtaki korner golündeki hatasını gene tekrarladı, demek ki ders çıkartmamış. Hani diyoruz şans vermek lazım vs... ama Aykut kendisine verilen şansları bir Onur Kıvrak yada zamanında bir Rüştü'nün kullandığı gibi kullanamadı ki hiçbir zaman.
Tabi sadece oyuncuyu suçlamamak lazım kendini geliştiremedi diye. Kaleci antrenörlerimiz ne düzeyde bunu bilemeyiz taraftar olarak. F.Bahçe yerli kaleci konusunda uzun zamandır sıkıntı çekmiyor. Demek ki kaleci antrenörlerimi iyi bilemiyorum...
Last edited by Walter Sakana : 08.Ağustos.2010 at 02:17