Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçı kim kazanır?

Voters
46. You may not vote on this poll
  • OFK Belgrad

6 13.04%
  • Galatasaray

33 71.74%
  • Beraberlik

7 15.22%
Sayfa 9 / 10 İlkİlk ... 78910 SonSon
241 ile 270 arası toplam 278 sonuç

Konu: OFK Beograd - Galatasaray | UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu 2. Maç

Turu buralara bırakmaması gerekiyordu, tebrikler Galatasaray'a. . .

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Galatasaray rakip eksilmeden önce kötü bir futbol sergiledi ve defansif anlamda yetersizdi. Cana beklentilerimin altındaydı. Pino gayet iyidi ve daha erken oyuna girmeliydi. Galatasaray'ın yediği gol ve attığı 2.gol birbirlerinden komediydi. Turkcell Super Lig'de takviyesiz zorlanırlar gibi geliyor.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

OFK
    Saranov, Kecojevic, Trivunovic, Nikolic, Zeravica, Rodic, Krstic, Markovic, Simic, Milic, Petkovic

GALATASARAY
    Aykut, Sabri, Neill, Servet, Hakan, Ayhan, Cana, Mustafa Sarp, Arda (Dk. 82 Ali Turan), Serdar Özkan (Dk. 61 Pino),Kewell (Dk. 71 Mehmet Batdal)

GOLLER
    Dk. 11 Mustafa Sarp, Dk. 21, Dk. 56 Kewell, Dk. 71 Arda, Dk. 79 Mehmet Batdal Dk. 31 Nikolic

KIRMIZI KART
    Nikolic

SARI KARTLAR
    Mustafa Sarp, Ayhan Akman, Kewell (Galatasaray) Trivunovic, Nikolic (OFK)

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by nannar View Post
    kötü zemini bahane edecek mi acaba yönetim elenirsek? Valla işin açığı ben sonucu 3 kişiye bağlıyorum.Eğer orta alanda oynayacak olan 3 oyuncu (mustafa ,ayhan,barış ve Cana'dan 3 tanesi) iyi oynarsa GS çok rahat eler.
    ev sahibi avantajını geçin.... morali de geçin... tek avantajları daha dogrusu gol atmak zorunda oldugumuz için bizim tek dezavantajımız kötü zemin olacaktır. belgrad kazanır diyenler bence içten içe onların kazanmasını isteyenlerdir. rakibimiz fb'yi eze eze elinden kaçıran young boys ya da beşiktaş'a ecel terleri döktüren plezen takımı olsa, yani onlar gibi oynasa gerçekten rakip normal şartlarda bizi yenebilir derdim. ama belgrad takımı ne atak yapmayı ne de savunma yapmayı bilmiyor. bedavadan 2 duran top( biri auta giderken adama çarpıp girdi) ile 2-2 skor alınca millet galeyana gelmiş durumda. bizim takım ön liberoda Cana ile başlasın. Ortadaki mustafa, ayhan ve barış 3 lüsünden 2'sini koyacaz sanırım orta alana. Bu 2 li gününde olursa iddaa ediyorum en az 5 tane atar geliriz. Ama işte tek olumsuzluk zemin kötü diyor herkes. adam gibi akıllıca oynasın rahat eler bizim takım. Belgrad turu geçebilir mi? Evet geçebilir ama kesinlikle şansının çok yerinde olması lazım! Oynayarak , savunma yaparak ya da hücum ederek değil, balına turu geçebilirler.
    Remzi olm ben direk 5 demişim bak Şimdi bu GS kesin elenir diyenleri görmek lazım.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by zekirdek View Post
    Galatasaray rakip eksilmeden önce kötü bir futbol sergiledi ve defansif anlamda yetersizdi. Cana beklentilerimin altındaydı. Pino gayet iyidi ve daha erken oyuna girmeliydi. Galatasaray'ın yediği gol ve attığı 2.gol birbirlerinden komediydi. Turkcell Super Lig'de takviyesiz zorlanırlar gibi geliyor.
    Defanstakiler forma girer.Onlarda sorun yok. Tek sorunumuz yine dönüp dolaşıp orta saha. Ayhan yine çok pas hatası yaptı ve girmesi gereken alanları boş bıraktı. Mustafa bugün iyiydi. Allahtan biri bari iyiydi de rahat skor aldık. Ama o bölgeye Rosicky ve Ledesma gibi 2 isim gelirse Süper ligin tozunu atar bu takım.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Zlatan İbo gibi vurdu. Tıpkı ona benziyor.
    aynen katılıyorum h.şükürden çok ibra ya benziyo

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

batdal isabetli takılıyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Maçta iki şey çok komikti.Birincisi Srda nın Kewell ı kafadan nişanlayıpp düşürmesi.İkincisi Mehmet Batdal ın gol atınca içi içine sığmamasına rağmen kimse sevinmeyin bozuntuya vermeden yürümesi çok komiğime gitti.Takımda orta sahada eksiklikler var.Ayrıca Hakan Balta formsuz.Pino iyi inşallah ledesma rosicky falan gelir toparlanırız.

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Benim için maçtan da skordan da turdan da daha önemli olan Sabri'nin gollük bir orta yapmasıydı...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İlk maçta bizi üzen takıma teşekkür etmek istiyorum.Takviyelerle bu sene 3 kulvarda da iyi olacağımızı düşünüyorum.Defans gerçekten eleştirilecek bir nokta.Fakat bunda orta sahanın da zayıf olmasının etkisi var.Gelecek takviyelerle takım savunmasını daha iyi yapacağız gibime geliyor.

Pino gerçekten çok doğru bir transfer.Böyle giderse Keita'yı aratmayacak gibi duruyor.Arda'ya attığı pas olağanüstü güzeldi.

Aykut'a ilk maçta ben de yüklenenlerdenim.Bu maçta da hata yaptı ama,biraz daha sabredersek belki iyi bir kaleci olabilir.

Baros dönünce ve takviyeler yapılınca takımın daha iyi yola gireceğini düşünüyorum.Artık yarınki kurayı bekliyoruz.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cevad Prekazi, Popescu, Hagi, Taffarel gibi eski oyuncularımızı kullanmamız lazım. Bakın Prekazi böyle bir görevi olmaması gerektiği halde bir oyuncunun kasedini önermiş Galatasaray'a. Bu gibi oyuncular kendi ülkelerinde araştırsalar oyuncuları yetenekli olanları bizlere önerseler belki biz de yetiştireceğiz önemli değerleri. Neden olmasın? Asıl böyle oyuncuları teknik direktör yapıp harcayacağımıza kulübe hizmet etmesini sağlamalıyız. Hem onlar da kulüpten kopmaz hem 2 taraf kazanır...

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Cevad Prekazi, Popescu, Hagi, Taffarel gibi eski oyuncularımızı kullanmamız lazım. Bakın Prekazi böyle bir görevi olmaması gerektiği halde bir oyuncunun kasedini önermiş Galatasaray'a. Bu gibi oyuncular kendi ülkelerinde araştırsalar oyuncuları yetenekli olanları bizlere önerseler belki biz de yetiştireceğiz önemli değerleri. Neden olmasın? Asıl böyle oyuncuları teknik direktör yapıp harcayacağımıza kulübe hizmet etmesini sağlamalıyız. Hem onlar da kulüpten kopmaz hem 2 taraf kazanır...
    Ben de izlerken bunun düşündüm hani hep deriz ya "scouting sistemi yok bizde" diye işte Prekazi gerçekten bütün ligleri takip ettiğini yorumlarında belirtiyor. Bence de teknik direktörlük değil de gözlemci, araştırmacı olarak çalışabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hakan Balta , Sabri ve Servet ile olabilecek bi iş deigl bu defansta tek ayakta duran isim neill'dı yinede tur için aslanlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz , demiştim gol manyagı yaparız diye.

Tebrikler Aslanlar , Tebrikler Galatasaray'ım
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Formda olduklarında saydıgın Hakan Balta,Sabri ve Servet sadece Gs defansı değil, milli takımın da savunma hattını oluşturuyorlar o kadar da küçümsemeyin o isimleri. O üç isme gelene kadar Ayhan ve Serkan Kurtuluş gibi isimler var GS kadrosuna yakışmayan.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Formda olduklarında saydıgın Hakan Balta,Sabri ve Servet sadece Gs defansı değil, milli takımın da savunma hattını oluşturuyorlar o kadar da küçümsemeyin o isimleri. O üç isme gelene kadar Ayhan ve Serkan Kurtuluş gibi isimler var GS kadrosuna yakışmayan.
    Eeheheh o yüzden Milli takım nerelerde suan
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Tebikler galatasaraya çok pozitif oyun sergilemesede klasıyla kazanmasını bildi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bizim defansımızda sorun yok takım defansında sorun var o takım defansı nasıl çözülür orta sahaya 1 ya da 2 tane çift yönlü oyuncu gerekirse büyük kısmı düzelir kanatlarında defansa yardıma gelmesi lazım yani gelip stoper ya da bek gibi oynasınlar demiyorum orta saha çizgisini geçsinler alan kaplasınlar yeter en azından pas yolu tıkanır...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu arada deplasmanlardaki yenilmeme serimiz devam ediyor.Şu takıma ne oluyorsa Ali Sami Yen'de oluyor.Deplasmanda rahat kazanıp,kendi sahamızda kök sökmek hoş olmuyor.Bunun düzeltilmesi gerek.Zira son yıllarda turları hep Ali Sami Yen'de kaybettik.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Bu arada deplasmanlardaki yenilmeme serimiz devam ediyor.Şu takıma ne oluyorsa Ali Sami Yen'de oluyor.Deplasmanda rahat kazanıp,kendi sahamızda kök sökmek hoş olmuyor.Bunun düzeltilmesi gerek.Zira son yıllarda turları hep Ali Sami Yen'de kaybettik.
    Geçen sene samiyende sadece 2 kere yenildik diye hatırlıyorum. Biri Fenere diğeride başka bi takıma.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Geçen sene samiyende sadece 2 kere yenildik diye hatırlıyorum. Biri Fenere diğeride başka bi takıma.
    Avrupa Kupaları'ndan bahsettim ben.Madrid'e,Hamburg'a Ali Sami Yen'de elenmiştik.Deplasmandan avantajlı dönsek de.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

evde aşırı gaza geliyoruz galiba

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Galatasaray aldığı bu sonuçla ilk maçın sonucunun gerçekten şans olduğunu gösterdi.Olması gereken bu skordu.Tebrikler.
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Eeheheh o yüzden Milli takım nerelerde suan
    Son Avrupa Üçüncüsü. Son Dünya Kupası'na gidemememizi sadece defansa bağlamak yanlış olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

HTSPOR

OFK Belgrad ile oynanan ilk maçta yediği hatalı goller yüzünden eleştiri toplayan kaleci Aykut Erçetin, rövanşta ortaya koyduğu performansla kendisini affettirmeyi başardı.

Şanssız bir gol yemesine rağmen daha sonra kalesinde devleşen Aykut, yaptığı birbirinden güzel kurtarışlarla beğeni toplamıştı. Takım arkadaşlarının yanı sıra teknik direktör Frank Rijkaard’ın da gösterdiği başarıdan dolayı maçtan sonra tecrübeli eldiveni tebrik ettiği bildirildi. Aykut’un teknik heyetten de güvenoyu almasının ardından yönetim yabancı kaleci arayışlarını rafa kaldırdı. Sarı-Kırmızılılar’ın kalesi yeni sezonda Aykut ve Ufuk Ceylan’a emanet olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yine hatalı bir gol yedi. Galatasaray'ın kalesini koruyacaksa o golü yemeden bu kurtarışları yapmalıydı.

Geçen sene Sivas maçında müthiş bir pozisyonu kurtardı. Sonra elinden kaçırdı golü yedik. Bir kaleci iyi ise şans aldığı ilk anda bunu gösterir.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by berkay19 View Post
    Son Avrupa Üçüncüsü. Son Dünya Kupası'na gidemememizi sadece defansa bağlamak yanlış olur.
    Avrupa 3.sü nasıl olduk. Avrupa Şampiyonasında 3.lük 4.lük karşılaşması yokki.

İyi güldürdün Allah'ta seni güldürsün.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Avrupa Şampiyonası'nda yarı finalde elenen 2 takıma da bronz madalya verilerek turnuva 3.sü ilan edilirler.. Gülecek birşey yok.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

o zaman redbull kanatlandırır gerginliğe gerek yok
    eller havaya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eyvahlar olsun

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Yine hatalı bir gol yedi. Galatasaray'ın kalesini koruyacaksa o golü yemeden bu kurtarışları yapmalıydı.

Geçen sene Sivas maçında müthiş bir pozisyonu kurtardı. Sonra elinden kaçırdı golü yedik. Bir kaleci iyi ise şans aldığı ilk anda bunu gösterir.
    Aynen katılıyorum. Ayrıca ilk maçtaki korner golündeki hatasını gene tekrarladı, demek ki ders çıkartmamış. Hani diyoruz şans vermek lazım vs... ama Aykut kendisine verilen şansları bir Onur Kıvrak yada zamanında bir Rüştü'nün kullandığı gibi kullanamadı ki hiçbir zaman.

Tabi sadece oyuncuyu suçlamamak lazım kendini geliştiremedi diye. Kaleci antrenörlerimiz ne düzeyde bunu bilemeyiz taraftar olarak. F.Bahçe yerli kaleci konusunda uzun zamandır sıkıntı çekmiyor. Demek ki kaleci antrenörlerimi iyi bilemiyorum...
    Last edited by Walter Sakana : 08.Ağustos.2010 at 02:17

Sayfa 9 / 10 İlkİlk ... 78910 SonSon

Mesaj Yetkileri