Sayfa 272 / 1204 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372772 ... SonSon
8,131 ile 8,160 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

Pino Arda'nın golünde nasıl bi asisst yaptı ya

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by TaşkınMahmut View Post
    Pino Arda'nın golünde nasıl bi asisst yaptı ya
    guzel bi asist yapti hatta alda at dedi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Bakın Mehmet Batdal babalar gibi de oynadı. Adam ortaya iniyor, savunma arkasına kaçıyor,kanatlara kaçarak diğer orta sahalara alan açıyor. Sitili Hakan şükür gibi ama Adı Mehmet. Ben kesinlikle çok ümitliyim valla. Hem çok da sakin oynuyor oğlan
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet Mehmet Batdal'ı kazandığımız takdirde yıllarca santrafor sıkıntısı çekmeyiz..

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Evet Mehmet Batdal'ı kazandığımız takdirde yıllarca santrafor sıkıntısı çekmeyiz..
    Kazandik yahu Mehmet Batdal'i hatta 4 yillik kontrat bile yaptik adamla

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

mehmt batdalın stili hakan şükürden çok ibra ya benziyo

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bende İbrahimovic'e benzetiyorum. Duruşu bile İbrahimovic gibi.

Top saklamayı biliyor, güçlü fiziği var, ceza sahası içinde soğukkanlı. ee daha ne istersiniz be Ceza sahası içinde buluşturun topla olsun kral tek ihtiyacı fırsat verilmesi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bende İbrahimovic'e benzetenlerdenim
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oyun tarzı daha çok benziyor aslında doğru.. Tipi benzemesin

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Bakın Mehmet Batdal babalar gibi de oynadı. Adam ortaya iniyor, savunma arkasına kaçıyor,kanatlara kaçarak diğer orta sahalara alan açıyor. Sitili Hakan şükür gibi ama Adı Mehmet. Ben kesinlikle çok ümitliyim valla. Hem çok da sakin oynuyor oğlan
    Karşısında oynadığı takım da 2. lig seviyesinde olunca sorun olmuyor tabii.. Ama bu adam tek forvet oynayacak adam değil kesinlikle..

Oynasın, ondan sonra yorum yapalım. Kaç kere oynadı kendinden güçlü rakiplere karşı? yıllardır Bank Asya'daydı...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu Jovanovic Marko Jovanovic mi partizanda ki

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Bu Jovanovic Marko Jovanovic mi partizanda ki
    Valla bir sürü Jovanovic ismi geçiyor; Borislav, Branislav, Marko ... Hangisi acaba.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Branislav Jovanovic olabilir. Wikipedia'ya göre Marco olanı defans, Branislav ortasaha oynuyor Prekazi'de ön libero dedi, defansta da oynayabiliyor dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ledesma, Rosicky haberleri doğruysa - ki scoutgs 2. resmi site gibi birşey - Jovanovic sadece havada kalır

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Boş verin zaten yönetim Branislav Borislav Marko hiçbirini almayacak

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Yaww "Mehmet Batdal güçsüz takıma karşı oynadı" diyenlere sorarım... Pino'yu, Stoch'u ya da Dia'yı değerlendirdiğiniz maçlar sanki Real Madrid'e karşı oynanan maçlar falan mı? Futbolcu her türlü kendini belli eder. Mesela Serdar Özkan. Her zamanki bildiğimiz gibi oynadı işte... Birşeyleri ne kadar yaptıgından değil yapmayı denediğinden bahsediyoruz. Güçsüz takımlara karşı Arda , Kewel,Pino ya da Neill oynayınca mükemmel oyuncu , Batdal'a gelince güçlüleri beklemek lazım öyle mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen katılıyorum Has Hüs hocama.. Arda da kendini Mlada Boleslav maçında tanıtmıştı.. Ama Liverpool'a karşı da aynı futbolu oynadı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

burda fenere laf atılmasına gerek yok mehmet batdala zayıf rakip karşısında oynadı diyen bizden biriydi gs liydi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence de boşuna tartışmaya girmeyelim Yarın büyük ihtimal Elano satılır biz de transferi açıklarız bence...

Fenere laf atmıyorum. Bizden biriyse de rentkaşıma söylüyorum zaten yanlış anlaşılmasın. Yerli oyuncular ilgi görmüyor bundan yakınıyorum. Mehmet Batdal yerinde bir yabancı olsa bunu der miydik? Hayır elbette öznel fakat ben yerliyle yabancı bir tutulmuyor bundan şikayetçiyim o kadar. Ha arkadaş doğru söylüyorsa görücez birkaç hafta sonra boynum kıldan ince

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by berkay19 View Post
    Fenere laf atmıyorum. Bizden biriyse de rentkaşıma söylüyorum zaten yanlış anlaşılmasın. Yerli oyuncular ilgi görmüyor bundan yakınıyorum. Mehmet Batdal yerinde bir yabancı olsa bunu der miydik? Hayır elbette öznel fakat ben yerliyle yabancı bir tutulmuyor bundan şikayetçiyim o kadar. Ha arkadaş doğru söylüyorsa görücez birkaç hafta sonra boynum kıldan ince
    ben de aynı şeyi dedim zaten. yabancıları amatör takımlarla oynanan maçlarda bile değerlendiriyoruz ama türk olunca illa büyük takım bekliyoruz Mehmet Batdal baya bildiğin iyi işte yaw. göz var nizam var

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Mehmet Batdal iyidir , hatta cok cok daha iyide olucakdir , ama Altidore haberleri dogruysa harcarlar Batdali !

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Yaww "Mehmet Batdal güçsüz takıma karşı oynadı" diyenlere sorarım... Pino'yu, Stoch'u ya da Dia'yı değerlendirdiğiniz maçlar sanki Real Madrid'e karşı oynanan maçlar falan mı? Futbolcu her türlü kendini belli eder. Mesela Serdar Özkan. Her zamanki bildiğimiz gibi oynadı işte... Birşeyleri ne kadar yaptıgından değil yapmayı denediğinden bahsediyoruz. Güçsüz takımlara karşı Arda , Kewel,Pino ya da Neill oynayınca mükemmel oyuncu , Batdal'a gelince güçlüleri beklemek lazım öyle mi?
    İyi de Batdal mükemmel olan ne yaptı? Ben gol dışında bi numarasını göremedim bu maçta açıkçası, o golü de atamayan ileri uç elemanını kusura bakmayın ama ıslak meşe odunuyla döverler. Ciddi maç Fenerbahçe maçını oynadı, neler yaptığını gördük. Ha o da ölçü değildir henüz, ama bende bıraktığı ilk izlenim maalesef budur..

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Bir kere fiziği muhteşem Mehmet Badtal'ın. Geçen yıl attığı gollerden birkaçını görme fırsatım oldu, toplarada kötü vurmuyor. Top tekniğide iyi yani. Tabi birazda takımın oyununa bağlı oyuncunun iyi oynaması. Fenerbahçedeki Nobreyle Beşiktaştaki arasında dağlar kadar fark var mesela. O yüzden lig başlasın, forma şansı bulsun daha net görürüz iyi mi kötü mü diye. Ayrıca Dia'yı karıştırmaya hiç gerek yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Mehmet Batdal iyidir , hatta cok cok daha iyide olucakdir , ama Altidore haberleri dogruysa harcarlar Batdali !
    aynen. eğer altidore gelirse bence de harcanır batdal.

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    İyi de Batdal mükemmel olan ne yaptı? Ben gol dışında bi numarasını göremedim bu maçta açıkçası, o golü de atamayan ileri uç elemanını kusura bakmayın ama ıslak meşe odunuyla döverler. Ciddi maç Fenerbahçe maçını oynadı, neler yaptığını gördük. Ha o da ölçü değildir henüz, ama bende bıraktığı ilk izlenim maalesef budur..
    o zaman Guiza'nın , Umut Bulut'un ve süper ligde daha bir çok santraforun yediği dayaklardan dolayı ölmesi lazımdı.Demekki maçta herşeyi gol ya da asistle değerlendiren arkadaşlarımız da var Oyunda kaldığı kısa süre içerisinde Batdal neler yaptı sayayım,

* Hücumlarda savunma arasında kaybolmak yerine geriye gelerek top aldı verdi ve hücumda zenginlik oluşturmaya çalıştı
    *boş alanlara kaçarak geriden gelen orta sahalara pozisyon üretmeye çalıştı
    *savunma arkasına yaptıgı koşularla gol aradı
    *hava toplarında arkadaşlarına toplar indirmeye çabaladı
    sürekli oyunun içinde ve topun oynandığı alanlarda bulunmaya gayret etti
    *ceza alanında 2 ya da 3 kez topla buluştu ve bunun da birini attı zaten

bunların dışında forvet oyuncusundan beklentiniz neledir bilemem ama topla adam geçmek ve dribling yapmak dışında çoğu özelliği barındıran bir oyuncu bence Mehmet... Bunu da zaten herkes görecek zaman ilerledikçe...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

3 kere buluştu 3 şutuda kaleyi buldu 1 i gol oldu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sezon başlasın Mehmet de iyice ısınsın takıma form tutsun herkese gereken cevabı verecektir olumlu veya olumsuz...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beyler süper bir haberim var size.. Yalçın Dümer bu 3 oyuncunun hiçbirini haber yapmamış, ismini yazmamış, ucundan geçmemiş. Hayırlı olsun diyorum resmi site açıklamış kadar sevindim

Mesaj Yetkileri