UEFA Avrupa Ligi
15.07.2010 KR 0 - 3 Karpaty
22.07.2010 Karpaty 3 - 2 KR
29.07.2010 Karpaty 1 - 0 Zestaponi
05.08.2010 Zestaponi 0 - 1 Karpaty
UEFA Avrupa Ligi
15.07.2010 KR 0 - 3 Karpaty
22.07.2010 Karpaty 3 - 2 KR
29.07.2010 Karpaty 1 - 0 Zestaponi
05.08.2010 Zestaponi 0 - 1 Karpaty
Last edited by DisCo : 06.Ağustos.2010 at 15:48
Antin kuntin takımlar geliyor hep.![]()
Zorlanacağımızı sanmıyorum rahat bir şekilde eleriz.
Bende değerini ekleyeyim.12.350.000 EUR .
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Genç bir takımmış onun için yine zorlanırız ama eleriz.
Bu takımı eleyemezsek ayıp.İlk maç rahat bi skor alırız ikinci maç güzel futbol için gideriz.Ben rahat eleyebileceğimizi düşünüyorum ki yeni transferlerinde bu maça kadar açıklanıp oynayacaklarını düşünerek
Karpaty 4-3-3 ile oynuyormuş.İlk maçta ASY'de bitirmeliyiz işi.En az 2 farklı skor almalıyızki Ukrayna'da zorlanmayalım.
Bu artık resmi olarak UEFA maçı demi ? Eleme değil yani.
Açıklanıcak olan transferlerle birlikte dağıtırız bunlarıda.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Transferler ve Baros yetişirse zorlanmayız,yetişmezse bir nebze zorlanabiliriz ama bu sefer işi sıkı tutup ASY'de tur atlayabilecek skoru elde ederiz gibime geliyor.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Igor Khudobyak 1.500.000 en değerli oyuncuları.
yaş ortalaması itibariyle dinamik bir takım olabilir ama rakibimiz değil OFK maçındaki gibi bir sürprize izin vermeden iki maçta da rahat kazanıp turu atlarız diye düşünüyorum..
Beşiktaş gibi düşünüyorum, 2 maçta 5'in üzerinde gol atar Galatasaray, zorlanmadan gruplara kalır.
"YÜCE ATATÜRK"
Adını daha önce hiç duymadım. Bu takıma elenmez Galatasaray
Deplasman zorlayabilir ama turu geçeceğimizi umuyorum
Galatasaray'ın kadro kalitesi bu takımı rahat eleyecek durumda. Ukrayna takımı olması bizi biraz korkutsada Baros'lu, Kewell'lı, Arda'lı bir kadroyla işi Ali Sami Yen'de bitirmekte fayda var.
Andriy Tlumak'ın değeri de 500.000 Gk As kalecisi Tlumak olarak gözüküyor.3 maç oynamış bu sezon.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Doğru as kalecisi Tlumak'mış.
yahu neden hep ilk maçı asy'de oynuyoruz? ne saçma bir mantık? seribaşı değil miyiz?
Rahat eleriz![]()
Eleriz elemesine de inşallah Belgrad maçlarında olduğu gibi ecel terleri dökmeyiz...
Turu geçeriz diye düşünüyorum.
metalist maçına dönmesinde ne olursa olsun![]()
rahat eleriz de ilk maçta Ali Sami Yen de rahat skor almadan deplasmana gider orda eleriz yineBizimkiler rakibi ilk maçta tartıp ikinci maçta ona göre çıkıyorlar. Genç ve Ukrayna takımı olduğu için muhtemelen fizik gücüne dayalı maçlar olacak ve bu yüzden takımın 2 haftada iyi form tutması lazım. Aman diyim kaza falan olur
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
sabriyle tek yeter onlara form konusunda salarız sabriyi sahaya o oynar![]()
Lakapları "Yeşil Aslanlar"mış