ben zaten uyumam büyük ihtimalle ama hangi oyunu oynasam diye karar veremedim![]()
ben zaten uyumam büyük ihtimalle ama hangi oyunu oynasam diye karar veremedim![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Cihan açıklanmazsa çekeceğin var benden![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
gidin yatın lenberk şu imza da kaldı gitti öyle nedensiz...
![]()
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Ve Ledesma Açıklandı ! Demeyi isterdim ama açıklanan bir şey yok henüz.
Hadi ben yatar![]()
Lazio forumlarına göz atıyorum da... bakın ne buldumYeni kontrat imzalamayacagını ve kulüpten ayrılacağını söylemiş bir radyoya geçen hafta
30/07/2008 18:50
Ledesma: I’m Leaving Lazio
Lazio midfielder Cristian Ledesma has announced on public radio that he will not sign a new contract at the club, meaning he will leave the Biancocelesti either this summer or next.
Ledesma has been attempted to negotiate a new contract with Lazio for quite some time now, however he has grown increasingly frustrated by the club’s refusal to issue him a decent pay rise.
The Argentine’s agent Vincenzo D'Ippolito has threatened on a number of occasions, and as recently as yesterday, that unless he is paid what he deserves, his client will execute FIFA's Article 17 in order to leave the club for a small fee next year.
Ledemsa has now himself announced that there is no chance of him signing a new contract, meaning that it is now inevitable that he will be leaving the Italian capital either this summer or next.
Millet kontratı biteceği için ocakta beleşe gidecek diye tutuşmuş. ya yeni kontrat yapılsın ya da gidecekse satılıp para kazanılsın diyor genelde taraftarlar. bizimkiler böyle fırsatları iyi yakalıyor. bence bu iş tamam![]()
Turkish media reporting it. I heard they offered 5m but Wenger wants more. I wouldnt mind swapping him with Elano.
Bu da Arsenal taraftarlarının Rosicky konusundaki fikirlerindenAdamlar Elano ile takas edilirse dehşet olur demişler
![]()
That's a nice wish, but I bet Galata won't not swap one of the best Brazil performers at WC with a proven injury crook.
Rosicky konusunda valla Arsenal taraftarı genelde bizden farklı düşünüyor. Adamı baya değersiz görüyorlar. Elano ile takas etmez Gs falan demişler. Bir de geldiğinde çok heyecanlanmıştık ama takıma birşey veremiyor, gitmesi iyi olur demişler. Yani Lorik Cana transferinde de ben Sunderland forumlarına göz atmıştım ve kan ağlıyordu forumlar. Baya üzülmüşlerdiLedesma işi tamam, lazio taraftarı üzülüyor ayrılırsa diye. Ama rosicky konusunda endişelerim oluştu valla
Yeni bir Lincoln mü geliyor yoksa ?
Gerçi kötülemişyorlar ama geçen sezon haricinde işe yaramadığını yazanlar var. Bir de onun bir kanat oyuncusuyla takas edilmesinin isteyenler var. Para ile satılmasına pek sıcak bakmamış taraftar... Bu arada bizim GS 5 milyon € önermiş sanırım. Çakallar Elano'yu 10 a satıp bunu 5 e alacaklar herhalde![]()
Yeni Lincoln'den ziyade yeni Kewell olabilir. Sakatlıklarla bir hayli uğraştı kariyeri boyunca. Yaşı da geçiyor bu yüzden elden çıkarmak istiyorlar.
Noldu gelmedimi hala![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Hani transfer, yine taklaya mı geldik ?![]()
Elbet bigün açıklanacak![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Rijkaard şunu demek istiyor;
Benim korkum yok. Elimde kim olursa olsun onunla savaşırım. Oyun şablonum belli. Elano, Baroş yoksa Kewell var, Lorik Cana, Pino var.
Ya bir de Baptista gelirse…
Bunu üstüne basa basa söylüyorum. 20-25 gün önce de yazmıştım. Haber kaynağı da çok saygın bir kişiydi…
Dün bir de baktım Başkan Polat İtalya’ya gitmiş!
Elano için diyeler…
Baptista adını duyalar…
Baptista’yı isteyen Olympiyakos da UEFA’dan elendi, artık Avrupa’da yok!
Öyleyse,
Galatasaray’ın transferinde geri kalan boşlukları varın siz doldurun…
Osman Tanburacı,üstüne basa basa Baptista'yı ima ediyor.Baptista gelebilir,Rosicky beklerken.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Bu zamana kadar Osman Tamburacı nın dediği hangi adam geLdi.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Rosicky gelmiş de uçak yeni inmiş kemer ikaz ışıkları sönmeden açıklama yapmak istemiyor Galatasaray yönetimi.![]()
![]()
Ledesma neyse de Rosicky gelirse süper hücum gücümüz olur.
Lorik Cana çok pas hatası yapıyor. Ledesma'nın acil gelmesi lazım yoksa Mustafa Sarp'ın arapaslarına kaldık.
Yani Lorik Cana'yı da 2 maçla yedinizya helal olsun![]()
Lorik iyidir bence, baya mücadele ediyor, çok koşuyor, bize de böyle oyuncu lazımdı.
Şurada Cana'nın geçen seneki pas oranlarıyla ilgili analiz yapılmış. Yararlı olabilir.
Cihan linç ederim seni.
Şimdi baptista mı geliyor Rosicky mi ?
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
rosicky i beklerken uçaktan baptista incekmiş![]()
Rosicky müthiş transfer olur.Ama fizik gücünün yetersizliği Lincoln,Elano'dan sonra çok canlar yakabilir.Cam gibi kırılgan bir oyuncu.Kolay sakatlanıyor.Ben şahsen Baptista'yı tercih ederim.
2001-2002 | 37 maç - 5 gol - 15 asist
2002-2003 | 40 maç - 5 gol - 10 asist
2003-2004 | 28 maç - 3 gol - 0 asist
2004-2005 | 33 maç - 6 gol - 4 asist
2005-2006 | 31 maç - 7 gol - 6 asist
2006-2007 | 36 maç - 6 gol - 2 asist
2007-2008 | 34 maç - 9 gol - 2 asist
2008-2009 | 3 maç. sakatlığı nedeniyle sezonu kapattı.
2009-2010 | 33 maç - 3 gol - 5 asist
Tomas Rosicky'nin kolay sakatlandığı düşüncesine katılmıyorum..Yukarıda yer aldığı takımlardaki sadece LİGDE oynadığı maçların sayısını yazdım..
Bunlara kupa,avrupa vs vs maçlarını da ekleyince kolay sakatlanıyor yada müzmin sakat düşüncesinin altının dolu olmadığı gayet net görülüyor..
tabi bu sakatlanmayacak anlamına gelmez..gelir ilk maçta ayağı kırılır sezonu kapatır bunu kimse bilemez ama sadece ligde oynadığı maç sayısı ki bu ligler Bundesliga ve Premier lig bize müzmin sakat olmadığının kanıtıdır..
EPL'de Arsenal'de 30 maçın üstünde oynuyorsan istirkarlı,profesyonel ve yetenekli olduğunu gösterir.Adam daha ne yapsın
Arapas ne alaka ? Sen Lorik Cana'dan arapas atmasını mı istiyorsun ? Gerçekten o düşüncedeysen ya Cana'nın hangi görev için alındığını bilmiyorsun ya da gerçekten Cana ile ilgili en ufak fikrin yok.
Cana'nın alınış sebebi, benim anladığım kadarıyla, Mehmet Topal'ın boşluğunu doldurmak ve de orta sahada çok pres yapacak birinin olmasını, güçlü bir oyuncunun olmasını sağlamak. Ben Cana'dan arapas atmasını beklemiyorum ki ondan böyle birşey de beklenmemeli. Onun görevi koşmak ve savunma direncini artırmak olacak.
Pas içinse gerekli ismin Rosicky olduğunu düşünüyorum. Ledesma da tarz olarak daha defansif bir oyuncu.
Elano satılmadan kimse gelemez. İlk olarak Elano'yu satacağız sonra kulüplerle anlaşılan bonservisi onaylayacağız.. Önemli olan Elano'nun 10 Milyon veya üzeri bir paraya satmak..
Doğru söylüyorsun...Elano'yu satmadan bu tür transfer haberlerinin çıkması gerçekten inandırıcı gelmiyor.Bekleyip göreceğiz.Rosicky dediğim gibi çıtkırıldım bir oyuncu.Bunun sıkıntısını Lincoln Elano ve Carrusca da gördük.Üçü de üstün yetenekli oyunculardı fakat bu özellikleri onların bu ligde başarılı olmasına engel oldu.