umut liverpoola 5 atar avrupaya gider![]()
umut liverpoola 5 atar avrupaya gider![]()
Artık Liverpool defansını Umut Bulut ile Murat Tosun ikilisiyle açarlar.
colman ücretine zam istemiş doğru mu ?
Trabzon Fred'i resmen istedi
Bordo mavili ekip, Fluminense'nin kapısını resmen çaldı...
Uzun süredir golcü arayışlarını sürdüren Trabzonspor, Fluminense'ye Fred için resmi teklifte bulundu.
DHA'da yer alan habere göre boservisi 8 milyon avroyu bulan oyuncu için Karadeniz ekibi kiralık formülünü uygulamak istiyor.
Yardımcı antrenör Ünal Karaman'ın Brezilya'da izlediği Lyonlu eski oyuncu, son iki sezonunda 52 maçta 38 gol kaydetmişti.
makukulanın bile maliyetini karşılamayan Ts Fred'i nasıl alacak kiralık gelsin 1 sene tatil yapsın gitsin.
Napoli almamışmıydı Fred'i :S
Trabzonspor, Metalist Kharkiv'den Jackson Jaja ile anlaşmış.Kaynak; Lig Tv.
çok iyi transfer bence.
(/s)
O kimmiş ya? Umarım Teofilo gibi felan değildir.
Iyi transfer bence faydali olur sutlari falan cok iyi gercekten.
Valla çok iyi bir transfer yapmış Trabzon..Beşiktaş'a attığı golden bu yana az çok maçlarını takip ettiğim bir oyuncuydu.Arkasında Alanzinho gibi bir oyuncu ile birlikte Trabzon'u ayağa kaldırır.
Hmm şimdi hatırladım uzaktan Hakan'a attığı golden dolayı..
Başkanımız Sadri Şener Ukrayna´nın FC Metalist Kharkiv takımında forma giyen Brezilyalı oyuncu Jackson Avelino Coelho (Jaja) ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
Bu oyuncu ve kulübüyle bir süredir devam eden görüşmeler dün akşam sonuçlandı. Bunu üzerine Başkanımız Sadri Şener ile Genel Saymanımız Mahmut Aksu sabah İstanbul´dan Ukrayna´ya giderek transfere son noktayı koydular. Jaja Ukrayna´da kendisini 4 yıllığına Trabzonspor´a bağlayan mukaveleyi imzaladı. Şener ve Aksu oyuncuya birlikte akşam saatlerinde Türkiye´ye dönecekler.
http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...Detay&IND=5033
(/s)
Neytin sen baskanimsabrin sonu buymus demek
Jaja çok iyi bir oyuncu Beşiktaş'a attığı gol aklımda.
Süper Transfer.Bonservis ne kadar verdiler acaba.Beşiktaş'a attığı gol inanılmazdı.Uyum sorunu yaşamazsa çok iş yapar.
Ne yaptın Sadri başkan ya... Müthiş transfer bir hafta önce alsalardı keşke bugün izlerdik..
Jaja muhteşem transfer...
I'm back...
Yalnız şöyle bir durum var;
Jaja'nın teknik kapasitesi müthiş ancak Trabzon'un aradığı merkez santrafor,kafa ve ayakla gol vuruşu yapan ve sırtı dönük oynayan bir adam değil.Forvet arkası,ikinci forvet bölgelerinde serbest oynayan bir isim.Gollerinin çoğu duran top ve uzaktan.1.90 boyu var ancak kafa golü neredeyse yok.Yani Jaja tek forvet oynayacaksa yeteneklerine yazık olur.Mutlaka Umut ya da Teofile ile birlikte oynayacak bir sisteme adapte edilmeli.
başkan mutlu![]()
Selcuk Colman gobekte
Sola alanzinho gitcek heralde sag taraf yattara , umut en ucta aradada jaja olcak heralde
Çok iyi bir transfer yapmış Trabzonspor. Zaten Umut'u tamamlayacak bir adam gerekiyordu bence.
Jaja sağlam transfer hayırlı olsun..
Yıllar sonra ilk kez Trabzon'a iyi bir yabancı alındıgını düşünüyorum. Camiaya hayırlı olsun
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
colman'da iyi![]()
şu anki durumuna göre yazmadım. isim olarak diyorum iyi bir isim getirdiler.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Jaja'nın uzaktan attığı golleri görünce aklıma Marcelinho geldi.İnşallah sonu benzemez.Gerçi Marcelinho alemci oyuncuydu.O yüzden tutunamadı Trabzonda.Jaja'nın öyle olduğunu sanmıyorum.İşi sıkı tutarsa büyük işler yapar.Ukrayna'nın en iyi oyuncusu seçilmiş.Türkiye'de de bunu başarabilir.